אחרי הרהורים רבים...

yonVata

New member
אחרי הרהורים רבים...

פתחתי לעצמי דמות קוסם בברה
לדמות קוראים MRyonVata (חיפשתי קרוב ל40 דק' שם לא תפוס!!!) בכלמקרה עשיתי עד כה רק PQים, ואני ברמה 17 (החלטתי שזה עדיף, כי עבודה ראשונה של קוסם זה מייאש...) זהו פחות או יותר
המשך שבת טובה לכולם!

Don Nirtin

New member
אם תצטרך עצות תודיע לנו ../images/Emo3.gif../images/Emo87.gif

בהצלחה יונתן

yonVata

New member
והרי שאלה...

בניגוד לשאר הדמויות, איך בודקים אצל קוסם את טווח המכות שלי? 0_0

Don Nirtin

New member
קוסמים מסתמכים יותר על התקפה קוסמית../images/Emo87.gif

כלומר, MAGIC ATTK. וגם על INT. כל אינט זה כמו 1 M.ATTK. כלומר, כמה שיותר= יותר חזק. תרחיבו ותתקנו אותי אם תרצו

deisy

New member
ככל שיהיה לך יותר INT או MATT

ככה המכה שלך תהיה יותר חזקה ותעשה יותר נזק...

deisy

New member
כי

בשביל ללבוש בגדים או נשק אתה צריך מינימום של לאק מסויים... חוצמיזה, ככל שיהיה לך יותר לאק תאבד פחות אחוזים כשתמות... הלאק, הוא ה"תומך" אצל הקוסמים.. כמו שאצל גנבים התומך הוא הדקס (אם אני לא טועה...)

ReallyWrong

New member
וכמו שאצל הפייטר יש נגיד 100~400 בattack

אצל קוסמים אתה רואה בmagic, אבל זה רק מספר אחד, לא טווח

yonVata

New member
זהו..

תהיה רשום לי שם 91 או משהו כזה, אבל הדמג שלי לא עבר את ה40, אז מה המספר הזה אומר לי בעצם? :/

בהצלחה עם הקוסם!../images/Emo24.gif ו-../images/Emo219.gif

אם תרצה,תוסיף אותי
StarlightLM. באיזו עבודה תבחר לדעתך כשתגיע לרמה 30?

yonVata

New member
תודה תודה :)

הוספתי אותך! בנוגע לעבודה.. אין לי שמץ של מושג... המלצות? :p

המ,../images/Emo219.gif

בזמן האחרון יש לי חיבה גדולה לעבודה של הקלריק. [ולפני כמה זמן ממש שנאתי] הדבר המבאס בקלריק זה שהוא מאוד חלש עד לרמות הגבוהות. אבל הוא מעולה לפארטיז וכאלה. קוסמי אש-רעל מעניינים אותי,אבל לא הייתי ממליצה לך על העבודה הזו. היא גם לא כזאת פופולרית. הייתי ממליצה לך לחשוב על קלריק/קרח-ברק.

deisy

New member
אני מצרפת לך לינק

לשרשור שהיה לא מזמן לגבי קלריקים-קוסמי קרח (כשרועי התלבט מה לפתוח).. יש שם הרבה דיעות לכאן או לכאן.. נסה לקרוא אולי יוסיפו לך תובנות לגבי מה בא לך לפתוח..

D amaged R oses

New member
כנל בהצלחה

ו... מוזמן להוסיף אותי אם תצטרך עזרה, בכייף ^-^ ineersakura ^-^ איזה קוסם תהיה, יודע?

מזל טוב ובהצלחה !

אם תרצה עזרה אשמח לעזור בידע המצומצם שלי. וגם אם תצטרך חברה לפארטי ולעזור לך לעלות רמות, גם אשמח. יש לי פיראט אגרופן לבל 36, וגם אני בברה. תוסיף אותי לבאדי שלך, הנה שם הדמות שלי: yakovf15 אני אומנם לא מתחבר הרבה למשחק, כי אני מנווט לי בין עוד כמה משחקים. אבל, אם אני מחובר, אשמח לעזור. שוב בהצלחה ומזל טוב !

Guid

New member
בהצלחה! D:

אני גם ממליץ על קרח\ברק, משום מה אני מאוד מחבב את העבודה הזאת~ D: ותוסיף אותי לבאדי- BrawlerGUiD. /tapuzforum/images/emo9.gif

Guid

New member
אה, אוקיי,

אז יש מצב שאני כבר אוסיף קודם, אם יצא לי להיות במייפל היום... /tapuzforum/images/emo6.gif

למעלה