לדמות קוראים MRyonVata (חיפשתי קרוב ל40 דק' שם לא תפוס!!!) בכלמקרה עשיתי עד כה רק PQים, ואני ברמה 17 (החלטתי שזה עדיף, כי עבודה ראשונה של קוסם זה מייאש...) זהו פחות או יותר
בשביל ללבוש בגדים או נשק אתה צריך מינימום של לאק מסויים... חוצמיזה, ככל שיהיה לך יותר לאק תאבד פחות אחוזים כשתמות... הלאק, הוא ה"תומך" אצל הקוסמים.. כמו שאצל גנבים התומך הוא הדקס (אם אני לא טועה...)
בזמן האחרון יש לי חיבה גדולה לעבודה של הקלריק. [ולפני כמה זמן ממש שנאתי] הדבר המבאס בקלריק זה שהוא מאוד חלש עד לרמות הגבוהות. אבל הוא מעולה לפארטיז וכאלה. קוסמי אש-רעל מעניינים אותי,אבל לא הייתי ממליצה לך על העבודה הזו. היא גם לא כזאת פופולרית. הייתי ממליצה לך לחשוב על קלריק/קרח-ברק.
לשרשור שהיה לא מזמן לגבי קלריקים-קוסמי קרח (כשרועי התלבט מה לפתוח).. יש שם הרבה דיעות לכאן או לכאן.. נסה לקרוא אולי יוסיפו לך תובנות לגבי מה בא לך לפתוח..
אם תרצה עזרה אשמח לעזור בידע המצומצם שלי. וגם אם תצטרך חברה לפארטי ולעזור לך לעלות רמות, גם אשמח. יש לי פיראט אגרופן לבל 36, וגם אני בברה. תוסיף אותי לבאדי שלך, הנה שם הדמות שלי: yakovf15 אני אומנם לא מתחבר הרבה למשחק, כי אני מנווט לי בין עוד כמה משחקים. אבל, אם אני מחובר, אשמח לעזור. שוב בהצלחה ומזל טוב !