אחרי העבודה
חוזרת מותשת רוצה לקרוא קצת חומר מקצועי - לא תמיד מספיקה רוצה לקרוא את הספר שהתחלתי - לא תמיד מספיקה ולפעמים כשיום עבודה נגמר פתאום יש בי ריקנות כזו. כי אני לא בטוחה מה באמת אני רוצה לעשות בזמן שלי כשאני לא מחוייבת לשום דבר בו. כמו היום, שהיה לי יום גרוע ולא ברור כל כך למה. קמתי עייפה מדי (אחרי 8 שעות!!) בחוסר חשק מוחלט ללכת לעבודה. גררתי את עצמי בקושי. ודוקא בעבודה שכחתי מהכל, והיה בסדר. ועבר מהר. וחזרתי הביתה ולא היה לי חשק ללכת ליוגה והלכתי בכל זאת, ולא היה לי כיף (ואני לא מבינה למה. כל כך נהניתי מזה בהתחלה, זה היה פשוט נפלא, ובשבועיים האחרונים זה עושה לי רע) פשוט לא ברור לי מה קורה לי היום. יום רע (ואכלתי 2 בננות כי קיוויתי שזה יעזור, ושיבולת שועל, אומרים שזה טוב למצב רוח). לא טוב לי ואני לא יודעת איך לשנות. ואני עייפה מדי. צריכה קצת זמן לעצמי (ודוקא אתמול היה לי יום חופש מהעבודה - אולי זה שביזות יום א' של אחרי יום חופש?). ואני עייפה פיזית, צריכה להזיז את עצמי קצת יותר, חוץ מהיוגה לא עושה שום פעילות גופניתו זה מחליש אותי ומשמין אותי. ומחר צריכה לקום מוקדם ויש לי יום עמוס במיוחד (אם כי חלקו לפחות מעניין). פשוט, לא יודעת, בא לי לקבור את עצמי בבית בתוך השמיכה המוגנת והחמה ולא להוציא את האף.