אחרי הסערה..

sashkashurik

New member
הייתי רוצה להיות גבר במשך 9

חודשים מחיי, כדי שבעלי יהיה אישה ויהיה בהיריון!

הנה ההבדל בין גבר לאשה בהתגלמותו

את חושבת על 9 חודשי ההריון, ואילו אדון דפש חושב רק על איך לגרום אותו

ליאתA2

New member
סקס

להרגיש פעם אחת איך זה לעשות את זה מהצד שלהם... ולהיות במצב רוח רע בלי שישר יגידו ש"קיבלתי" (מחזור) או ש"לא קיבלתי מספיק" (סקס) שמתם לב איך זה לגיטמי שבחור יהיה במצב רוח רע (מפעם לפעם, לא כל הזמן) אבל אם זו בחורה אז ישר זה בגלל שהיא בחורה????

depechemode

New member
אם הייתי בחורה

הייתי רוצה להתלונן כל היום ואחרי שסיימתי להתלונן, להתלונן עוד, על הגברים וכמה שהם מתלוננים

depechemode

New member
אז"ש

נדיר לראות גברים שמתלוננים על נשים, בקטע של תלונות וחיפוש סימפטיה. אנחנו רק צריכים את הספייס שלנו ומצידנו תעשו מ-ה שאתן רוצות. לא צריך הרבה מצידכן לספק אותנו. מעניין מי יכול להפוך שרשור תמים כמו מה הייתי עושה אם, למאבק מינים.

MicMik

New member
בדיוק מה שחשבתי לעצמי

שתיים חושבות שהגברים מחפשים רק רחמים אחרת חושבת שמאשימים אותה בעצם היותה אישה אם יש לה מצב רוח רע ואם כל האחרות לא היו עסוקות בהכנות לסדר, בטח היו פה עוד הרבה תלונות. נראה שמשאלה שמטרתה היתה יותר לשעשע, צפו פה כל מיני תסכולים מהחיים האישיים, WELL רק אל תשכחו שמה שקורה אצלכן אינו מייצג את הכלל. אני לא אוהב להיות משוייך לקבוצת המגרבצים שותי הבירה ששוכבים במיטה ומתלוננים.

וגם אני...

לא אוהבת להיות משוייכת לקבוצת הנשים בעלות מצב-רוח רע והמתלוננות. אף אחד לא משייך אותך לשום קבוצה. זהו סתם ויכוח שנעשה ברוח טובה ורצוי עם הומור. וכידוע שמילחמת מינים תמיד היתה ותמיד תהיה. אז...תהנו מהטחת עגבניות זה בזו. ונא לא להתעצ'בן.(אגב, מה רע בלשכב במיטה ולגרבץ?)

MicMik

New member
../images/Emo87.gif../images/Emo87.gif../images/Emo87.gif../images/Emo87.gif../images/Emo87.gif../images/Emo87.gif../images/Emo87.gif

לא היו עגבניות טוב אולי נסחפתי בתגובה חג טעים ושמח לכולם

iditbs

New member
שנייה לפני שעוזבים לסדר...

תשובתו של אהובי: הייתי רוצה להיות אישה ביום הלידה של הילד הראשון, לחוות את חווית הלידה. הוא שואל אם אתם חושבים שהוא משוגע. אני בכל אופן הייתי יותר משמחה להגשים את משאלתו (רק מפני שאני אוהבת אותו
)

למעלה