אחרי הסערה..

אחרי הסערה..../images/Emo59.gif

אז בואו נגיד שהיו נותנים לכם יום אחד להתחלף . אם אתה בחור-מה הית רוצה לעשות אם הית בחורה ליום אחד? ואת? מה היית רוצה לעשות כגבר?

לנהוג טוב....

ססססססססססססססתתתתתתתתתתתתתאאאאאאאאאאאאאאםםםםםםםםםם זה בהמשך לשרשור הקודם.... ת'אמת לא מצליחה לחשוב על כלום... אבל בטח בפעם הבאה שאני ממש ממש אצטרך להשתין אני אזכר בשאלה שלך...

ליילה

New member
שאלה מצויינת... האמת שאני תמיד

שמחתי שאני אישה ולא גבר, נראה לי איך שהוא שהחיים שלנו בכל זאת קלים יותר, יש לנו יותר כח בעולם הזה... ראיתי הרבה גברים מתבלבלים ועושים דברים שלא חלמו שיעשו מול מחשוף של אישה, לעומת זאת לא ראיתי הרבה נשים מאבדות עשתונות מול חריץ אינסטלטורים, או אפילו מול קוביות בבטן של בחור. אז אולי באמת להבין פעם אחת את ההרגשה הזו שלהם, כשהם רואים אותנו, זה היה יכול להיות מצחיק... חוץ מזה... המממ... אין לי שום רעיון

shaltomato

New member
תפסת את הענין - מירב

נורא קל להגיד שגברים מפנטזים על אורגזמות אין-סופיות כמו שזותי מפנטז אבל הוא חושב כגבר בגוף אישה ואם כל הנשים היו באמת ככה היינו מתהוללים כל הזמן ( נו זה יותר טוב מלהלחם) אבל הפואנטה הגדוךה היא הצפיות שיש מאשה לעומת גבר. למרות שהפמיניסטיות מנסות לירות ברגליהן הן ולבטל את היתרון היחסי שיש לאישה עדיין ציפיות מגבר הרבה יותר גדולות מאשר אשה. נשים חכמות תדענה לנצל את הפוליטיקלי קןרקט ועדיין להנמיך ציפיות בעת הצורך. לנו הגברים אין את הפריבילגיה. מגיל קטן ילדה שמתנהגת כילד מכנים אותה תום-בוי בגישה חיובית אולם הפוך זה כבר מראה על משהו לא בסדר. אני בטוח שיש הרבה יותר גברים ששינו את מינם מאשר הפוך. חוץ מזה אם הייתי אישה הייתי בטוח לסבית
יאיר

anatul

New member
האמת... SEX .. זו ממש תעלומה

בעיני.. תמיד נראה לי שלנשים יותר כיף.. כי אנחנו נשים.. אבל בשביל להוכיח את זה חייבים להיות גבר- רק ליום אחד ולבדוק את העיניין.. אה וגם להשתין בעמידה- ולעשות ציורים על החול..

MicMik

New member
רץ למטבח לבשל

בעצם, אני כבר עושה את זה המממ תמיד רציתי ללכת בחצאית, מעניין איך זה מרגיש כשהאויר זורם חפשי סביב הרגליים. חוץ מזה רץ בעצם-רצה לתפוס לתפוס איזה בחור מחוספס וחטוב, והופכת אותו מכל הכיוונים, תמיד סקרן אותי לדעת איך זה מרגיש מהצד השני.

להיות גבר...

וואלה-מה זה גבר הייתי יכולה להיות. קודם כל לקום בבוקר ולהתלבש בלי.. להשתין בעמידה? לעלות לאוטו עם חיוך אח ראיתם איזה אוטו יפה אה? לנהוג כמו מלך הכביש... לשבת עם כוס בירה לשים גרעפס גדול-ושוב להשתין.. להרגיש שחם ולהוריד חולצה בפומבי..מה יש? להסתכל על בחורות בעיקר על הציצים. לתפוס איזו בחורה לסקס.

MicMik

New member
מכיון שהשתנה בעמיד זוכה פה לכזה

ביקוש, מצאתי מדריך למשתינות בעמידה נזכרתי בעוד דבר שאני רוצה לבדוק- האם נכון שאפשר לסיים (הזכויות לדפש-מוד) תוך רכיבה על אפניים?

depechemode

New member
חחח .. התכוונת לגמור

נראה לי נשים יכולות לגמור מגלידה טובה.. הממ.. נשים נהנות יותר מסקס.. הרבה יותר! אם הייתי יכול הייתי רוצה לחוות אורגזמה כזו שאני לא אוכל לעמוד אח"כ כמו שרק נשים יודעות. ולא.. אני לא רוצה למצוא את נקודת הג'י שלי .. סוטים!

depechemode

New member
דבר אחד לא מסתדר לי

בדיוק... מה אתן עושות עם הטיפה האחרונה?

ואני, אם הייתי גבר,

ישר הייתי רוצה להיות חולה. ככה אולי סוף סוף היתה לי לגיטימציה לשכב במיטה ולצפות מכל העולם שירחם עלי. אני בטוחה שכולם יסכימו אתי, שזו המומחיות מס' 1 של הגברים

zoti

New member
ואם אני הייתי יכול להיות בחורה

ישר הייתי נכנס למלתחות של הנשים ורק מסתכל כל היום

zoti

New member
אז חשבתי שעה

והחלטתי שאם הייתי בחורה אז הייתי רוצה לחוות 6 אורגזמות ברצף ואז לבכות !

למעלה