לדעתי זה לא הוגן וטייסים לא ....
...לא צריכים לוותר! אי אפשר שכל פעם שחברה תפסיד כסף בגלל משהו היא תוציא נוהל שכזה ותחייב את טייסיה לחתום עליו - מחר חברת AIM תוציא נוהל שבו טייס שנוחת בלי כני נסע מחוייב לשלם מחשבונו ולא ירחק היום שבו חברות בכלל יתנערו מכל אחריות, יוותרו על ביטוח,יגדילו את מתח הרווחים שלהן, ופשוט ידרשו מהטייסים לחתום - טייסים כאלו שחותמים הם פראיירים! אם טייסים יסרבו לחתום על כזה טופס , ילך טייס אחד, ילך טייס שני, אחרי טייס נוסף החברה פשוט תוותר על הלוקסוס המטורף הזה! מאיפה אני יביא 10,000 $ בשביל לממן תיקון של כנף ?!?! אין לי כסף לטוס,אני חוסך באוכל ובאוטובוסים (נוסע על אופניים! לא צוחק! אני באמת נוסע כל בוקר כמה קילומטרים טובים בעליה בכדי לחסוך באוטובוסים,כדי לטוס!) ואני ,מה לעשות,גם בנאדם (באמת! אני לא צוחק! אני באמת גם בנאדם!) ועושה טעויות לפעמים... ומה אם הייתי ממש , אבל ממש טמבל איזה יום אחד ודפקתי את הכנף בהסעה?! מאיפה אני אביא כל כך הרבה כסף?! למה שכל אחד יביא כזה סכום? אני חושב שהחברה צריכה לדאוג שהביטוח יכסה את הכל! זה פשוט מקומם... התנערות כזו מאחריות... מה הטייס אמור לעשות כשמעמידים אותו במצב כזה? לא לחתום? יש טופס נורמלי שעליו חותמים בכל החברות והוא כמעט סטנדרטי,וגם הוא גובל בחוצפה כלשהי ובמידה מסויימת של התנערות מאחריות. פראייר טייס שחותם על כזה דבר,ולא משנה מי החברה המדוסקסת (אני באמת לא יודע עדיין על איזו חברה מדובר) פראיירים לא מתים , הם רק משלמים יותר כסף