אחריות אישית !

חיא2

New member
טוב שנואשת, כי הדמות הבדיונית שלך מתחילה ממש לשעמם

וטוב עושה רוזי שאינה מתירה לך ולחבר שלך השתלטות עוינת. מקסימום תפתח קומונה חדשה עם צילומי נשים עתירות איברים, לעג לנשים מבוגרות וסיפורי זימה מפח הזבל של החבר שלך.

מרטין26

New member
נאמר על ידי מי שנוהג להגעיל את הגולשים בסיפורי הזימה שלו

על מה שהיה עושה עם הירקנים של מחנה יהודה בצעירותו

כמה חוסר מודעות כבר יכול להיות לבנאדם?

שחר 676

Well-known member
אגב , למיטב זכרוני אתה עצמך העלית בקומונה שלי אתר אינטרנטי

מסוים אשר העלה מחאות לא מעטות ......בטוח שאתה זוכר

שוב אתה פוסל במומך שלך ? ....לא יפה.

תפסיק ללחוואט אותי , נהנית מאד לכתוב בקומונה שלנו ופתאום החלטת לתקוף אותה בשל השיח הנוכחי......קצת יושר כפרה.

dory38

New member
אמרתי משהו שהתנצלתי עליו ועכשיו אני מתקן

לא ביבי מסוכן יותר לישראל מחמאס וחיזבאלה, שרה היא המסוכנת. תחשוב לרגע, אם היה לה תפקיד רשמי (לא יודע, נגיד מנכ"לית משרד האוצר, חס וחלילה), עוד איכשהו אפשר היה לאכול את הבזבוזים שלה, את הצעקות שלה ואת ההתנהגות הילדותית שלה. ברגע שמדובר באלכוהוליסטית משוגעת, שכל היום עסוקה בלעורר סצנות וגולשת לתחומים שאינם באחריותה, מבחינתי היא גורם מסוכן. השפעתה על נתניהו הרסנית ורק בגללה, מגיע למשפחה הזאת לצאת מבית רה"מ ולא לחזור.

dory38

New member
אתה מדבר בציניות, אבל בהחלט מדובר בביזיון

גם היא לא אוהבת את החלה או רגישה לגלוטן, יש דרכים. במקום לזרוק בהפגנתיות, היא יכולה הייתה לשים בכיס או להעמיד פני אוכלת.

dory38

New member
מה זה להפליל? אני שוטר או שופט?

אם הייתה אומרת לא תודה ונותנת את החלה לנתניהו, בסדר. אם הייתה שמה בכיס, גם טוב. ההשלכה לרצפה מראה על חוסר כבוד למארחים, בעיני.

אספרסו2

New member
הוא שאמרתי

כל מה שהיא תעשה לא יפה בעינייך,זה לנוכח תגובותיך האובייקטיביות אליה.

dory38

New member
תקרא היטב מה שכתבתי

נתתי כמה אפשרויות מקובלות, כדי שלא תעליב את המארחים.

אספרסו2

New member
תקרא מה שאני כתבתי

כי לנוכח השתלחותך בגברת הראשונה,אשת ראש הממשלה,שנימה של שטנה ובוז שזורה כחוט השני בין המילים,בשנים האחרונות בפורומים שונים,אי אפשר להאמין שהיית מפספס את ההזדמנות להעמיד אותה מול כיתת יורים שותפים לדעותיך הקדומות לגביה שרוקדים בעליצות על דמה הכחול.

dory38

New member
כיתת יורים לא,להעמיד אותה במקום כן

האם זה נראה לך מכובד, שאשת ראש ממשלה (או כל נציג רשמי אחר, אפילו שגריר) תתנהג בצורה כה מחפירה? אם מישהו או מישהו שאתה מכיר היו מתנהגים כך, היית עובר על זה לסדר היום? אל תשכח שזה מתחבר לעדויות של עובדי משק הבית לשעבר, שאף תיעדו מילולית מקרי התעללות שלה בהם וכן הצעקות המוקלטות של "פסיכולוגית".

אספרסו2

New member
אתה עובד בהוצאת ספרים ולוקה בהבנת הנקרא?

כיתת היורים היא וירטואלית משותפייך להשתלחות בה בפורומים.
&nbsp
&nbsp

dory38

New member
אין לי שותפים, אני פרילנסר

אני לא מתאם את הפוסטים שלי עם איש פרט למצפון שלי, לידיעתך. ואם אפשר, כן, בוא לא נגיע של ירידות מתחת לחגורה. זו תת תרבות.

שחר 676

Well-known member
מצפונך נתון למניפולציות אשר אינך מסוגל להתגונן

בפניהן וזו אחת הסיבות להתבטאויותיך הילדותיות והנגררות.

על אף גילך המתקדם נותרת "נער מתבגר" , סוג של "פיטר פן".

חיא2

New member
אספרסו, נשמה, אתה חבר של מרב מיכאלי

והופך כל זכר לנקבה לצורך שבירת המבנה הפטריארכלי של הלשון, הרס דיכוי הנשים באמצעות התודעה שיוצרת הלשון - למה, רבש"ע למה :"היא וירטואלית משותפייך .."
דורי אאז"נ ואאל"ט הוא זכר גמור, סיסג'נדר מובהק, אפילו ללא נטיה סמויה למין הזכרי, מדוע הוא הופך לנקבה?
אם אינך מכיר את כללי הכתיב המלא, אתה מוזמן: כללי הכתיב המלא .

חיא2

New member
אם הכיתה היא הנושא, המשפט חסר שחר לגמרי

מה ענין שותפייך לכיתה הוירטואלית? שהרי הנושא הסמוי, שמתחיל בכותרת הוא דווקא דורי ולא הכיתה.

אספרסו2

New member
הכותרת היא משפט נפרד

שהרי הוא מסתיים בסימן שאלה.
שותפייך להשתלחות.

למעלה