אחריות אישית !

dory38

New member
אני לא מערב בין היטלר ופוליטיקאים מישראל

בעיני זה קו אדום.

אבל חמאס זה סבבה כי הם שחטו פחות יהודים? זה לפי כמות? משקל?

אולי סתם כי רבים מהקורבנות הם מתנחלים זה סך הכל לגיטימי?

dory38

New member
אני מדבר על סכנות קיומיות

ע"פ התפיסה המודרנית, ביטחון לאומי והסכנות שעורבות לקיום או לשלום המדינה לא קשורות רק לצבא. זה חולש גם לתחומים של חינוך ואיכות הסביבה. ללא קשר, כראש המדינה (בלי קשר לדעתי עליו) נמצא בסביבה מוטרפת שאין בה קבלת החלטות מושכלת, התפקוד שלו בהגדרה מוגבל ולקוי. ראי מקרה החלה האוקריאנית. במדינה קצת יותר רגישה, יחסי המדינות יכולים היו להינזק ואף להינתק טוטאלית. זה מה שאנחנו רוצים?

dory38

New member
כן, ככה זה נתניהו

הוא מקטין את השאר כדי לצאת גדול. עזוב את הסגנון הבוטה של רגב והשאר, מה שחשוב שיש מאחוריהם תוכן דל. במקום אנשים שמשמשים מודל לחיקוי, מדובר באוסף של ערסים בחליפות שכל מה שמאפיין אותם הוא רעש וצלצולים. בושה שאלה המחוקקים והשרים במדינה, פשוט להקיא.

שחר 676

Well-known member

אספרסו2

New member
תאר לך לא היו ערסים

איך היו משתלבים בשכונה המזרח תיכונית?אם היו חנונים צפונבונים עמלק היה קם עלינו לכלותינו.
&nbsp
לא חראם?

dory38

New member
אתה יכול להיות תקיף בלי רעש וצלצולים

רגב, ביטן, זוהר וכל החבר'ה האלה, הם אנשים שחושבים שמילים ינצחו בקרב ולא מעשים. אין להם יכולת ביצועית, רק לצעוק ולגרום לבלגאן. אני חושב לתומי, שזו בושה שהאנשים האלה נכנסו לכנסת, שלא בתפקיד מפעילי מזנון.

אספרסו2

New member
מפעילי מזנון

צריכים הבנה בהרבה תחומים,אל תזלזל במשלח יד קשה,לא כולם מועסקים אצל אבא ואמא.
&nbsp
והוצאנו לך את אורן חזן,לא מספיק?

המזרח התיכון כולו הוא צ'חצ'חיאדה אחת גדולה,ישראל היא יהלום

בתוך הטינופת המזרח תיכונית.

SupermanZW

Well-known member
המזרח התיכון כולו אזור מקולל

אזור שתמיד היה מהאלימים בעולם ותמיד ישאר כזה, תמיד היה מוכה מלחמות ותמיד ישאר כזה, גם הטרור שם כדי להישאר ומי שלא ערס או צ'חצ'ח מתקשה מאוד לחיות שם.

גם ישראל היא זבל בדיוק כמו שאר המדינות במזרח התיכון והצ'חצ'חיאדה בה לא פחותה מבארצות עם רוב ערבי.

אספרסו2

New member
ובלשון נקבה

פראכה היא אלימה יותר מצ'חצ'חית?

ואיך מאבחנים מי הוא מי,לפי צבע העור?

אספרסו2

New member
ואאללה לא יודע

אבל לפי מה שהקנדי אומר עופרה חזה היתה אישה מסוכנת.

SupermanZW

Well-known member
מכיוון שלא שאלת כדי לקבל תשובה אלא כדי להאשים אותי בגזענות

למרות שלא ניתן להסיק אותה מדבריי (התייחסתי להתנהגות ולא לצבע עור) לא תקבל תשובה. הפרובוקציות שלך לא יעבדו עליי.

למעלה