אחריות אישית !

שחר 676

Well-known member
אחריות אישית !

אני חושב שכל אזרח אשר מדינת ישראל חשובה לו אין לו ברירה אלא להפנים כי אין לנתניהו שום חלופה ראויה בנקודת הזמן הנוכחית.

אני שואל ברצינות , האם גנץ ולפיד ברוטציה על ראשות ממשלת ישראל הם תחליף הולם לנתניהו ?

האם אתם רואים את לפיד או גנץ עומדים בנחישות על האינטרסים החיוניים של ישראל אל מול טראמפ או פוטין ?

גנץ בחור טוב , אני מחבב אותו מאד אך האמת חייבת להאמר , האיש אינו בשל להכנס לנעליו של נתניהו - כאחד אשר תמך בהסכם הגרעין של אובמה והתנגד להקמת הגדר נגד המסתננים ניתן להסיק כי האיש אינו "רואה למרחק" , הוא רגוע ונינוח מידי שהרי אם לא כן הוא לא היה מביא חברת סייבר עתירת ממון לפשיטת רגל תוך זמן קצר.

מדובר באדם מבולבל {מאד....} המנהיג מפלגה אשר נוצרה במשרד פרסום , מפלגה מסוכסכת , מפולגת וחסרת שום גורם מלכד מלבד השנאה לנתניהו.

לפיד ? - לפיד הוא נער מתבגר ולחשוב עליו מכהן כראש ממשלת ישראל מחצית קדנציה זה לא פחות מאשר מגוחך.

כל איש שמאל אשר אינו קיצוני כמו אריק ורון ואינו ילדותי ונגרר כמו דורי חייב לחשוב על הדברים הללו , כל איש שמאל הגון אשר טובת המדינה לנגד עיניו אינו יכול להתעלם מכך.

אני יודע ששנאתכם לנתניהו עצומה אך האם אחריותכם למדינת היהודים אינה אמורה להתעלות על תחושותיכם לנתניהו ?

הפוסט נכתב ללא שמץ של סרקזם.

חיא2

New member
קראנו היטב את דף המסרים שפרסמת

וצחקנו עמוק ובגלוי ללא התזת רוק, וללא השפרצות של בירה עקב כך.
רמת עיוות האמת, הזלזול באחר, המוכנות לקבל שקרן על גבול הפתולוגי שמוכן לשאת על גבו אשה שמתערבת ומתגאה במדיניות ללא מינוי רשמי, שמקיף עצמו בערימת אנשים גסי רוח, אלימים ובוטים, רה"מ שמנסה לשנות את אופי המשטר הדמוקרטי בטענת החלפת אליטות, וכל זה למען "מדינה יהודית"?
מצטער, אבל ארה"ב היא מדינת היהודים יותר מישראל.
אגב, מומלץ לא לטרוח לתת תשובות באורך של 2 עמודי פוליו, לא אקרא אותם
כי כל טיעוניך ישנים, ממוחזרים, ומשעממים נורא.

שחר 676

Well-known member
אריק , הפוסט שלי אינו מיועד עבור אנשי שמאל קיצוני , כתבתי

זאת במפורש.

הפוסט שלי ממוען אל מיעוט של שמאלנים פטריוטים הגונים , בעלי יכולת חשיבה עצמונית אשר מדינת היהודים חשובה להם יותר מאשר שנאתם לנתניהו.

חיא2

New member
הפוסט שלך הוא דף המסרים של הליכוד

בראשות שקרן מקצועי, נשוי לאשה שמנצלת את מעמדה להתערב בענינים שאין לה זכות להתערב בהם, שממנה את הרגולטורים לפי צרכיו ולא לפי צרכי הציבור, שהבן שלו משמש כנציג הלשכה האפילה וההסתה שלו.
מעבר לזה, הכל בולשיט - שמאל "הגון" שמאל "קיצוני" - תגיד אתה לא מצחיק קצת את עצמך?

שחר 676

Well-known member
לא נמאס לך לדקלם " דף מסרים של לשכת התעמולה הביביאנית" ?

אם הייתי נציגו של נתניהו האם הייתי מבזבז את זמני על פורום כל כך זעיר ?

אריק , הפוסט הזה אינו מיועד לך , הוא מיועד אל עיניהם של שמאלנים פטריוטים ובעלי אחריות לאומית אשר מבינים היטב כי טובת המדינה עולה בהרבה על שנאתם לנתניהו.

RossieL

Active member
אוקסימורון

"... האם הייתי מבזבז את זמני על פורום כל כך זעיר ? .... מיועד אל עיניהם של שמאלנים פטריוטים ובעלי אחריות לאומית ...."

הרי מפאת זעירותו של הפורום נשואי כוונותיך כנראה לא פה.
ובכל זאת, אתה כן, ולא עוזב, ולא הולך למקומות גדולים ועצומים לשטוח בהם את משנתך בפני כל אותם "שמבינים היטב כי טובת המדינה עולה בהרבה על שנאתם לנתניהו." שעשויים, אולי, להקשיב לך.

שחר 676

Well-known member
גם פה יכולים להיות מישהי או מישהו אשר בעיניי הוא

גם שמאלן , גם פטריוט וגם בעל אחריות לאומית........את בוודאי מבינה שאיני מתכוון אליך. {יש בהחלט אי אילו מועמדים אליהם אני מכוון}

ממש לאחרונה, אחד מחבריו של דורי אשר נחשב בעיני הכותבים לשמאלן מתון כתב פוסט ובו הוא הצהיר על כוונותיו להצביע הפעם נתניהו למרות סלידתו הרבה ממנו וזאת בשל עליבות מתחריו - אם אינך מאמינה לי את מוזמנת לשאול את הפעוט .

אותנו קוראים באופן תדיר גם חברי הפורום המקביל וגם כותבי קומונה מסוימת אשר מהם אני מקבל פידבקים לפרטי - מדובר באותה הקומונה ממנה מנהלת פורום מסוימת נחסמה בעבר.....חחחחח - הם לא אוהבים לכתוב כאן.

אני לא מוצא ענין לכתוב במקומות המוניים כמו פורום אקטואליה או ברשתות חברתיות שונות , פורומים זעירים מתאימים לאדם כמוני אשר אוהב להיות אנונימי ובא לו להביע את דעתו בנושאי היום מעת לעת.
אז אריק , נא להרגע עם הפרנויה.

שחר 676

Well-known member
אני פונה אל שמאלנים אשר עדיין......

מסוגלים להביט למציאות בעיניים , אל אלה אשר עדיין שמרו על יכולת חשיבה עצמונית שאינה מושפעת מן התקשורת , אל אלה אשר המדינה חשובה להם יותר מן השנאה לנתניהו.

איני פונה אל שמאלנים קיצונים , איני פונה אל הילדותיים והנגררים , איני פונה אל אלו אשר מצביעים שמאל מסיבות פסיכולוגיות שונות הכוללות רגשות נחיתות....אני פונה אל מיעוט של שמאלנים פטריוטים ובד"כ הגיוניים אשר מבינים כי במיוחד בבחירות הנוכחיות אין תחליף ראוי לנתניהו.

חיא2

New member
ת'זוב - אל תתאמץ להמציא הסברים מגוחכים

אתה זוכה כאן לתשומת לב ברמה שבאף מקום אחר לא היית זוכֶה בה, וכן אתה מקבל משוב, יחסית מהיר, למלל האינסופי והדי-גרוע שאתה מעלה כאן. לדעתי, רוזי, אנחנו משמשים כעורכים, כקבוצת בקרה וכו'
מעניין מה יקרה לו, לשחוש ברגע שנפסיק להגיב?
זה מה שקרה אגב בקומונה שהקים, עת חדלנו, "השמאלנים", להגיע, או אז הוא עלה על הנטיות הפורנוגרפיות הקשות של שותפו, לקח ת'רגליים ונעלם ממנה. בטח יקרה גם כאן, אם יחוש התעלמות רצינית ממתנגדים.
אגב, בעוד פחות מחודש, בכל מקרה הוא ייעלם, אלא אם כן הוא יצטרך לפזר רעל על המפלגה שתזכה להקים ממשלה, לצווח ככרוכיה על הדחה, זיוף בחירות ומה לא?!

שחר 676

Well-known member
אריק הפרנויה השתלטה על נשמתך

קבוצת בקרה / מיקוד/ עורכים ??? חחחח

אני שואל שאלות אמיתיות ורציניות ואתה מטריד אותי בזוטות.
השרשור הזה אינו מיועד לך ושכמותך (קיצוניים וכן הלאה)

אני מדבר אל מעט הטוב אשר עוד נותר במחנה הפוליטי האומלל שלכם....

RossieL

Active member
פורומים זעירים מתאימים לאדם אשר אוהב להיות אנונימי

נו באמת, הרי בפורום אקטואליה, למשל, היו אוכלים אותך בלי מלח.
זו הסיבה שאתה נמצא פה ומקשקש עצמך עד סף מוות.
לא חוסמים אותך ולא ממש מתייחסים אליך כאן ולכן אתה מרגיש נוח לפזר את תרעלתך ושטויותיך.
אז יאללה, שיבושם לך.
כל עוד אינך פוגע בפורום או במי מכותביו ואינך חוצה קווים אדומים, תהנה לך מהבמה ודקות התהילה.

לגבי ההערות שלך על מנהלת פורום מסויימת - נו באמת, ברור לך שהעקיצות האלו מזיזות לי כקליפת השום.
וגם על הפידבקים לפרטי, וואו, אנחנו אמורים להתרגש? לא, כי מי שיש לו ביצים או לה ביציות, יכתבו בריש גלי ולא ב"פרטי".
תרשה לי לגחך על עצם האמירה הזו והניסיון להעצים עצמך על חשבון דמויות ב"פרטי".

שחר 676

Well-known member
מספיק עם ההזיות יקירתי....

גם אם אכתוב באופן רציף בפורום אקטואליה אף אחד לא יאכל אותי בלי מלח....אני מבטיח לך.

רק שמאלנים צבועים וחסרי בטחון עצמי נוהגים לחסום ללא סיבה ראויה.....אני יכול למנות כמה וכמה כאלה.

את צריכה להשתחוות אפיים ארצה ולהודות לי על שאני מפיח רוח חיים בפורום הצחיח אותו את מנהלת ובמקום זאת את מקשקשת לי על "חוסר יחס , תרעלה ושטויות" , קצת מודעות עצמית יקירתי.

יש מנהלת פורום מסוימת שנחסמה בקומונה מסוימת אשר אותה מנהלת אישה אשר כמעט ואף פעם לא חוסמת אף אדם - מה לעשות , עובדה.

כך או כך יש כאלו אשר נהנים לקרוא אותי אך אינם מעוניינים לכתוב במקום בו אני כותב מסיבות כאלו ואחרות (אני מבין אותם...)... - זכותם.

אז תמשיכי "לגחך" למרות שעצם תגובתך הארוכה מעידה שאת הכל חוץ מאשר "מגחכת". ( את מגיבה ארוכות רק כשאת מעתיקה פוסטים ולעיתים מחסירה מהם את מה שלא תואם את המסר אותו את רוצה להעביר...... חחחח)

ואגב "ביצים או ביציות" ? - אם היה לך אומץ לאחוז בדעה ללא אישורה של החונטה השמאלנית הייתי מוריד בפניך את הכובע אך את תמיד היית בבואה חיוורת של דעותיה של קבוצה "מורמת מעם" אשר אליה תמיד השתוקקת להשתייך בכדי לבדל עצמך ממשהו שלא נרחיב עליו כעת.

RossieL

Active member
הפאטתיות בהתגלמותה

יאללה, תמשיך להאמין לעצמך.
קום, תסתכל במראה ורק תוודא שאתה עומד מולך,
לא גאווה גדולה.
ותחזור לפה מין הסתם, כי לאן עוד יש לך ללכת? ו... תעשה את מה שאתה יודע הכי טוב. לדקלם ולהשמיץ.
סבבה.
תהנה.
אה, כן, ותמשיך ב"פרטי" עם עדת אוהדיך
חחחחחחחח

הפאטתיות בהתגלמותה

שחר 676

Well-known member
אני ממש לא מבין את כפיות הטובה הזאת

הפורום המדברי שלך נאנק תחת שלטונך הרדוד ובמקום להודות לי על שאני מכניס בו מעט ענין אז אותי את תוקפת ?

* אני חושב שלהעתיק מאמר ולפרסמו לאחר שמחקת ממנו אי אילו משפטים זה מאד "לא פאטתי" ......

* אני חושב שלהעתיק חלק ממאמרים כלשהם מבלי להעניק קרדיט לכותב
{ מסיבות מובנות
} זה מאד "לא פאטתי".....בנושא ספציפי זה עשית דוקטורט.

* אני חושב שלזעוק מרה נגד "הצהרת נאמנות" של חברי הליכוד לנתניהו בעוד שאינך כותבת מילה נגד הדיקטטורה השלטת בקרב מפלגות בהן את תומכת היא מאד מאד "לא פאטתית"

יש עוד דוגמאות ל "חוסר פאטתיות" אך קצרה היריעה.

אל דאגה יקירתי - אני מבטיח לך להוריד לאללה את מינון כתיבתי לאחר הבחירות הקרובות שכן מאד נעלבתי מהתנהגותך כלפי.
{ אריק , להרגע עם הפרנויה}

שחר 676

Well-known member
אני מקיים אך ורק מה שאני מבטיח.....

ומאחר וכנראה לא הבנת את הכתוב ולא בפעם הראשונה החלטתי לצטט את עצמי עבורך :

"אל דאגה יקירתי - אני מבטיח לך להוריד לאללה את מינון כתיבתי לאחר הבחירות הקרובות שכן מאד נעלבתי מהתנהגותך כלפי"

להוריד מינון זה לא "הבטחה לעזוב" ....ואני מציע לך לא לכתוב בעצבים שכן זה מתכון בטוח לחוסר ריכוז משווע אשר גורם לטעויות בהבנת הנקרא...

לאחר הבחירות , בכוונתי להמשיך לטפטף לך את האמת ממנה את וחברייך מנסים להסתתר רק במינונים הרבה יותר נמוכים מאשר בתקופה אשר קדמה לבחירות....נכון שזה נפלא ?

ממש כפיות טובה , את פשוט נושכת את היד אשר מאכילה אותך....
לא נורא , אני סולח לך יקירתי....חחחח

מרטין26

New member
שלטון "רדוד"? המילה רדוד זה חתיכת אנדרסטייטמנט

שים לב רק שאיתה אפשר להתקוטט חופשי.
היא לא מצנזרת של ההתקוטטויות שלה עם אחרים
ולא אומרת שהיא צריכה "למצא חדר" ולהמשיך איתם בפרטי

וכמובן כל מה שאמרת על הכתיבה הנחותה שלה - אמת לאמיתה וידוע לכל

שחר 676

Well-known member
היא מייחלת לרגע בו היא תוכל לחסום ולכן היא

מנסה לגרום לאי אילו כותבים להשתמש נגדה בשפה לא נאותה.....
היא מאוהבת בתפקיד "המבוגרת האחראית" , זו החוסמת אנשי ימין לא מנומסים......

אני בסה"כ רוצה לעזור לה להוציא את עגלתה מהבוץ ותראה כיצד היא מתנהגת....ממש לא יפה. חחחח

חיא2

New member
רק בגלל הספירה לאחור קראתי גם את הטקסט שלך

איזו פאראנויה שחוש?
אתה מאשר את מה שכתבתי כתחזית מבוססת על עובדות ביחס לעתיד היותך כאן.
לצערי, ובאמת לצערי, רוזיאל צודקת בכל מילה ביחס לדמות הקיקיונית שיצרת כאן, כולל מדוע אתה בוחר מקומות שאינם בעלי תעבורה של מאות אלפים, אלא של אלפים בודדים. היא פחות בעלת כיוונים קונספירטיביים ממני, לכן ההסברים שלה מעצבנים אותך יותר, כי היא לא מאפשרת לך לברוח מהמציאות הפנטזיונרית סביב הדמות "שחר 676".
מכיר את הבדיחה על ההוא שרצח את הוריו וביקש מחילת בית המשפט כי "יתום הוא"?! זו בדיוק הטענה הנלעגת והעלובה במיוחד שאתה מעלה, כבר פעם שניה כנגד רוזי, "תגידי תודה שאני מגביר תעבורה כאן". אז הבה נחליט שרוזי לא ביקשה ממך לעשות זאת, כך שהתנדבת, ו"מתן בסתר" היא אחת המצוות הכי גדולות ביהדות, ואתה כיהודי גאה אינך מקיים אותה, כלל! [ עוד יהודי כמוך ואבדנו..
]
דא עקא, שתרומתך הינה בעיקר הרצאות ארוכות ודלוחות ולא מענינות, חזרה כתוכי על מהלכים רטוריים כמו "הצגת מראה" עאלק, כמה פרימיטיבי אפשר להיות, ולעג לאינטלקטואליות, שזה אשכרה מאפיין ימני-ימנוני על גבול הפאשיזם. ודוק - על גבול.

שחר 676

Well-known member
בוא אספר לך משהו....בעבר סבא ואני ביקשנו

מרוזי להעביר לידינו את ניהול הפורום וזאת בשל צחיחותו תחת ניהולה - היא סירבה בתוקף.

אני נואשתי מלשכנעך כי איני מועסק אצל משפחת נתניהו , הפרנויה שלך משפיעה על איכות חייך ולכן כדאי שאניח להסברים...

אני בדיוק כמו "סבא" , כלומר שני אזרחים עממיים אשר בסה"כ כותבים את דעתם , סבא מרגיז שמאלנים בקומונה ואני מרגיז שמאלנים פה...מה רע בכך ?

רוזי צריכה להיות אסירת תודה על שאני בוחר להרגיז מסכנים כמוך וכמו דורי דווקא בפורום שלה ....והאמת היא שהפורום הצחיח הזה זכה לפתע לעדנה....בזכותי כמובן

האמת היא שעדיין לא נואשתי מלגרום לך סוף סוף לעשות לראשונה בר מצווה , עדיין לא נואשתי מלנסות לפייס בינך לבין דת אבותיך אשר לתפיסתך דחתה אותך בשל נטייתך המינית.

כתיבתי בפורום זה מהולה בתקווה עמומה לגרום לך לחיות את שארית חייך בהשלמה עם יהדותך אשר נכפתה עליך...

אני אדם כל כך טוב ואתם מזלזלים בכוונותיי הטהורות....מאד לא מנומס...חחחח

למעלה