אחרונה

הילית111

New member
אחרונה

בקורת על סופר לול של שילב אשמח להערה טובה.\ או לא טובה על הסופר לול של שילב כי אולי אני קונה אותו (זה לא לול רגיל הם קוראים לזה סופר לול כי יותר גדול) יש לי זיכוי בשילב בכלל לאיזה גיל הלול טוב בני בן 5 חודשים האם נכון שהלול מקדם את ההליכה של התינוק כי הוא נאחז בדפנות הלול ? לא נשמע לי כל כך אבל זה מה שאמא שלי אמרה\ אשמח לתובנות לילה טוב ותודה מראש

dedikilcool

New member
בגדול...

לול מונע ממהילד לזחול וזחילה חשובה מאד להתפתחות הילד. הילדים שלי מעולם לא ראו לול.

kanarit

New member
הי הילית

קנינו השבוע את הסופר לול ואנחנו מאוד מרוצים, גם התינוקי כבר התרגל, הוא ישן בלול וכשהוא מתעורר הוא מוקף צעצועים שהוא יכול להסתכל עליהם ולדבר אליהם (הוא רק בן חודש וחצי, עוד לא פעיל מאוד). המיטה שלו בחדר שלו ובסלון נמצא הלול כך שיהיה לידנו בשעות היום וכשהוא ער נשגיח עליו. חשבנו שהסופר לול יתפוס המון מקום בסלון הלא גדול שלנו אבל ממש לא. לגבי הליכה האחיינית שלי בהחלט נעזרה בסורגי הלול כדי לעמוד ואח"כ ללכת. הלול היווה סביבה מרופדת עבורה כאשר היא נפלה או התעייפה. הלול גם מאפשר לך לשים אותו בסביבה מוגנת כשאת לא יכולה להשגיח עליו (שירותים, כביסה וכו') ולדעתי ככל שהלול גדול יותר אז הוא יתאים לתקופה ארוכה יותר. הלול אגב עמוק מאוד, התינוק כמעט נפל לי מהיד אני צריכה להתכופף כולי כדי להניח אותו אבל שוב שלי קטן יותר בטח יהיה לך יותר קל. מה שאת צריכה לדעת על שילב זה ש: עד ה30/6 היה להם מבצע על הסופר לול ב500ש"ח במקום 550ש"ח אז תגידי להם אולי יאשרו לך מחיר רגיל. כמו-כן הם מפסיקים למכור את הלול הרגיל ב400ש"ח וכבר עכשיו יש רשימת המתנה של חודש למי שרוצה את הלול הרגיל. הם מוכרים מזרון פושטי לסופר לול ב90ש"ח זה יכול להתאים לשינה ביום אבל לא בלילה. יש סט של מגן ראש+סדין גם ב90ש"ח. במקביל כמובן נקנה לו מזרון פעילות כשיהיה יותר פעיל אבל נראה לי שהלול חשוב כשאת לא לידו.

למעלה