אחרון

nitayn

New member
ואתר אחרון לערב זה מקווה שעזרתי

http://www.biggalslingerie.com

nitayn

New member
עוד אתר של לינקים

http://www.everythingbbw.com/bbwindex/plussizeclothing.htm

../images/Emo91.gif מקפיצה לכן! שתהנו!

לפעמים בא לי לארוז הכל ולנסוע. לארה"ב הברית. איפה שגדול לא שווה לעצלן, חסר כח רצון, מוזנח, מרושל, מכוער, מגעיל, חזירי, עושה להקיא ועוד כהנה וכהנה. אולי בגלל שהמדינה הזו כזו קטנה, כל כך קשה להיות בה גדולים. שיחקת אותה איש!

איפה המאדאדאדאדאדאדם?!

נשמתי הגותית חושפת הבז'ז'ים?! מתי תביאי לנו שמלות כאלה? למה אנחנו צריכות להסתפק בחולצות הענק של מתאים לי ועונות?! למה אנחנו לא יכולות לקבל מחשופים גותיים מחמיאים וסקסיים?!

בא לי לבכות! כמה אנחנו פרובינציאלים

איזו אופנה גדולה יש לנו פה תגידו?! עוד פעם כל רשימת החנויות הרגילה שבחצי ממנה יש עד מידה 48 ובחצי השני המחירים מתחילים ב 480?! אם מישהי נוסעת בקרוב, שתודיע. יש לי רשימת קניות. -איפה אגנס שתבין על מה אני מדברת?!-

Agnetta

New member
אגנס דווקא מבינה אותך אבל....

אני לא חושבת שרוב הדגמים האלה באמת שווים...בסה"כ זה שטאנץ דומה שמופץ ברוב האתרים שמוכרים אופנה לנשים שמנות באינטרנט. הכי טוב זה באמת לנסוע לטיול לארה"ב או לאנגליה האהובה עלינו כל-כך. ושם לעשות קניות בעיני רוב הדגמים סבתאים. אני דווקא חושבת שהאופנה בארץ, בגדול מבלי לרדת לפרטים הרבה יותר יפה ונועזת מאשר בארצות המערב. אפשר לקנות בסופי עונה במחירים יותר זולים, אפשר לחפש מציאות ויש הרבה בנות שמוצאות ומדווחות כאן על זה. בעניין נעליים אני באמת חושבת שבחו"ל יש מבחר במפורש יותר גדול ויותר יפה. בעניין אופנה, סיפור קטן: אחותה של מישהיא שעובדת אצלי מגיעה פעם בשנתיים מקנדה לארץ ועושה קנייה גדולה של בגדים. ולמה??? כי הרבה יותר מעניין המבחר וגם יותר זול מאשר שם...בקנדה רחבת המימדים וגדולת האפשרויות. בכל מקרה מרגריטה היקרה אני מבינה לליבך היוצא למרחבי הקניות והנעליים.

ב ו ע ו ת

New member
מסכימה...

עושה לי חשק להעלות את הדגמים שלי על הבד. מישהו מכיר מממנ/ת שיהינו לתרום מכספם למפעל חיים?! נעמה

אני מרשה לך למכור את גופי לצורך

העניין. יש הרבה ממנו, וזו נראית לי מטרה ראויה. מצד שני, לא יודעת כמה תקבלי עליו. בכל זאת. משומשת. לא נזכיר איזה יד. אולי אם נעשה הסדר עם המממן? כל אחת מבנות הפורום תתחייב לרכוש לפחות אחד מהדגמים. גם ככה אין בגדי ים למידותינו והמטורפים במתאים לי רוצים 350 שקל לחתיכה.

DREAM111

New member
בועות תאמיני לי אם רק הייתי שומעת

על מישהו וואלה הייתי מטיסה אותו אליך לקצה הדרומי רק שיעשה מצווה ויפנק אותנו בכישוריך המדהימים.

ב ו ע ו ת

New member
חמודות אתן, בחיי.

אנשים שרואים את הדגמים מביעים התפעלות אבל לאף אחד אין מספיק כסף להשקיע בהרפתקאה הזו (ס'אמק!). אולי פעם, כבר יש לי דוגמנית בית (מרגרט, מה דעתך על אורית28?) ומיליון דגמים. מבטיחה בגדי ים לכל החיים למי שיביא אליי את המממן המיוחל. נעמה

DREAM111

New member
תות את צודקת ואני אחת מאלה

שמתפללת שנגיע לשלב בו כולנו נהייה שווים ונוכל להנות כמו שנשים אלה בקישורים נהנות מכל רגע. מתי יבוא היום ועונות/מתאים לי וכולם יפרסמו עם דוגמניות כמו הדוגמניות בתמונות הללו ולא ישימו לנו את ענת עצמון שתהיה בריאה רבע עוף. מאוד נהנתי לטייל בקישורים והאמת עושה חשק לנסוע לעשות איזה קניה ענקית לדעת שמסודרת לשנה שנתיים הקרובות. איזה באסה רק שהכרטיס לשם זה הון

דרימי, אהבת חיי, ראית את הבגדי ים?

את המבחר? את הצבעים? את הגזרות? את המחירים? כמה אנחנו נאבקות פה בשביל איזה בגד ים עלוב שעולה הון, מחזיק בקושי עונה ואנחנו מושכות איתו עוד שלוש?! אני יודעת מעצמי שעד שהבגד ים לא הופך לסמרטוט מוחלט אני לא מרפה ממנו. מתסכל. קראתי גם את ההודעות של מיטיבנו המלנקק בפורום השכן, שם הוא מתלונן על הבכיינות הישראלית. ואני אומרת - הבו לנו את התנאים שמקבלות BBW בחו"ל- את הבגדים, את שוויון הנפש שבה מתייחסים שם לפלוס סייז, את בגדי הים, את הלנז'ריי- ותראו איך אלפי דבות ישראליות נוטשות את אומללותן ונושאות את חזיהן המפוארים בגאווה. אני לא אומרת שאנשים פה ייצאו לחוצות עם שלטים "שמן זה יפה", אני רק אומרת די למבטים, להערות, לרוע הלב, לאכזריות. לא מדובשיכם ולא מעוקציכם. חיו ותנו לחיות.

DREAM111

New member
ראיתי ועכשיו אחרי שראיתי אני ../images/Emo46.gif

רק באמריקה הגדולה אפשר לקנות בגדי ים במחיר של בני אדם
מאוד רציתי השנה שיהיה לי בגד ים אבל אחרי חיפוש נמצא ברוך השם הנאשם שדומה מאוד לאחד מהדגמים המדהימים באתר ואז בא השוק המחיר כן המחיר הזעיר של 380 ש"ח עבור בגד ים לעונה הקיץ
. במחיר כזה עם כל הכבוד ויש כבוד לא
מחכה לימות החורף הקרים ואז אולי במחיר אנושי נרשה לעצמי לקנות כבר לשנה הבאה. אני רוצה נוסעת אמריקה אני רוצה אמריקה אני רוצה בגדים כמו אמריקה
איפה הצדק איפה

למעלה