אני לא מסוגלת ללכת עם הברזלים בתוך החזייה. זה כואב לי ולא נוח. הדבר הראשון שאני עושה כשאני קונה חזייה חדשה זה להוציא את הברזלים. יש לי חזה קטן ואין לי צורך בהם. עם איזה טופים של היינס את הולכת? את יכולה לעלות תמונה?
לפני שהחזה שלי גדל בשתי מידות(באופן טבעי)..אף פעם לא לבשתי חזייה עם ברזלים וגם אני הייתי מוציאה אותם ואפילו הלכתי בלי חזייה בכלל. כיום, אני חייבת ללכת עם חזיית ברזלים כדי שתחזיק את שני "עופריי"
שגדלו למידה D לצערי..חם לי עם החזייה ואני כבר לא יכולה ללכת בלי.
החזה מושך למטה והברזלים תקועים בדיוק מתחת לחזה בקיפול שלו מה שקורה שהברזלים תקועים בדיוק בקיפול של החזה וזה לא טבעי שיש פתאום מסה של בד וברזל עבים שם ולכן זה כואב (לפחות אצלי) כבר קרה לי שהברזלים בצבצו החוצה מהצדדים ושרטו אותי
אבל מהתגובה שלך אני חייבת לשאול: יכול להיות שאת לא לובשת את המידה במתאימה לך? (או לחילופין- פשוט לא לובשת גזרה שמתאימה לחזה שלך?) כי כשהקאפ נכון ומדוייק, הוא לא אמור להכאיב לך ובטח שלא לבצבץ ולשרוט (בטח שלא בחזיות איכותיות)...
הברזל שביצבצץ זה היה בחזיה ישנה שהייתי בשנות ההתפתחות שלי... ז"א גיל 15-17 וכן החזיות לא התאימו, כי החזה שלי גדל כל הזמן וגם השמנתי בשנתיים האחרונות והתחלתי עם הטופים בשנה שעברה ואני פשוט לא יכולה להיפרד כי זה ממש נוח כרגע יש לי חזיה אחת מעולה לצערי היו לי 2 ממנה אך הכלב שלי תלש אותה מהחבל כביסה ופירק אותה לגורמים כנראה שהוא אהב את המרקם והחזיה הזאת נרכשה בעזריאלי בחנות של החזיות שאני ממש לא זוכרת את השם שלה אבל יש שם חזיות מדהימות ויקרות והיא בול במידה ומעולה אבל עדיין יש לי כאבים ממש במקום של הברזל אם כי לא מרגישים אותו כי הוא מרופד היטב זה פשוט מפריע לי בקפל של החזיה
בלי ברזלים ובלי כלום... וואו אני ממש לא מסוגלת הייתי עם ג'ינס בשוק ומרוב החום קניתי מכנס סמרטוט שאנטי באנטי ולבשתי אותו באמצע השוק ולא היה אכפת לי כלום כל כך חם בימים האלה, אז ג'ינס אני בקושי שמה, אז חזיה??? למרות שגם בחורף הכי נוח לי עם טופים בלי חזיה. אני ממש מרגישה שהברזלים נתקעים לי בצלעות וכל הזמן צריך לסדר את הכתפיות
אני יכולה להגיד לך שאם אני הולכת עם חזיה ללא ברזלים, מעבר לכאבי שיש לי מהמשקל של החזה בכל צעד, אני גם מרגישה את המתיחה בצדדים. אז יכול להיות ששלי גדול יותר או כבד יותר, אבל אני ממש לא מסוגלת לחשוב על חזיה בלי תמיכה של ברזלים...
כי המון זמן לא קניתי חזיות ומכל החזיות נמחק המידה עם הכביסות ואני ממש מבינה אותך גם אני סובלת מהמשקל של החזה בכל צעד מה שטוב בטופים שיש לי זה שהרצועה מצטלבת וזה מחזיק טוב, לפחות אצלי תשמעי לא לכולן זה נוח ולא לכולן זה יפה זה גם תלוי בצורת החזה יש בחורות שטוחות שזה בכלל לא מתאים להן כי זה עוד יותר משטיח אותן, אצלי זה סבבה והכי נוח בעולם... מאז שהתרגלתי לזה קשה לי לחזור לחזיית ברזלים רגילה. וואי מה יהיה כשאני אכנס להריון השם ישמור
הם מדביקים את הציצי אחד לשני ואז במקום מראה של 2 ציצים יש לי גוש ציץ אחד גדול, שלא נדבר שבקיץ זה לא נעים... ולכן מעדיפה גם חזיה, לכל ציץ מגיע קאפ משלו!