אחסון חזיות

הכי חשוב

הברזלים לא נשברים? קניתי שקית רשת במיוחד ועדין אחד הברזלים התעקם בצורה כזאת שכבר לא ניתן היה לשקמו :-\

נופ ר

New member
איך אתן יכולות לשים חזיות עם ברזלים

בחום הזה??? אני לא מסוגלת זה חם כואב ולא נוח בשיא החום!!! אני הולכת רק עם טופים של היינס כי זה יותר קליל ונעים איך אתן מסוגלות?<???

littlerunaway

New member
תמיד רציתי לשאול את זה

אני לא מסוגלת ללכת עם הברזלים בתוך החזייה. זה כואב לי ולא נוח. הדבר הראשון שאני עושה כשאני קונה חזייה חדשה זה להוציא את הברזלים. יש לי חזה קטן ואין לי צורך בהם. עם איזה טופים של היינס את הולכת? את יכולה לעלות תמונה?

סויה 1

New member
עם חזה קטן זה הגיוני ללכת בלי ברזלים..

לפני שהחזה שלי גדל בשתי מידות(באופן טבעי)..אף פעם לא לבשתי חזייה עם ברזלים וגם אני הייתי מוציאה אותם ואפילו הלכתי בלי חזייה בכלל. כיום, אני חייבת ללכת עם חזיית ברזלים כדי שתחזיק את שני "עופריי"
שגדלו למידה D לצערי..חם לי עם החזייה ואני כבר לא יכולה ללכת בלי.

littlerunaway

New member
אני מבינה את הצורך

בברזלים לבעלות חזה גדול. אבל האם זה נוח? כי לי זה פשוט כואב

Fun Fair

New member
למי שיש חזה גדול (ובד"כ כבד)

הרבה יותר כואב ללכת ללא תמיכה של ברזלים..

סויה 1

New member
זה לוחץ וכואב בחזיות זולות ופשוטות..

בחזיות איכותיות הברזלים תפורים ומרופדים כך שלא מרגישים אותם בכלל. ומדובר בחזיות הממותגות והיקרות ועל חזייה טובה אני אף פעם לא מתפשרת.

נופ ר

New member
לא מסכימה עם זה

החזה מושך למטה והברזלים תקועים בדיוק מתחת לחזה בקיפול שלו מה שקורה שהברזלים תקועים בדיוק בקיפול של החזה וזה לא טבעי שיש פתאום מסה של בד וברזל עבים שם ולכן זה כואב (לפחות אצלי) כבר קרה לי שהברזלים בצבצו החוצה מהצדדים ושרטו אותי

Fun Fair

New member
תסלחי לי שאני מעלה את השאלה,

אבל מהתגובה שלך אני חייבת לשאול: יכול להיות שאת לא לובשת את המידה במתאימה לך? (או לחילופין- פשוט לא לובשת גזרה שמתאימה לחזה שלך?) כי כשהקאפ נכון ומדוייק, הוא לא אמור להכאיב לך ובטח שלא לבצבץ ולשרוט (בטח שלא בחזיות איכותיות)...

נופ ר

New member
זה גם יכול להיות

הברזל שביצבצץ זה היה בחזיה ישנה שהייתי בשנות ההתפתחות שלי... ז"א גיל 15-17 וכן החזיות לא התאימו, כי החזה שלי גדל כל הזמן וגם השמנתי בשנתיים האחרונות והתחלתי עם הטופים בשנה שעברה ואני פשוט לא יכולה להיפרד כי זה ממש נוח כרגע יש לי חזיה אחת מעולה לצערי היו לי 2 ממנה אך הכלב שלי תלש אותה מהחבל כביסה ופירק אותה לגורמים כנראה שהוא אהב את המרקם והחזיה הזאת נרכשה בעזריאלי בחנות של החזיות שאני ממש לא זוכרת את השם שלה אבל יש שם חזיות מדהימות ויקרות והיא בול במידה ומעולה אבל עדיין יש לי כאבים ממש במקום של הברזל אם כי לא מרגישים אותו כי הוא מרופד היטב זה פשוט מפריע לי בקפל של החזיה

נופ ר

New member
אפשר למצוא טופים נוחים

בלי ברזלים ובלי כלום... וואו אני ממש לא מסוגלת הייתי עם ג'ינס בשוק ומרוב החום קניתי מכנס סמרטוט שאנטי באנטי ולבשתי אותו באמצע השוק ולא היה אכפת לי כלום כל כך חם בימים האלה, אז ג'ינס אני בקושי שמה, אז חזיה??? למרות שגם בחורף הכי נוח לי עם טופים בלי חזיה. אני ממש מרגישה שהברזלים נתקעים לי בצלעות וכל הזמן צריך לסדר את הכתפיות

נופ ר

New member
הנה תמונות כאן

http://www.s-wear.co.il/hebrew/ProductsIndex.aspx?Category=2&Section=581&SubCategory=152 אני הולכת עם כפפה מולדינג, צ'יטה, אמריקן, קולר וגאיה. מי שיש לה חזה ממש קטן, זה משטיח אותו עוד יותר... זה לא מתאים לכל אחת. לי זה פשוט נוח ויש לי חזה גדול ולכן זה נראה טוב עלי... למרות שלא לכל חזה גדול זה מתאים- החזה עלול לגלוש בהיעדר תמיכה טובה או מידה נכונה.

Fun Fair

New member
כי החזה שלי גדול בכל עונה ../images/Emo6.gif

ובלי להתחשב במזג האויר...

Fun Fair

New member
תגדירי "גדול"?

אני יכולה להגיד לך שאם אני הולכת עם חזיה ללא ברזלים, מעבר לכאבי שיש לי מהמשקל של החזה בכל צעד, אני גם מרגישה את המתיחה בצדדים. אז יכול להיות ששלי גדול יותר או כבד יותר, אבל אני ממש לא מסוגלת לחשוב על חזיה בלי תמיכה של ברזלים...

נופ ר

New member
תהרגי אותי אבל אני לא יודעת מה המידה

כי המון זמן לא קניתי חזיות ומכל החזיות נמחק המידה עם הכביסות ואני ממש מבינה אותך גם אני סובלת מהמשקל של החזה בכל צעד מה שטוב בטופים שיש לי זה שהרצועה מצטלבת וזה מחזיק טוב, לפחות אצלי תשמעי לא לכולן זה נוח ולא לכולן זה יפה זה גם תלוי בצורת החזה יש בחורות שטוחות שזה בכלל לא מתאים להן כי זה עוד יותר משטיח אותן, אצלי זה סבבה והכי נוח בעולם... מאז שהתרגלתי לזה קשה לי לחזור לחזיית ברזלים רגילה. וואי מה יהיה כשאני אכנס להריון השם ישמור

m i c h m i c h

New member
לי יש בעיה אחרת עם הטופים

הם מדביקים את הציצי אחד לשני ואז במקום מראה של 2 ציצים יש לי גוש ציץ אחד גדול, שלא נדבר שבקיץ זה לא נעים... ולכן מעדיפה גם חזיה, לכל ציץ מגיע קאפ משלו!

למעלה