אחסון חזיות

forever single

New member
אחסון חזיות

שאלה. מאז שגיליתי את פיגליבס (ולאחרונה גם את ASOS) מלאי החזיות שלי גדל באופן ניכר (טוב, אחרי שתי החזיות המרופטות שהיו לי קודם לא היה כל כך לאן לרדת), מאחר והן חדשות, ואני אוהבת אותן, אני רוצה לשמור עליהן. איך הכי טוב לאחסן אותן במגירות, או על מדף? יש איזו שיטה שאני לא יודעת עליה?

מעולם לא יצא לי לחשוב מה הכי טוב

את החזיות שלי אני מאחסנת במגירה כשהן מסודרות אחת על השניה. לעומת זאת לגביי ה"תחזוקה" שלהן למדתי בדרך הקשה שחזיות לא מכבסים במכונה בלי כדור ואם אין אז רק ביד

forever single

New member
אצלי

הן אחת על השנייה ומקופלות לחצי. אני קצת חוששת שהן יתעוותו בגלל זה. אבל אין מקום במגירה לשים אותן פתוחות. לגבי הכדור הזה, ראיתי תמונה שלו פעם באיזה אתר, אפשר להכניס לתוכו יותר מחזייה אחת כל פעם? כי זה נראה שהוא מיועד לחזייה אחת בלבד

muesli

New member
אפשר יותר מאחת

אבל זה תלוי קצת בחזיה, אם היא מרופדת או לא ואז כמה מקום היא תופסת. נדמה לי ששתיים זה סביר להכניס אליה. יש מלא סרטונים על זה, את יכולה לראות איך ממליצים להשתמש בה.

niya

New member
מה זה הכדור הזה?

אני מאחסנת את החזיות על המדף, מקופלות לשניים. מעולם לא התעוותה חזיה בגלל אחסון כזה. חזיות כן מתעוותות אם הן לא במידה שלך (למשל: קטנות מדי ואז את מושכת חזק מדי את הרצועה האחורית כדי שהחזייה תסגר, וככה קורעת את סיבי הגומי שלה הרצועה, מה שבסופו של דבר גורם לחזייה להתעוות)

muesli

New member
זה כדור מרשת פלסטיק

שנפתח לשניים, ובפנים כדור נוסף, שמים את החזיה בין הכדורים וסוגרים ומכניסים למכונה, זה שומר על הצורה שלה בזמן הכביסה.

נופ ר

New member
אני חייבת להגיד שלא נכנס לכדור הזה כל חזיה

חזיות גדולות לא נכנסות... אני קניתי ולא הצלחתי להכניס אף אחת מהחזיות שלי לא שיש לי חזק ענק כל כך חחח נאלצתי להחזיר את זה לחנות...

muesli

New member
כתוב עליהם עד איזה מידה הם מכילים

אמורים להיות גדלים שונים.

נופ ר

New member
אז אני קניתי כשזה היה חדש בארץ

ולא היה מידה ואם כן היה המוכרת לא ידעה בכלל וזה נמכר בחנות ידועה של הלבשה תחתונה. וברור שבארץ יביאו מידה אחת. מכל דבר מביאים מידה אחת. בסוף כולנו נלך ערומים.

Fun Fair

New member
את שלי אני מאכסנת בארון, בסלסלה

מרובעת גדולה. לגבי כביסה- פטנט שלמדתי מאמא: להכניס כמה חזיות לתוך ציפית ולכבס כרגיל במכונה. עובד כמו קסם

muesli

New member
הן לא מתגלגלות ממנה החוצה במהלך

כל הסיבובים שהם עוברים שם בפנים?

Fun Fair

New member
אצלי הן לא "בורחות"../images/Emo6.gif

אגב, יש ציפיות שיש להן כפתור לסגירה. שווה להשקיע כמה שקלים ל"ציפית חזיות" ייעודית

muesli

New member
אני חושבת שהבעיה במכונה

זה אלה שיש להן קצת צורה, ואז הלחץ משאר הבגדים הורג אותן. אגב, השקי כביסה הקטנים לא יכולים לבצע את אותה פעולה של הציפית? הם נסגרים בריץ' רץ', והם הרבה יותר אווריריים (לא יודעת אם זה טוב או רע).

Fun Fair

New member
אני באופן כללי לא מעמיסה יותר מדי בגדים

ולא השתמשתי מעולם בשקי כביסה, אבל אני מאמינה שהעקרון אותו עקרון (למנוע מהחזיה להחבט ישירות בתוף של המכונה)

למעלה