אחמ אחמ ..

BabyGirl 4 Ever

New member
וואו....../images/Emo2.gif../images/Emo110.gif../images/Emo95.gif

לא הייתי פה כמה ימים וכבר אני לא עומדת בקצב
הממ.., התגובות שלי:
לדעתי .... אין לי דעה כי אני לא אוכלת פיצות ולא אכפת לי
ידעתי כבר מזמן על דולר או שניים ואני חושבת שהם פותחים חנות חדשה או משהו |בלנוד| לא בטוחב
הילה
יא מעתיקנית
אני גילית את ה
של מיקי שיצאנו ביום שישי אחד אם אני לא טועה
יא מעתיקנית!!! גרררר.... בכל אופן, זה כבר לא מקורי
וו.... הממ... אני דיי חושבת שמי שנכנס לשם פשוט יוצא קירח או משהו כזה, זו מעין מספרה של פריקים

זבובונת

New member
מהההה../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

מה הקשר מעתיקנית..
אדווה... את חושבת תמיד שאת מגלה הכל... אבל את לאאא
}-[ אני ראיתי אותו מלא פעמים עוד לפני שיצאנו..
מה את מחרטטת
ואם היית כל כך רוצה היית רושמת הודעה על זה..
אבל שיהיה...

זבובונת

New member
חחחחח...../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

האמתי שהרבה זמן לא הלכתי מכות עם מישהו...
למישהו בא לקבוע איתי

Thanos

New member
כן הרבה

יש לי מלא חוברות ישנות של אמייזינג וספקטקולר/פיטר פארקר שהכי ישנה היא משנת 79 ויש לי חדשות של אולטימייט ספיידרמן (אולטימייט שולט).

ApA1800

New member
זה מעניין?

ולא יודע. סתם רציתי לדעת כי אני אוהב אותו. וד"א כל שאר הדברים שאמרת (חוץ מ"כן מלא") לא אומרים לי כלום, ככה שאין צורך לפרט. וזה דומה לסדרה? כי הסרט היה גרוע

Thanos

New member
ברור שזה מעניין!

ובאמת הסרט היה גרוע... הם עיוותו שם ממש את העלילה... למרות שגם באולטימייט עושים את זה אבל באולטימייט עושים את זה בצורה טובה. הסדרת טלוויזיה גם עיוותה הרבה אבל בעיקרון החוברות דומות לסידרה (בעניין של אוייבים וסיפורים כלליים) אתה תמיד יכול לקפוץ לקניון ערים באיזשהו יום שישי ולחפש שם את הדוכן של "קומיקס וירקות" ולקנות חוברות, אני הולך היום וקונה.

ApA1800

New member
יותר הפריע לי בסרט זה

שהם הפכו את זה לאיזו דרמה מסריחה, ושמו שם כולה 2 קרבות, וגם הן נגד הגובלין הדפוק הזה. כל האויבים הנורמלים לא היו בכלל. ההוב גובלין מופיע בסדרה רק כשמישהו שולט עליו בגלל שהוא חלש כזה, ובסרט שמו אותו בתור האויב היחיד. :/ והסדרה הייתה נפלאה.

Thanos

New member
התבלבלת

ההוב גובלין הוא אכן סתם פושע שנשלט ע"י פושעים יותר גדולים ממנו (כמו הקינגפין). בסרט ראו את הגרין גובלין שהוא אחד מהאויבים הכי חזקים של ספיידי והוא עובד לבד רוב הזמן. הסדרה לא הייתה משהו בגלל שהם ניסו לדחוף יותר מידי מידע לתוכנית של ממקסימות 30 דקות פרק. למשל הם לא הזכירו בכלל את גוון סטייסי שהיא האהבה הראשונה של פיטר (שנהרגה ע"י הגרין גובלין btw) חוץ מהקטע שהיא הייתה החברה של הספיידרמן עם השריון שהיה מיקום מקביל. אם כבר מדברים על היקומים המקבילים האלה, כשהם הראו את ספיידרקארנג' ראו שלספיידרמן הייתה חליפה רגילה אבל כשקארנג' השתלב איתו החליפה שלו הפכה לזאת של בן ריילי וזה היה מטומטם...

ApA1800

New member
הוב או גרין זה לא משנה

יש אויבים הרבההה יותר חזקים. זה כמו שבסרט באטמן לא יהיה את הג'וקר. ובכל מקרה לא היו כמעט קרבות. זה היה דרמה של "נער מתבגר שמגלה שחלים בו שינויים והוא מתאהב" ועשו את הקרבות כבדרך אגב. ואני לא קראתי את הקומיקס ככה שאני לא יודע.

Thanos

New member
באטמן יונק

וכן היה את הג'וקר בבאטמן, ג'ק ניקולסון שיחק 'תו. וברור שיש אויבים יותר חזקים מהגרין גובלין אבל עדיין הוא אחד מהכי חזקים. הסרט של האלק יהיה יותר טוב. וגם הסרט השני של ספיידרמן. וגם הסרט השני של אקס-מן.

ApA1800

New member
לא הבנתי מה הקשר לזה שבאטמן יונק.

ואני יודע שהג'וקר היה בסרט. אני לקחתי את זה בתור דוגמה ל: איך כן צריך להיות. הסרט השני של ספיידרמן יהיה יותר טוב, כי הוא לא יכול להיות יותר גרוע. ומה אחד מהכי חזקים? זה לא שיש יותר מדי אויבים. אם עושים רק אויב אחד (ויכלו לעשות יותר) אז שיקחו את הכי חזק או משהו. או לפחות אחד מהיותר "אוייביים" שלו, כאילו כאלה שיש לו איתם יותר יריבות אישית. זה בטח כדי שהוא יוכל להפוך לאויב של הארי בסרט השני (שוב, הדרמה בעיצומה), וכאילו עם סתם אויבים היו צריכים שהם לא ימותו, או שלא יהיה קשר בין הסרטים. אבל זה הפך את הסרט לגרוע

Thanos

New member
יונק=sucks

זה לפי המילון באתר שלי בכל מקרה, בסרט השני רואים את דוק אוק, ובסרט השלישי יהיה כנראה את וונום. אתה מתבסס רק על הסידרה, בחוברות הגרין גובלין הוא הרבה יותר מרושע והוא כן אחד מהאויבים הכי גדולים של ספיידרמן, בקשר לזה שלא הביאו עוד אויבים, כנראה הבמאי (שהוא דפוק על זה שהוא לא עשה שספיידי יורה את הקורים ממכשירים אלא מהידיים) רצה להדגיש יותר את הקטע עם מרי-ג'יין ולהכיר לאנשים את הדמות. זה כמו שהסרט אקס-מן הראשון לא היה משהו אבל אומרים שהשני "שולת!!!!1111"

ApA1800

New member
חחחחחחחחחח

ולא קורא קומיקסים וצריך להכניס את הצופה לאחד הסרטים. ודוקטור אוקטופוס הוא באמת לא רע. גם איך הוא הפך לדוקטור אוקטופוס זה לא רע. גם לא הראו את גברת קורים. והם עיותו לו בעיקרון את כל התכונות. הוא לא היה אמור להיות כזה ווימפ.

למעלה