אהה.. אז אתה בדר"כ הורג אנשים
B BabyGirl 4 Ever New member 13/6/03 #30 וי....../images/Emo70.gif../images/Emo46.gif ../images/Emo110.gif../images/Emo95.gif אין בעיות הילה! מה שאת אומרת!! תשאלי את אסף חמוד!! אולי ראית את זה מליון פעם אבל את בעצמך אמרת שאף פעם לא שמת לזה ממש לב לפני שאמרתי את זה כך ש.... שששש.....
וי....../images/Emo70.gif../images/Emo46.gif ../images/Emo110.gif../images/Emo95.gif אין בעיות הילה! מה שאת אומרת!! תשאלי את אסף חמוד!! אולי ראית את זה מליון פעם אבל את בעצמך אמרת שאף פעם לא שמת לזה ממש לב לפני שאמרתי את זה כך ש.... שששש.....
S Super Death New member 13/6/03 #31 איזה שתי פרחות רבות מי ראתה קודם גולגולת על חנות, זה לא כסף אתן יודעות.
T Thanos New member 13/6/03 #33 הכי שווה זה גולגלות אמיתיות כי אז זה אומר שהרגו מישהו. אם בחנות אין אמיתי צריך לשרוף אותה כי היא סתם מנסה לזייף.
הכי שווה זה גולגלות אמיתיות כי אז זה אומר שהרגו מישהו. אם בחנות אין אמיתי צריך לשרוף אותה כי היא סתם מנסה לזייף.
ז זבובונת New member 13/6/03 #36 דווקא נראה לי שאני ראיתי את זה קודם או ששתינו ראינו את זה ביחד או שאני אמרתי דווקא קודם, כי זוכרת שזה דיי עניין אותי... או שאסף אמר את זה קודם בכלל... עזבי.... אין לי כח לריב על
דווקא נראה לי שאני ראיתי את זה קודם או ששתינו ראינו את זה ביחד או שאני אמרתי דווקא קודם, כי זוכרת שזה דיי עניין אותי... או שאסף אמר את זה קודם בכלל... עזבי.... אין לי כח לריב על
B BabyGirl 4 Ever New member 13/6/03 #42 ../images/Emo9.gif נוו פרובלום ../images/Emo3.gif../images/Emo110.gif../images/Emo95.gif