אחלו לי בהצלחה

Aerosmith2006

New member
העניין שזו לא באמת הייתה הדעה שלי..

פשוט לא תארתי שהשאלות יהיו ספציפיות, וזה היה הדבר הראשון שעלה לי לראש.

Aerosmith2006

New member
האמת, שבדיוק התברר לי היום... ../images/Emo13.gif

שסוכויי טובים משחשבתי, הרכזת של השכבה באה אליי ואמרה לי לכאורה מאחוריי גבם של הבוחנים שהאנגלית שלי הייתה ברמה הכי גבוהה שהם שמעו עד עכשיו ושעניתי נהדר על כל השאלות ושעמדתי טוב לבחץ, שעל זה בעיקר היא חזרה שזה מה שהיה חשוב- שחצי מהעניין היה לראות עד כמה אני מסוגלת לשמור על קור רוח בשטח שלא מוכר לי (ידעתי שבזה מדובר!
) אררר נראה, יש זמן עד שיודיעו, מקווה לפניי פסח

Aeroguy

New member
תומר צודק... בכל מקרה תצאי מרווחת

בכל מקרה, תעדכני אותנו כשיהיו תשובות!
ולענבל... אנחנו צריכים לשחרר את האסירים בלי שום קשר לגלעד שליט (שהוא אגב קרוב משפחה שלי). רוב האסירים הפלשתינים שיושבים בכלא הישראלי הם לוחמי חופש, שבסך הכל מנסים להאבק למען העצמאות של עמם. אין לישראל שום זכות לכלוא אותם, ורובם אגב יושבים בכלא בלי משפט. זה לא יעזור, לא תצליחי לאלף אומה שלמה, וההתייחסות שלך אליהם כילדים קטנים ממחישה את הבעייה. עד שלא נראה אותם כשווי זכויות וכשווים (באמת שווים!) לנו בערכם האנושי, לא נגיע לשום מקום יום טוב...

בָלבָל

New member
הם צריכים להרוויח את השוויון הזה...

וזה בעיה לראות באדם כשווה לי כשאין לו שום ערך לחיי אדם. אדם שמאמין שלמות בשביל לרצוח זה קדוש... ולרצוח כמה שיותר יותר טוב... אוי וואיי... אבל אנחנו לא אמורים להכנס לזה... אה... (בכלל העדפתי לכתוב לך במסנג'ר אבל נעלמת..) בכל מקרה.. מקוה שלא נמשיך את הדיון הזה כי הוא מדכא. לעולם לא יהיה שלום נקודה

בָלבָל

New member
ושלא תהייה טעות

כל בני האדם שווים בעיני.. ולכולם מגיע אותו יחס ואותם חיים.. אבל מעשים מסויימים פשוט מעלימים את השוויון הזה..

Aeroguy

New member
אני מאחל לך שתביני

שאת לא באמת רואה אותם כבני אדם שווים. יום טוב

בָלבָל

New member
אמרתי...

שבגלל אמונות/מעשים מסויים שלהם אני באמת לא רואה אותם (או יותר נכון את חלקם..) שווים אלי...

SaintJohn

New member
אז אולי זה בכל זאת היה לטובה

זה נראה לי שהם ממש החמירו עם קריטריוני הבחינה שלהם בראיון הזה. זה אומנם פרוייקט חשוב למטרה טובה, אבל זה נראה כאילו הם בוחרים שגריר לאו"ם או משהו כזה. כמו שאמרת, במצב שאת נמצאת בו את יוצאת מורווחת בשני המקרים. חשוב להסתכל על הצדדים החיוביים שבמצבים שכאלה.

למעלה