אחלו לי בהצלחה

Aerosmith2006

New member
אחלו לי בהצלחה ../images/Emo13.gif

מחר יש לי את הראיון למשלחת ללוס-אנגלס, אותה משלחת שהייתה אמורה להביא אותי להופעה של אירוסמית' רק שהקיץ הזה הם יהיו באירופה. המשלחת יוצאת ב- 31 באוגוסט עד אמצע נובמבר. סיכויי טובים ביותר, ממוצע 90+, אנגלית בכיתית דוביי אנגלית, שם טוב בבצפר...
אני אמורה במשך 15-20 דקות לענות על שאלות באנגלית בנוגע להיותי יהודיה, בנוגע לקשר ה"עמוק" שלי למדינת ישראל אותה אני הולכת לייצג (כן בטח..), בנוגע להיותי עצמאית ופתוחה ומקבלת אורתודוכסים, גאים וגאות, חרדים, ערבים ונוצרים כאחד.... וכו' וכו' וכו'. מולי יישבו 6-7 אנשים בניהם פסיכולוג :S אז זהו! אחלו לי בהצלחה!

בָלבָל

New member
../images/Emo207.gif

קטע שאני חושבת שכבר נתנו לו קישור, אבל שווה לשים אותו שוב אם מישהו לא ראה http://www.youtube.com/watch?v=2kot_Kbo9QQ אותי מעניין אם בזמן שסטיבן מנגן על הבס אז טום קופץ עם המיקרופון ברחבי הבמה

AeroTom

New member
שמתי ביצוע של זה בקומונה בזמנו

לא זוכר אם אותו ביצוע של השיר בדיוק. נראה לי זה היה אחר...תמיד כיף לראות אותם עושים את השיר המקסים הזה בלייב כמו איך שהקליטו אותו. זה ממש מגניב. ממש קיוויתי לראות את זה בביצוע ב-DVD של ה-Joint...אבל אולי פעם זה יצוץ באופן לא רשמי.

AeroTom

New member
את מקבלת מתנה אישית ממני אם זה

אכן קורה...אפשר להמשיך לחלום

בָלבָל

New member
יששש מתנה

אני כבר מארגנת את השיר בעצם כבר אמרנו שאנחנו נקבע את הסטליסט ונחליף אותו עם האמיתי...

AeroTom

New member
ננסה, כן ../images/Emo3.gif

אם אנחנו אבל מקבלים את "Sick" או "One Way" או משהו דומה, אז ארוחה גרמנית עלי אני משער

בָלבָל

New member
חחח שיהיה בהצלחה!

באיזה מסגרת זה? של הסוכנות? מה שנקרא שגרירים צעירים?

Aerosmith2006

New member
זה מטעם בצפר, אנחנו מתארחים

אצל משפחות שונות, כל ילד אצל מישהו אבל כולם לומדים באותו בצפר - יש המון טיולים בין השאר לניו-יורק וסן פרנסיסקו. אחר כך הם יבואו להתארח כאן - זה החלפות עם איזה בצפר יהודי חדש ב- LA

AeroSlash

New member
אני זוכרת שחברה שלי

טסה בצורה דומה לאירלנד....... בני מזל שכמוכם

Aeroguy

New member
המון בהצלחה!!! ../images/Emo13.gif זאת תהיה חוויה

תעדכני אותנו!

SaintJohn

New member
שיהיה המון בהצלחה!

אני חושב שיש סיכוי שעד אמצע נובמבר הם יחזרו להופיע בארה"ב, אבל לא נראה לי שהסיכוי הזה גדול במיוחד.

Aerosmith2006

New member
פאק זה היה נורא!../images/Emo122.gif

הם היו נורא רעים ונורא נגדי ולא נתנו לי בכלל להתבטא באנגלית, בקושי שאלה אחת שנורא לא ידעתי לענות עליה והם המשיכו בעברית. השאלה:"מה אתה חושבת שכדאי לעשות על מנת להחזיר את גלעד שביט" (החטוף, אם זה השם שלו....)
ואמרתי שצריך לעשות עסקה של שחרור שבויים עבורו ואז הם התחילו להרעיף עליי שלל אנפורמציה שסטרה את הלכאורה דעה הלא מגובשת שלי. סך הכל, יש לי עדיין סיכויים וזה כי בעברית הלך לי טוב, הפסיכולוג הסתכל לי כל הזמן על הידיים ובסוף שאל למה אני נוהגת לאכול צפורניים
----> איזו מין שאלה מרשעת זו. טוב נראה, העניין זה שאני ממש במהפך נפש עכשיו כי סבתא שלי פתאום החליטה שאם אני לא מתקבלת, היא חותמת לי שהיא שולחת אותי להופעה של אירוסמית'! שזה פשוט מתסכל כי אני ארגיש מופסדת ומורווחת בשני המצבים. פאק זה ממש מסובך הכל, אבל אפשר לומר שאני בכל מקרה ארוויח - בכל מקרה שנה הבאה בתקווה שהם ימשיכו להופיע אני אסע להופעה זה הכל. ערב טוב לכולם

AeroTom

New member
תסתכלי על חצי הכוס המלאה...

שבכל מצב יהיה לך משהו טוב. אין דבר מושלם בחיים, ובכל מקרה אני אחד שמאמין גם שמדברים "רעים" או מבאסים כביכול, יכולים לבוא דברים טובים בעתיד רק בגלל שהם קרו. אי אפשר לדעת לאן יובילו אותך דברים

בָלבָל

New member
הם לא היו רעים...

הם רק בדקו אותך במצבים שונים שאת עלולה לעמוד מולם בחו"ל.. את לא חושבת שזה ממש רעיון גרוע שכל פעם שיחטפו לנו חייל (ושמו גלעד שליט) אנחנו נשחרר להם 200 אסירים?.... הם יחטפו כל יומיים... זה כמו לתת לילד שוקולד כל פעם שהוא בוכה כדי שיפסיק לבכות... (בלי כוונה לפתוח פה דיון על הנושא... פשוט לתת ככה תשובה כזו זה באמת יביא להערות מצד אחרים בכל מקום שתהיי בו) ולגבי הצפורניים.. מה לעשות.. הם בודקים אותך שלא יביאו למשפחה שם אדם שעלול להתאבד/לעשות צרות וכו'... אין להם ברירה אלא לעשות סינון כזה. אני מסכימה שכל המיונים האלה נוראיים וחודרניים ומעייפים נפשית... בכל מקרה אני שמחה שכך או כך יהיה לך בסוף תוצאה טובה

למעלה