אחלה תוכנית.

mati88

New member
ממממממ....לא ראיתי תתוכנית...../images/Emo10.gif

זתומרת, ראיתי מהקטע של השמן בערך...חזרתי הביתה מאוחר.....
אופ.....

Yuvalenko

New member
גם זה מוקלט לי... וגם בשביל זה את

מוזמנת לבוא לראות... אבל מצד שני כל הפורום כאן הקליט. אז את לא חייבת לראות אצלי.

פIלי

New member
לא ראיתי..

אבל אני מודע לעובדה שזאת אחלה תוכנית. אתם גם מודעים לעובדה שאני מודע לעובדה. מגניב. וכן, שאלתי את חבר שלי אם היה את הקטע הזה והוא אמר שלא.. אז התבאסתי.. למרות שזה היה צפוי, הבחור הודעה בשידור שהיא יותר מינית מהחברה שלו, וכל הקהל התחיל לצעוק דברים לא ברורים. אבל אהבתי את הבחור הקטן בקהל שישב כזה דיי באמצע למעלה, הוא היה ממש מעולה! אגב, מתני עונה למישהו בSMS? כי מאז שהיא נסעה לא הצלחתי לתקשר איתה.. (בכל ה 2 SMSים שניסיתי!). מוזר..

פIלי

New member
היי היי, היא קוראת לי פולי!

פשוט קשה לבטא ma`||`ani (או איך שהיא לא כתבה את זה), אז קיצרתי למתני. תהרגו אותי וזהו. וממתי זה נהיה פורום שידוכים?

~*~gaL

New member
כן כן כן כן כן כן... מה שתגיד...

אתה חולה עליה וזהו! תגיד את זה! "אני חולה על מתן"... בעצם, לא חולה... אתה מאוהב!! יוווו... גדול! שני אנשים שהכירו בפורום שאני מנהלת התאהבו.

פIלי

New member
אני חולה על מתן..

ולפני שאתם מזמינים את הרב, אולי תתנו לכלה לחזור מיוון? ואגב, זה רק הרגשה כזאת או שיש פה כמה אנשים שמדברים עלינו באייסיקיו? (2 בינתיים אם לדייק)

פIלי

New member
אגב...

אולי נדבר באייסיקיו במקום פה? זה יותר מגניב.. לא? אז למה עדיין לא ראיתי אותך מחוברת אף פעם?

~*~gaL

New member
היי היי היי, אני אישה נשואה

(למרות שאלו נישואים פתוחים מהצד שלי, האמת) טחחחח, סתם, תן לי שתי דקות. אמממ... לא יודעת. :\ אני מחוברת יותר בלילה... ובסדר, בסדר... נחכה שמתן תחזור
ומזתומרת מדבברים עלינו? מי? על מי?

פIלי

New member
לא יודע...

יש לי הרגשה שחלק מחברי הפורום מדברים עליי ועל מתן. אולי אני סתם פרנואיד, ואתם פשוט מתואמים בטירוף

~*~gaL

New member
רגע, מה כתבתי שלא היה נכון?

וכן.... כל היום מדברים רק עלייך ועל מתן! אל תשאאאאל...

פIלי

New member
כן, גם אני הולך על הפאראנויה

עזבי, ההודעות האלה הם מאחרי 3 בלילה. זה לא נחשב

kfm

New member
נו טוב...אני מודה. אני אחסוך לכולם

את האי ודאות הזאת....פולי אני מצטערת אבל אני חייבת לספר...למען האנושות, הצדק והיושר בעולם... אני ופולי נשואים. כבר 13 שנים. יש לנו 2 ילדים, חתול, כלב ותמנון. אךךך...הוצאתי את זה.....תודה שתה מרגיש עכשיו יותר טוב...
אה ולא עניתי באס אמ אס כי לא הייתה לי קליטה אז קיבלתי תהודעות רק כשהגעתי לארץ...(:)

Yuvalenko

New member
מתנוש, זה שאתם נשואים 13 שנים לא

אומר שאת צריכה גם להקפיץ הודעה מלפני 13 שנים...

mati88

New member
יא יובל....איך התגעגעתי לשנינות

המטורפת שלך.....הרבה זמן לא יצרת משחק מילים נפלא שכזה...... חיחיחיחיחיחי....קרעתי אותי......

למעלה