אחלה פורום יש לכם
K kfm New member 4/10/03 #3 גל צודקת. יש לנו אאאאחלה של פורום. לא לא כי זה פשוט אחחלה אחחחלה של פורום. לא, תקשיבי, את לא מבינה, יש לנו אחלה פורום! לא לא, זה אאאחלה אחחחלה....טוב הבנתם.
גל צודקת. יש לנו אאאאחלה של פורום. לא לא כי זה פשוט אחחלה אחחחלה של פורום. לא, תקשיבי, את לא מבינה, יש לנו אחלה פורום! לא לא, זה אאאחלה אחחחלה....טוב הבנתם.
ה השליירית New member 4/10/03 #4 אנחנו יודעים! לכולם! כל מי שאוהב להתגרות במורה שלו,לעצבן אותה,להביך או להציק לה,הנה בבלוג שלי,13 דרכים לעצבן את המורה שלך! כנסו עכשיו!!
אנחנו יודעים! לכולם! כל מי שאוהב להתגרות במורה שלו,לעצבן אותה,להביך או להציק לה,הנה בבלוג שלי,13 דרכים לעצבן את המורה שלך! כנסו עכשיו!!
פ פIלי New member 4/10/03 #5 תודה תודה זה הכל תודות למנהלת האהובה שלנו, גל (זמן לחנופה), ותודות למיליוני האנשים שמזכירים אותו ברדיו (זמן לצניעות). והניק שלך מוכר לי.. מוזר.
תודה תודה זה הכל תודות למנהלת האהובה שלנו, גל (זמן לחנופה), ותודות למיליוני האנשים שמזכירים אותו ברדיו (זמן לצניעות). והניק שלך מוכר לי.. מוזר.
Y Yuvalenko New member 5/10/03 #7 ברוכה הבאה לפורומינו... אני יובל, ואני המארח הלא רישמי.. מה שמך? (פור דה רקורד...)
Y Yuvalenko New member 10/10/03 #12 את הצעת לי עכשיו סייבר?!... אה!!! אויש.... איזה טמפיט אני! זה החתימה שלך בכלל! אויש! איך לא שמתי לב! איזה פאדיחה, הא?.. אז... בא לך סייבר?
את הצעת לי עכשיו סייבר?!... אה!!! אויש.... איזה טמפיט אני! זה החתימה שלך בכלל! אויש! איך לא שמתי לב! איזה פאדיחה, הא?.. אז... בא לך סייבר?
פ פIלי New member 11/10/03 #17 קושקושית, שאלת אם יש לי קשר לפורומים סקייט ופאנק? אז כן.. אני כותב בהם. או שבעצם שאלת אם אני רוצה סייבר? אז כנ"ל...
קושקושית, שאלת אם יש לי קשר לפורומים סקייט ופאנק? אז כן.. אני כותב בהם. או שבעצם שאלת אם אני רוצה סייבר? אז כנ"ל...
פ פIלי New member 7/10/03 #9 אל תגידי לי מה מוכר לי ומה לא את מפורום סקייט ופורום פאנק! ועוד מאשימים אותי בהזיות!
L lil bad ridin hood New member 9/10/03 #11 אה.... יש לך קשר אליהם? ואני לא בפורום סקייט הייתי שם קצת קצת