אחלה מסיבה בג´י!

יערה 18

New member
ניר רציתי להגיד משהו ../images/Emo51.gif

תודה על אתמול בזכותך הייתה לי את היומולדת הכי טובה בחיים שלי נהניתי בטירוף מהכל היה מעולה וגם תודה לכל האנשים שבאו להיות איתי אני מתה עליכם אני אוהבת את כ-ו-ל-כ-ם ללא שום הבדלים נתראה במסיבבה הבאה שהיא חשובה לי בדיוק כמו היומולדת ושוב תודה לך ניר

כבוד!

התקלוט אתמול באמת היה מצויין, ראו שהשתדלת לשלב גם דברים פחות מוכרים לצד הדברים המוכרים, ובחיוד אבל הפתעת אותי עם dilted people ובכלליות היה אתמול סבבה לאללה... ובאמת באמת שנהניתי אגב, בנושא המשקאות הכ"כ נדוש (חחח) הופתעתי לגלות שטקילה עולה 5 ש"ח (למרות שזה לא נוגע אליי
חחחח) אז כנראה אתה לא עד כדי כך עסקן הא?
ובקשר לוויכוחים הקודמים על טאליב... אי אפשר להגיד שלא רשמת שם כמה דברים ממש חסרי טעם, למרות שאני חושב שגם מה"צד שלנו" נאמרו כמה דברים לא במקום ובכלל במשך השנה כל מיני וויכוחים פה הכיעו לרמות שלא היו צריכים להגיע אליהם. אבל ברוח יום כיפור והסליחות כולם צריכים לשכוח מכל מה שנאמר ולהתחיל דף חדש! ואני אישית מבקש סליחה מכל מי שפגעתי בו במשך השנה וסליחה מראש בכל מי שאני אפגע בו השנה.....! שנה טובה!

רק תמיהה אחת!

מה היה הקטע בלשים את שיר המסיבות האופטימי remedy - never again ? זאת לא פעם ראשונה שאני שומע אותו בג´י ספוט... אבל בלי שומקשר... אני סתם חושב שבמסיבה זה לא המקום שלו, למרות שזה שיר מדהים ללא ספק

MC JaNaNa

New member
צודק רועי

שיר בהחלט מצוין ומרגש ללא ספק ונדהמתי גם לשמוע ששמו אותו אבל רקדתי אותו למרות שבחיים לא חשבתי שנאי ירקוד אותו כי כל המשםפחה מצד אבא שלי נהרגו בשואה וזה שיר שמאוד מעציב אותי בדרך כלל אבל רקדתי כי זרמתי ואני מבקש שיכבדו את השיר הזה ולא ישמיו אותו יותר...קצת כבוד... וסליחה מכל מישאני פגעתי בו והיו הרבה(תקופת יואל) PEACE ג´אננה

DJ$upreme

New member
פעם קודמת ששמתי אותו ביקש אותו אבי

פילטוב. הפעם שמתי אותו כי אני יודע שהוא שיר מאוד פופולרי (אני אישית לא סובל אותו) וכי הוא מתחיל בתפילה, באיזה שהוא מקום הרגשתי שיש לו מקום מסוים בימים האלה - ובכוונה הכנסתי מיד אחריו את "המיעוט פותח פה" של תאמר, כדי לגרום לכמה אנשים לחשוב. מספיק ששניים חשבו על זה והשגתי את מה שאני רוצה. ברור לגמרי ששירים כאלה אני לא שם באמצע מסיבה.

tomoshe

New member
בטח שאתה לא סובל את השיר

כי הוא ממש טוב. תומאס, שלקראת יום כיפור מתנצל על מה שכתוב פה למעלה.

(OG (gimel

New member
לשם שינוי

אני מסכים עם סופרים, אני חושב שרמדי משתמש ומנצל את עניין יהדותו כגימיק, וכככל, אני חושב שהאלבום שלו, The Genuine Article, די מחורבן (אולי חוץ מהקאבר הסביר לAnother Brick in the Wall ועוד שיר או שניים). ואם כבר רמדי, שמעו את השיר בשם זה של Common יחד עם Q-tip. OG והנזלת

DJ$upreme

New member
מה טוב בפשיזם?

להלחם בפשיזם מותר בכל דרך, חוץ מפשיזם. אני חושב שהשיר הזה ובכלל העוואנטה של רמדי עם כל המגן דויד והציונות בגרוש או ליתר דיוק בניקל, מהווים גימיק. ואני חושב שבשביל רמדי המגן דויד על הצוואר זה בדיוק כמו סמל של מרצדס לקאש מאני מיליונרז. ואין שום דבר חדש מתוחכם או מעניין בלהגיד never again על השואה, בטח לא כשאתה יושב לך אי שם בצפון אמריקה ומסתחבק עם הוו טאנג קלאן. וזו אגב ביקורת שיש לי על עוד כמה ראפרים ציונים.

tomoshe

New member
לא יכול להיות שהתכוונת ברצינות!

בשביל לכתוב על השואה צריך לחוות אותה? לא הגזמת? נכון שהוא פוזאיסט שיושב בניו יורק ומסתחבק עם הוו טאנג , אבל זה לא גורע מהמילים הלא רעות והביט המצויין - סך הכל המילים לא מביישות ועושות תזכורת להמוני נערים אמריקניים שכל מה שהם יודעים על השואה אפשר לכתוב על גרגר אורז ויישאר מקום לתמונה של האפרו של קוואמי. והביט באמת טוב, לדעתי. מקובל עליי שאתה לא אוהב אבל לא הגישה של - אסור לו לכתוב על השואה כי הוא גר בארצות הברית. תומאס

DJ$upreme

New member
למה אתה לא קורא את מה שאני כותב?

אמרתי שאסור לו לכתוב על השואה כי הוא יושב בארה"ב? לא. ממש לא. אמרתי שלא מוצא חן בעיני שהוא משתמש בסמלים ציוניים ומחצין את היהדות שלו כמו שידידיו בקלאן או במקומות אחרים עושים עם סמלים כמו בנדנות או טבעות יהלומים. זה מגעיל, וזה מגעיל; הכל מגעיל. ובלי קשר, ואם כבר, לדעתי השיר הזה מוזיל את ענין השואה ומקטין אותו לממדים של פריסטייל בהוט 97. לא אוהב.

tomoshe

New member
רות קיבלתי.

עדיין יש מחלוקת בינינו על איכות השיר אבל לפחות אנחנו מבינים אחד את השני. :)

BIGO-G

New member
תראה

גם אותי זה מאוד מגעיל אבל כמו שהראפרים בארצות הברית מסתובבים עם שרשרים ענקיים של צלב הוא מסתובב עם מגן דוד, הם שרים על אפריקה המולדת הוא שר על ישראל המולדת, אצל כל הראפרים זה גימיק בעיקרון זה לגיטימי לטחון את הנושא של יהודי ולעשות מזה גימיק אני לא אפסיק לשמוע את זה בגלל שזה מגעיל אותי, אם אני אפסיק לשמוע את זה, זה בגלל שזה ישעמם אותי.

כן, באמת הזכרת לי את הפעם שאבי

ביקש את זה וגם אח"כ באנו אליו בתמיהה בקשר לזה... בכל מקרה, בקשר לשיר ובקשר למה שגימל אמר על רמדי, טוב... השיר עצמו מאוד מאוד יפה לדעתי ובלי שומקשר לזה שהוא משתמש בזה שהוא יהודי או לא... האלבום של רמדי? המממ.... לא הייתי אומר שהוא לא טוב, הוא חמוד לאללה, יש בו כמה יציאות מעולות וכמה אכזבות אבל בכלליות אפשר להגיד שאהבתי אותו וחוצמזה, למה ישר להתקיף? גם היהודים באמריקה לא בדיוק חפים מאנטישמיות, אפשר להגיד שהוא טיפ טיפה חווה איזה משהו בסגנון מתישהו שהזכיר לו את העבר של העם שלו, זה לפחות גם מה שהוא אומר בראיונות... ובלי שומקשר אני באמת חושב שהוא ראפר מוכשר. חפיף, כפי שנאמר...

נו תגידו שהיה גרוע!!!

לא הייתי אתמול כי לא הצלחתי לסגור 4 חבר´ה למונית
מישהו שם לב לחסרוני? (תשקרו
! ) Alex - שמחכה לשמוע עוד קטעים וסיפורים מאתמול

*-*SUNSHINE*-*

New member
לדעתי היה סבבה לאללה אתמול../images/Emo9.gif!

האמת שאני די דנדשה בכל העניין,אבל זה לא זה ,כבר הייתי במסיבות מהסוג הזה..שהוא "ה" מומלץ ב-ה´ הידיעה! היה סבבה לאללה, המוסיקה היתה פצייץ,בול מה שאני אוהבת והסוף בכלל היה מתאים..שלא נדבר על האנשים שהייתי איתם שהיו הכי כייפים בעולם,אז זה בא ביחד!
בקיצור...לא פעם אחרונה,ממש לא! לאב יו פיפל! סאנשיין

אלוהים אני מגיב

תחשבו מספיק חזק תגלו מי אני פשוט אין לי מחשב ושכחתי את הסיסמה אז היישר מבי"ס אני שולח פה שלום לגרג השנואי עליי:) למתן הקרציה המתנשא ולכל שאר האנשים שהיו שם "רק שנאבד לך משהו אתה מגלה כמה הוא חשוב" את זה גיליתי מהפורום הזה שהיווה לי את מקור המידע היחידי כיום להיפ הופ ולדיסקים ולמסיבות שיש אבל למזלי הרוסי עידכו אותי:) תודה נ.ב. בויאקה - 3 שנים בשביל 38 דקות???

double M

New member
אני מתנשא???

היום אמרתי לך שלום ופשוט המשכת ללכת. חצוף!!! ועוד אחרי זה הצעתי לך ביס אבל לא הסכמת. כנראה שזה נחות מדי ס-נ-ו-ב!!!

למעלה