אחלה מסיבה בג´י!

G-Ruff

New member
אחלה מסיבה בג´י!

ממש נהניתי היום בג´י ספוט! היה ממש אחלה בהרבה מובנים. דבר ראשון התקלוט היה ממש טוב היו דברים שממש אהבתי כמו MOP, Dialted people,mos def ועוד הרבה דברים טובים שאהבתי! וגם הרצף של השירים היה ממש טוב לדעתי. היה קטע אחד ממש גדול שניר שם את ice cube - check your self שהפזמון שלו הולך ככה: "bigidi check yourself before u wreck yourself..." ולאחר מכן מייד היה את טרף קל של בויאקה(אחד מהשלושה השירים הטובים בדיסק שלהם) שבו בפזמון יש את הרעיון של השיר של אייס קיוב: "ביגידי תחזיק אותי ואל תפסיק אותי". ממש אהבתי את זה! ובכלל כבוד לניר ששם הרבה דברים חדשים שהוא לא שם בדרך כלל וגם הרבה ישראלי טוב. היו כמה נפילות קטנות כמו אפרומן (שממש לא מתאים למסיבות למרות שהוא מצחיק) ועוד קצת אבל סה"כ היה ממש טוב לדעתי. וניר הופתעתי ששמת דברים כמו ששמת, חשבתי שאחרי הויכוח שהיה פה כבר בחיים לא תשים
אז כל הכבוד אחי, אני ממש נהניתי. חוצמזה היה אחלה לראות את האנשים הרגילים וכמה חדשים, אין מה להגיד הג´י זה כמו בית שני. האופן מייק חוץ מהעובדה שהייתה בעיה עם המיקרופונים והיה רק אחד היה בכלל לא רע. עלה ג´ננה מסטול ששכח את המילים
ביחד עם רפי כרקדנית חחחח
עלו RIU הרכב מצוין שעוד תשמעו עליהם שעשו ראפ חצי עברית וחצי אנגלית ודפקו הופעה מצוינת. אחרי זה עלה נאור והיה מצוין עם שיר חדש. גם הברנש וסנאגל היו טובים. גם הבת ימים בשיר חדש טוב. עוד עלו הדיפלומט שהיה לא רע עם עוד שניים ועלה עוד אחד עם ראסטות לא זוכר איך קוראים לו. סה"כ היה אחלה. וחוצמזה תודה אישית גדולה מאוד לאלישיה! איזה מתוקה הילדה הזאת! :) הביאה לי עוגה עם נרות ובלונים לכבוד היומולדת שהיה לפני שבוע וחצי. וחגגנו איתה בחוץ(עם העוגה ;) ). תודה רבה מותק עשית לי את היום! וגם תודה רבה לחברה שלך ששכחתי את שמה, מצטער. ונראה לי זהו, היה ממש אחלה ונתראה בסוכות.

mc fuZz

New member
בונאה מאן

אני מאזה מתבאס פה... הייתי אמור ללכת לג´י אבל שברתי את היד איזה חוכמולג אני אהאה לא נור-ע עוד 3 שבועות אני שם.. יאללה לבריאות ומזל טוV

**yoav**

New member
גרג אח שלי! כל הזמן הזה שהייתי איתך

ולא אמרתי לך מזל טוב, מצטער!! ... אוקיי עכשיו אני יגיד כמה דברים על אתמול אתמול, ואני בטוח שאני לא מגזים, היה הערב הכי טוב וט-עים בחיים שלי!!! סופרים!! ממש נהניתי מהתקלוט, היה ממש טוב ובאמת הקטע שגרג הזכיר עם אייס קיוב ובויאקה היה ענק!! שמחתי גם לשמוע דברים כמו מוס דף, אמ או פי, מט´וד מן ועוד הרבה שאני לא ממש זוכר עכשיו (תנסו אתם לישון חמש שעות בלילה אחרי השתגעות כמו זאת שהייתה לי אתמול
) כבוד גם על האופן מייק שהיה קצר ולעניין, ולא ביאס יותר מדי!! כבוד למי שעלה: ג´ננה, סנאגל, הבת ימים, נאור ועוד כמה שאני לא זוכר... אז מה אני יגיד לכם אנשים???? שיירבו מסיבות כאלה כמו שהייתה אתמול! יאללה זזתי לעל האש עם המשפחה PEACE יואב

sivani

New member
ורק אני לא הייתי..

תחבורה ציבורית מעצבנת...למה שיהיה מונית שירות מזכרון לתל אביב למה?!

$ B-REAL $

New member
תרגעי..

לא רק את יש אנשים שנאלצו להעביר את החג עם אהוביהם... $B-REAL$

Curly

New member
לא אני לא ראיתי אותך בחג../images/Emo6.gif

מתה עלייך טל

fred -18

New member
תודה

שלום אני אבי למי שלא מכיר אותי אתמול זו הייתה המסיבה השניה שלי בג´י אחרי הראשונה שהייתה עם הופעה של בויאק האמרתי אני לא חוזר לשם אבל אחרי אתמול אני מתכוון לבוא לכל מסיבה מאוד נהנתי ודש לכל מי שראה אותי ומכיר אותי ודיבר איתי

DJ$upreme

New member
תודה ואני רוצה להגיד משהו

מי שלא קרא את הדברים שכתבתי בעבר בעיון היה עלול לקבל את הרושם שאני לא מעריך את מוסדף או טאליב ומזלזל במי שמאזין להם או לאנדרגראונד, אבל זה לא נכון. אישית אני משתדל להאזין ולתת צ´אנס לקשת רחבה של דברים ולמשל האלבום של מוסדף הוא בעיני אלבום טוב מאוד, אלא שסובל מבעיה דווקא בתחום הליריקלי. בכל מקרה, זה לא ממש משנה: הדיונים כאן על מוזיקה הם חשובים ומפרים והסיבה שאני כאן ומקיים אותם היא כדי לעשות "adjustments" לכיוון טעמו של הקהל כי אני מנגן לקהל ולא לעצמי. אם הייתי מנגן לעצמי לא היה נשאר אף אחד במועדון אחרי 3 דקות, וזה בדוק(ה). אני חושב בנוסף לזה שאם כמה מכם נהנו במיוחד מהסט אתמול, זו דוגמא להבדל בין ערב מסודר של תקלוט לבין ערב שנחתך לחלקים ויש בו באמצע כל מיני תקליטנים אורחים, הופעות ומי יודע מה. אז גם לזה וגם לזה יש יתרונות, אבל בקיץ לא היתה אפילו מסיבה אחת שיכלתי להתבטא בצורה מלאה, ואני מקווה לעשות את זה קצת יותר בעתיד.

babe10

New member
היה ממש מוצלח! ../images/Emo13.gif

אני אישית ממש נהניתי, וככה גם כל מי שבא אתי. רוב השירים היו ממש לטעמי. האופן מיק לא היה ארוך מדי, והכי אהבתי את קומון בסוף.
האוירה היתה טובה, האויר היה טוב. פשוט היה כיף. מחכה למסיבה הבאה!

double M

New member
תגובה על המסיבה.....

זו המסיבה השנייה שלי בג´י, אחרי בויאקה, ואני אהבתי את התיקלוט למרות שאין לי כל כך למה להשוות. מאוד נהניתי ששמת גם שירים ישראלים, כי אז כולם התחילו לשיר והייתה מלא אנרגיה. אני אישית נהנתי, רק הייתי נורא עייף, אז זה קצת היה פחות כיף שכמעט נרדמתי תוך כדי ריקוד... אין ספק שהטע הכי מצחיק במסיבה היה שלוקאץ´ עשה ברייקדאנס מתן נ.ב. עצה-אל תהיו ליד לוקאץ´ כשהוא מתחיל לרקוד פוגו!! נ.ב 2 תגיד סופרים,מה זה הקעקוע שיש לך על יד ימין?

למעלה