אחלה מסיבה בג´י!
ממש נהניתי היום בג´י ספוט! היה ממש אחלה בהרבה מובנים. דבר ראשון התקלוט היה ממש טוב היו דברים שממש אהבתי כמו MOP, Dialted people,mos def ועוד הרבה דברים טובים שאהבתי! וגם הרצף של השירים היה ממש טוב לדעתי. היה קטע אחד ממש גדול שניר שם את ice cube - check your self שהפזמון שלו הולך ככה: "bigidi check yourself before u wreck yourself..." ולאחר מכן מייד היה את טרף קל של בויאקה(אחד מהשלושה השירים הטובים בדיסק שלהם) שבו בפזמון יש את הרעיון של השיר של אייס קיוב: "ביגידי תחזיק אותי ואל תפסיק אותי". ממש אהבתי את זה! ובכלל כבוד לניר ששם הרבה דברים חדשים שהוא לא שם בדרך כלל וגם הרבה ישראלי טוב. היו כמה נפילות קטנות כמו אפרומן (שממש לא מתאים למסיבות למרות שהוא מצחיק) ועוד קצת אבל סה"כ היה ממש טוב לדעתי. וניר הופתעתי ששמת דברים כמו ששמת, חשבתי שאחרי הויכוח שהיה פה כבר בחיים לא תשים
אז כל הכבוד אחי, אני ממש נהניתי. חוצמזה היה אחלה לראות את האנשים הרגילים וכמה חדשים, אין מה להגיד הג´י זה כמו בית שני. האופן מייק חוץ מהעובדה שהייתה בעיה עם המיקרופונים והיה רק אחד היה בכלל לא רע. עלה ג´ננה מסטול ששכח את המילים
ביחד עם רפי כרקדנית חחחח
עלו RIU הרכב מצוין שעוד תשמעו עליהם שעשו ראפ חצי עברית וחצי אנגלית ודפקו הופעה מצוינת. אחרי זה עלה נאור והיה מצוין עם שיר חדש. גם הברנש וסנאגל היו טובים. גם הבת ימים בשיר חדש טוב. עוד עלו הדיפלומט שהיה לא רע עם עוד שניים ועלה עוד אחד עם ראסטות לא זוכר איך קוראים לו. סה"כ היה אחלה. וחוצמזה תודה אישית גדולה מאוד לאלישיה! איזה מתוקה הילדה הזאת!
הביאה לי עוגה עם נרות ובלונים לכבוד היומולדת שהיה לפני שבוע וחצי. וחגגנו איתה בחוץ(עם העוגה
). תודה רבה מותק עשית לי את היום! וגם תודה רבה לחברה שלך ששכחתי את שמה, מצטער. ונראה לי זהו, היה ממש אחלה ונתראה בסוכות.
ממש נהניתי היום בג´י ספוט! היה ממש אחלה בהרבה מובנים. דבר ראשון התקלוט היה ממש טוב היו דברים שממש אהבתי כמו MOP, Dialted people,mos def ועוד הרבה דברים טובים שאהבתי! וגם הרצף של השירים היה ממש טוב לדעתי. היה קטע אחד ממש גדול שניר שם את ice cube - check your self שהפזמון שלו הולך ככה: "bigidi check yourself before u wreck yourself..." ולאחר מכן מייד היה את טרף קל של בויאקה(אחד מהשלושה השירים הטובים בדיסק שלהם) שבו בפזמון יש את הרעיון של השיר של אייס קיוב: "ביגידי תחזיק אותי ואל תפסיק אותי". ממש אהבתי את זה! ובכלל כבוד לניר ששם הרבה דברים חדשים שהוא לא שם בדרך כלל וגם הרבה ישראלי טוב. היו כמה נפילות קטנות כמו אפרומן (שממש לא מתאים למסיבות למרות שהוא מצחיק) ועוד קצת אבל סה"כ היה ממש טוב לדעתי. וניר הופתעתי ששמת דברים כמו ששמת, חשבתי שאחרי הויכוח שהיה פה כבר בחיים לא תשים