אחי

אחי

הרבה דברים עברו ביננו הרבה צער וכאב הרבה אושר ושמחה ותמיד אמרת לי שאני אחותך ולא משנה מה תמיד תאהב אותי ואם אפגע בך תשתדל לדבר איתי על זה ולא להתעלם.אומנם מעולם לא חשבתי איזה נזק אני אעשה כשעשיתי את מה שעשיתי אבל באתי אלייך ואמרתי לך את הבעיה שלי ואמרת לי שאם יש משהו שתוכל לעזור לי בו אתה תעשה.אומנם באותו זמן לא אמרתי לך מה בדיוק עשיתי רק אמרתי לך על הבעיה שלי ואז כשאמא שאלה אותך פתאום לכל הכעס שלך בעולם לא ידעת איך להוציא אותו ולכן החלטת להתעלם ולא לדבר איתי.עכשיו אני מבינה שייקח לך זמן והכל אבל אל תגיד שלא אמרתי לך על הבעיה שלי אבל לא היה לי את האומץ להגיד לך מה בדיוק עשיתי.אז אני לא יודעת אם זה מעניין אותך אבל החלטתי לטפל בעצמי אצל אותו אדם שהייתי מטופלת אצלו כשרציתי למות.אני לא יודעת אם תרצה לסלוח לי אני מקווה שכן ואני מקווה שהטיפול יעזור.אוהבת אחותך.

ה מוזה

New member
תתני לו לקרוא את זה ..

אני בטוחה הוא אוהב אותך בכל ליבו ולפעמים מילה אחת מקרבת לבבות ובונה גשר שחוצה מרחק ותהום לבקש את הסליחה זו מילה שכזו ויש במכתב שלך את החשוב מכל "אם תרצה לסלוח לי " אם יש מילה שטוב שתשלח היא המילה סליחה .. יש לה יכולת של תפילה לפתוח שערי לב אטומים היא מפתח למנעולי הלב יש בה את הכוח להניח על פני תהום גשר שעליו ניתן לבנות מחדש חברות , אהבה וקרבת משפחה

למעלה