אחי נמשך אלי

אחי נמשך אלי

אם אחי נמשך אלי ואני אתן לו פעם אחת כדי שיירגע (עם קונדום, כמובן), זה נחשב אינססט? (אני בת 16 והוא 19).

מה את השתגעת???

קודם כל זה גילוי עריות. ודבר נוסף זה איכסססססססס שילמד לשלוט על עצמו! ואת לא חייבת לתת לכל מי שחרמן עליך! אני בהלם שאת ביכלל שוקלת אם לישכב איתו.

תלוי

אם זה הופך למנהג קבוע ואין יחסים עם בנים אחרים - זה שלילי. אבל אם זה חד-פעמי ויש לי בנים חוץ ממנו - מה רע בזה?

מצטערת אם פגעתי בך

ממש לא הייתה לי כוונה לכך. אני פשוט, מאוד מזועזעת מהמחשבה הזו שלך ושל אחיך. זה לא בריא נפשית לעשות דברים כאלה בן אחים, אני בטוחה שזה יעבור לו ואתם תבינו מה לא בסדר בזה. יום טוב לך.

אשמח להאמין לך, אם

אם תציגי מקור. כלומר, יש מחקרים שמוכיחים שזה לא בריא נפשית? אולי אם הייתי בתולה, אז כן. אבל בתור אחת שעושה את זה מגיל 12 וחצי....תעשי לי טובה. לא נפשית ולא כלום.

לפי מה שאת כותבת

זה נישמע שאת זו שנמשכת לאחיך... ואני לא חושבת שצריך הוכחות לדבר שהוא משוקץ מאז ומעולם, בכל העולם!

אני נמשכת לכל מה שקיים

וגם לכל מה שלא קיים. הוכחות צריך תמיד, מפני שדווקא דברים שלכאורה נראים ברורים מאוד יכולים להיות (ובדרך כלל זה קורה) שגויים לחלוטין.

אה את גם שואלת מה זה `טרול`?!

את בטוחה שאת לא יודעת?טרול- זה בן אדם חסר חיים ושכל חחח בדיוק כמוך חחח

Leather

New member
מה לעזאזל זה אמור להביע?

נכון, היא לא שאלה שאלה נפוצה- יכול להיות שאפילו היא אכן טרולית, אבל כל עוד היא לא מטרידה את הפורם (והיא ממש ממש לא), מאיפה לך החוצפה לכתוב לה "זה בן אדם חסר חיים ושכל חחח בדיוק כמוך חחח"...ביחוד כשיכול להיות שהשאלה שלה אמיתית. ראבק.

למעלה