אחי נמשך אלי

את השתגעת ?? מה עם קונדום מה ?? המצב שלך דורש סקס ללא קונדום .. תמצצי לו ושהוא יפתח לך ת'תחת ושהוא יקרע לך ת'מנוש .... ../images/Emo3.gif אחרת איך יתרבו ה../images/Emo191.gifים בעולם ??? ../images/Emo3.gif ומה שהכי חשוב שאחיך יזיין אותך חזק חזק ככה שלא ישאר לך כוח לזיין לנו בשכל !!

סתם לידע כללי..

את באמת סתומה או שאת עושה את עצמך? את בת 16 אמור להיות לך איפשהו מוח!! או שאצלך הוא בקומה?!"\ טוב אז קודם כל א=ל תעשי את זה אח שלך יול להעצר... קודם את קטינה והוא לא שתיים זה גילוי עריות שלוש אני עדיין חושבת שהתשובה לשאלה אמורה להיות ברור...

קטינה, אבל בגיל ההסכמה

1. גיל ההסכמה בארץ הוא 16. 2. גילוי עריות - מה אכפת לי איך קוראים לזה? אם לשנינו נעים - זה טוב. 3. זכותך לחשוב.

Freedom Inside

New member
אנחנו לא מתוכנתים להמשך לבני משפחה קרובים...

ראיתי על זה משהו בערוץ שמונה פעם...... ככה כותבים מתוכנתים?

Freedom Inside

New member
האמת שממש לא.

*כאן מתחילה טחינת שכל* התיאוריה של פרויד בכלל מבוססת על הורים, לא על אחים (וכשכתבתי "משפחה קרובה" התכוונתי לאחים) והיא גם לא אומרת כלום על משיכה מינית... כמובן, שבמוחו המעוות של פרויד הכל היה רק סקס סקס סקס, אבל במציאות זה מן קנאה שיש לילדים, שההורים שלהם יהיו רק שלהם ולא של אף אחד אחר, גם לא אחד של השני. זו התיאוריה שלי, לפחות. סילחו לי על זה, כרגע קמתי ואני בדיכאון קל. ביי.

אהמ אהמ ...

לגבי פרויד: הוא ממש לא היה סקס סקס סקס. בתור מישהו שכרגע כותב עבודה על פרויד לאיזה קורס (למרות שזה לא תומך בקייס שלי כי העבודה על פטישיזם) לפרויד יש עוד דברים חוץ מסקס. סה"כ התאוריה שלו מבוססת על איזון בין צרכי האיד (שסקס הוא רק אחד מהם) ומוסכמות החברה. בכל מקרה, הוא אמנם העניק הרבה תשומת לב לסקס, אבל לא יותר ממה שהתרבות שלנו או אפילו טבע האדם מעניקים לו. כך שהייתי אפילו אומר שהוא היה עקבי בעניין הזה בעוד פסיכולוגים אחרים לעיתים נמנעו מלתת לסקס את תשומת הלב הראויה לו.

Freedom Inside

New member
יכול להיות..

פשוט במקרה שלי, נראה לי שצרכים רגשיים הרבהההה יותר חשובים לי מצרכים פיזיים ואני עושה הרבה יותר כדי להשיג אותם, אז תכלס, אני סתם מזיינת בשכל.

שאלה לוויכוח

אנחנו עוד לא יודעים בוודאות איך אנחנו מתוכנתים. וגם אם כן - אז מה? עובדה שאני נמשכת אליו. גם גברים לא מתוכנתים לשכב עם בני מינם, אבל עובדה ש... ואכן, "מ ת ו כ נ ת י ם" כותבים כך.

Freedom Inside

New member
תכלס, בשביל מה נכנסת לפה בכלל?

זה הרי ברור מאליו שאנשים יגיבו בזעזוע למקרה כזה... ואגב, את החלק הזה דווקא כן יודעים, עשו על זה מחקרים ומה לא. איך תסבירי שהרוב המוחלט של האוכלוסיה נגעל מהמחשבה של לשכב עם אח שלו או אחותו? אנחנו אמורים להגעל מאנשים שיש להם מטען גנטי דומה מידי לשלנו כי התרבות כזאת מולידה מומים בתינוקות וכל מיני כאלה...

kobution

New member
דיי ברור שהיא לא רצינית...

אני מהמר שמדובר בסטודנט שהעלה את הדילמה כדי להסיק לצורך עבודת מחקר, או סתם אדם סקרן שבוחן את התגובות באשכול הזה... פשוט שצורת ההתבטאות הרציונאלית שלו\שלה סותרת את התמימות הלא רציונאלית בה הוא\היא מציגים את הדילמה...

כל אחת והקטע שלה

היה כלבים וריבה היה מלפפונים שנשברו עכשיו יש אחים ואחיות סוררים

למעלה