אחים שלי!

אוף! אני לא ניסיתי להרוג אף אחד!

אפילו חיות אני לא אוכלת! (כן אני ארגנטינאית צמחונית!) אז להרוג בני אדם אסף?! הגזמת!

kedeman

New member
המממ... מה????

אני לא חושב שמישהו מהאחים של קיבל מתישהו דברים יותר טובים בגלל אח שלו אולי הכיר יותר אנשים יותר מהר אבל לא קיבל דברים כל אחד נאלץ להוכיח את עצמו, בכל רמה (מושבית, אזורית וארצית), כדי שיקחו אותו ברצינות אולי זה עושה את ההתחלה יותר קלה אבל אדם שלא מוכיח את עצמו לבד לא יאהבו אותו יותר דווקא כי אח שלו עשה משהו... ואין לי שמץ של מושג על מי את מדברת...

אני לא חושב שממליכים אנשים בתנועה

ואם כבר אז לא "סתם" מישהו. לא נראה לי שברמה הארצית אנשים הופכים למלכים בגלל אח שלהם. אולי יותר אנשים מכירים אותם ופונים אליהם ומדברים איתם, ובמיוחד אנשים מבוגרים יותר, מאחר והם מכירים אותם דרך אח שלהם. אולי ברמת מושב אחים מסדרים אחד לשני דברים, בגלל שהם יכולים. אני יכול להגיד לך שבתור מבוגר יחסית, יש מדריכים במועצה שאיתם אני מדבר ואליהם אני פונה, ונכון, זה בגלל שהם אחים של, אבל אך ורק כי אותם אני מכיר דרך האחים שלהם שהיו איתי בשיכבה, והם מכירים אותי כי הייתי חבר של אח שלהם, אז הם גם פונים אלי. אולי בגלל זה את מקבלת רושם, שלי לפחות נראה שגוי. למשל במושב שלי מתוך 12 מדריכים, 5 האחים שלהם הדריכו בקן בשנים האחרונות, ועוד 3 הם אחים של פעילים לשעבר וכו', אבל אני יכול להגי דלך בוודאות שהם לא מקבלים יחס מיוחד, אפילו לא מהאחים שלהם, שחלקם עוד פעילים בקן.

אחות של

מידן, נעמה, עוד איזה מישהי שאין לי מושג איך קוראים לה, ולפעמים גם אחות של גיא. בסוף אני אצליח לחנך אותן.

kedeman

New member
יש בזה משהו

את החברים הראשונים שלי בתנועה הכרתי דרך אח שלי אבל זה נמשך 2 טיולים בדיוק אחר כך התחלתי להכיר את החברים שלי שלא היו קשורים לאח שלי אבל עדיין אני לא חושב שמישהו הצליח להשתמש בזהות של "אח של" כדי להגיע לאנשהו (או שאני טועה??) אז כן זה נותן התחלה יותר חלקה כי אנשים מכירים אותך יותר מהר אבל בהמשך? ההמשך הוא בדרך כלל שלא מתיחסים אלי כמו אל שי אלא שמתייחסים אלי כמו אל אח של ניר. כולל זה שמשווים הרבה מאוד (והרבה מאוד בפנים!!!) ולקח לי הרבה זמן עד שאנשים התחילו להתייחס אלי בתור שי (זה לא נודע לכל האנשים... היו כאלה שמההתחלה התיחסו אלי נורמאלי!)

לא, אבל את יכולה להיות אחותי

אם את רוצה

kedeman

New member
אוווווווווו

טוב נו.. מגיע לי.. עבדתי קשה בשביל זה!!! (שי למד השנה שלפעמים כשמגיע לו משהו הוא צריך לבקש אותו) חוצמזה... מתי מישהו קרא לך אח של שי ולא בשביל לעשות לך דווקא??? אלא פשוט כי ככה הוא הכיר אותך בהתחלה?

שקסי

New member
זה אומר שאתה מעביר לי גנים ג'ינג'ים

?????? כי אני תמיד רציתי להיות ג'ינג'ית...

תגובתי לעניין.

זה שאתה נחשב ל"אח של" לא תמיד נותן לך נקודות זכות, ואף לפעמים מקשה על תיפקודך. כשמישהו מכיר את אח שלך, או את מה שהוא כן עשה, אז באופן טבעי הוא רוכש כבוד גם לך,זה נכון. אבל מצד שני, אחרי ההכרות הראשונה עם הבנאדם המדובר,הוא יצטרך להוכיח עצמו לבד, מבלי קשר לשייכותו המשפחתית. ואני חושב(הרגשה שכזאת) שאני יודע על מי מדובר) ואני בטוח שכל מי ש"אח של" רוצה שייסתכלו עליו כעצמאי וכבן אדם ומדריך בזכות עצמו. (בלי קשר,תופעת האח של לא תמיד מדברת על דברים חיוביים) ואת את רוצה להמשיך את הויכוח הזה, אז אני אמשח, אבל לא בפורום הזה(אייסיקיו או מסרים,תבחרי.)

THE sky angel

New member
חחח כן כאילו מה זה היה עכשיו?!

חמודה תשמעי, אין לי מושג מאיפה הבאת את זה אבל אני לא חושבת שאני "אחות של" בגלל שאחי הוא איזה מלך (כאילו אחי באמת מלך אבל בגלל שהוא אחי.. חח) תראי אני לא יודעת איך להסביר את עצמי אבל אין לי שום בעיה עם זה שקוראים לי "אחות של אורן" כאילו להפך אני אה בהיותי ככה ואני גם לא מתעצבנת מזה כי אני יודעת שזה הגיוני שבתנועה קטנה כזו כולם מכירים את כולם ולכן זה נוצר, אני לא חושבת שיש למישו מה להיעלב מזה, ממש לא, זה ממש כבוד, (לי לפחות!).... יהיה טוב!! מור'וש.- ה"אחות של" הכי כלה! (וגם כוסית.... ופצצה.... וחמודה... ומתוקה.... ומדהימה...... אבל אבל אבל לא נדבר על זה כרגע זה לא כזה חשוב! ) חחחחח מתה עליי... :)

Setherial

New member
חחח... עוד אחת

זאת תהיה ספיר , אחות של גיא זאת כמובן אני , שדווקא קוראת לאח שלך אח של עמרי ... אה כן ואחות של מידן זאת עדי , אבל פרילינג בטח הבינה :)

THE sky angel

New member
אני קראתי לו אח של שי פעם.....

וזה לא היה בשביל לעשות לו דווקא, פשוט ככה הכרתי אותו, אמרתי לו "מה אתה אח של שי?" ואם אני לא טועה הוא ענה לי כמו שכל האחים עונים- "לא, שי אח שלי"

THE sky angel

New member
חחחח תמיד לי אומרים ש....

חח תמיד אומרים לי שאני בלונדינית עם גנים ג'ינג'יים!!! זה משו מטורף... גם בגלל שאני מזל שור... חחחחח :)

neriaku

New member
שי...

אני הכרתי את ניר בתור אח ש'ך ולא אותך בתור אח שלו... סתם לרענן ת'זיכרון.. טוב, קסם?

למעלה