אחים שלי!

kedeman

New member
אחים שלי!

או יותר נכון "אחים של" הגעתי למסקנה שהפורום הזה דיי נשלט על ידי אנשים שבשלב מסויים במהלך תקופתם בתנועה או לפחות בחיים הם נראו אחים של מישהו!!! אז רק רציתי לומר לעופר ונגה (שכחתי מישהו?) שמועדון האחים של מקבל אתכם בשמחה שנה הבאה גם אחותי בפנים :)

תיקון+משהו נוסף

*אשמח ואני בתור "אח של", לא זוכר שקיבלתי משהו חומרני או בכלל משהו בשל היותי כזה,לא במושב, לא במועצה ובמיוחד שלא במפעלים ארציים (לא כולל עזרה מאחי ברעיונות לפינוקים ומטודות)

נחמד......

גם אני הולך, אם אח שלי הגדול (ניר) וגם יש לנו כרטיסים ב-135 במקום 170 כי אנחנו ממטה אשר!!!!! לא שזה משמעותי כל כך אבל זה משהו..... אני רוצה ללכת להופעה לזכרו של מאיר אריאל ביום ראשון.............. אבל לא נראה לי שאני אלך...

עוד שאלה בקשר להופעות..

משהו הולך להופעה של ה-4 שנים לזכרו של מאיר אריאל....???? אני אולי הולך... אבל זה בסימן שאלה כי אני לא בטוח שיש לי איך להגיע ואם מי לנסוע......

או קי אז...

זה בקיבוץ משמרות (ליד חדרה)...... אמממ..... זה עולה 150 שקל אני חושב...... ו..... מה עוד? אממ... יופיעו שם מלא מלא מלא מלא זמרים ממש ממש ממש ממש טובים.....!!!

kedeman

New member
אני גם מגיע!!

אני בהופעה של ה-31 בקיסריה לא ידעתי שיש הופעה גם באכזיב לא שזה משנה משהו כי גם ככה לא הייתי מגיע עד אכזיב... קיסריה הרבה יותר קרוב!!

כן אבל מצד שני,

אם היית הולך לאכזיב סביר להניח שהיית מרוויח זמן איכות עם אחיך ניר.....

מורן- אני חייבת למחות

לדיון הזה יש מקום דווקא פה בפורום. אין מקום לקחת אותו לאייסיקיו, אלא אם אתם רוצים לחלוק דברים אישיים. אני מאוד לא אהבתי את המעמד של אחות של כי למרות שאני נראית כמו אחותי, אני נורא שונה ממנה באופי. וככה יצא שאנשים בתנועה בד"כ ציפו ממני לדברים שלא יכולתי להתאים את עצמי אליהם. וזה חבל. מצד שני- זה נחמד לפעמים, כשאתה במחנה ולא מכיר אף אחד עדיין כשמישהו מהצמ"ר (נניח שירי.. :)) יבוא אליך וישאל מה שלומך...... אבל בכללי- אין מה לעשות נגד זה. אי אפשר להפריד אח מאח, בטח שלא כשהם קורבים בשנים. צריך פשוט לדעת שהם אנשים שונים ולכן זכאים ליחס שונה.

אני גם חושב ש....

להיות אח של זה לא תמיד כיף...! אני הייתי אח של בקורס מדצים וזה היה מעצבן+! אין דבר מרגיז (ומביך קצת) יותר מחניכים של אח שלי שאני אפילו לא יודע מי הם קוראים לי אח של ניר..... עוד דבר שלילי שיכול לקרות (שאני אישית לא נתקלתי בו) זה שבגלל שאתה אח של יש ממך ציפיות יותר גדולות... מצפים ממך להצטיין בגלל שאחיך גרעינר או משהו.. אם זה היה קורה לי הייתי משתגע.....

קשתונה

New member
להיות אח של...

מיכל את מתארת את זה כעולם של דברים טובים ופינוקים לאחים של... את טועה... כשאני הייתי בכיתה ט אח שלי היה גרעינר בעמק יזרעאל ובטיול חנוכה מלא חבר'ה שם גילו את זה ושיגעו אותי מלא עם כל השטויות אחות של עומר אחות של עומר... ואז הגיע הקורס מד"צים ואני פשוט לא אמרתי על זה כלום... ודווקא בבניין שלי ובסמינר שלי וקבוצה שלי היה עמק יזרעאל ובכמויות... זה נורא קשה להיות אח של... מצפים ממך להיות כמוהו... ולא תמיד זה קורה...וזה כאילו אם אח שלי הוא הכי תותח שיש אני אמורה גם להיות כזאת ולהראות לכולם איזה מוצלחת אני ושאני כמוהו... וכולם כל הזמן איך את דומה לוווווו ואיך את כמוהוווווו אותן עיניים אותו מבט נראים בדיוק אותו דבר!! (וזה לא משנה שאח שלי גבוה ורזה ואני ההפך... שהוא עם שיער שחור ואני עם שיער שטני ואנחנו אפילו לא דומים) וכל דבר שאתה עושה זה: " אוי היא בדיוק כמו אח שלה איזה תגובות של משפחת רגב!!" זה מרגיז וזה מטריף את השכל. אני בקורס מד"צים העדפתי להסתיר את עובדת היותי אחות של... ידעו את זה רק החבר'ה מהקבוצה שלי ועוד כמה אנשים וגם זה היה יותר מדי (כי במקביל למדצים אח שלי היה בסמרה וריכז קורס מדחים והדריך בגיחה את חברים שלי) ובגלל שהסתרתי את זה ביום האחרון היו הרבה מאוד אנשים שלא הבינו למה אני מסתובבת איתו כל כך הרבה... גם בגיחה... וגם פה...ומה יש לי לדבר איתו כל כך הרבה ולמה אנחנו כאלה מקורבים... הרבה אנשים שהיו חברים טובים שלי במדצים גילו רק בסוף הקורס שאני אחות של הגרעינר שלהם. אז מיכל תסלחי לי על הנאום אבל שתדעי שלא כזה כיף להיות אח של לא מקבלים על זה שום דבר רק יותר צורך להוכיח את עצמך ולהראות לכולם שאתה יכול להיות עצמך בלי אח שלך.

THE sky angel

New member
קשת.... (??)

את ממש ממש צודקת, נכון שזה ממש מבאס שאת צריכהלהוכיח את עצמך בפני אנשים אבל אצלי זה לא היה, אצלי דווקא התפלאו לטובה, ומה שהכי מצחיק זה שאני ואחי בכלל לא דומים... חוץ מזה אני נגיד מישו בא ואומר שאני מוכרת לו או משו אז אני עושה ישר "כן אני אחות של אורן" כאילו בלי לחשוב פעמיים.... מיכל- אני חושבת שהבנתי את מה שהתכוונת, אבל אני לא חושבת שאי פעם היה לי משו שקיבלתי עדיפות בגלל שאחי הוא אורן את מבינה?... (דברים רעים כן אבל לא נפרט כרגע... חח) בכל מקרה, אני ואחי ממש לא דומים- אחי ג'ינג'י ואני בלונדינית ומי שמכיר את שנינו יכול להעיד שאנחנו ממש ממש שונים באופי- למרות שדווקא התחלתי להיות ממש דומה לו באופי, בציניות, נהיה לי אופי ג'ינג'י ככה אומרים לי כל הזמן..... חחחח.... אמממ בכל מקרה מה שאני מנסה להגיד כאן זה שאני מתגאה, כן כן מתגאה בהיותי "אחות של" אני חושבת שזה עניין של מסורת שחבל לפספס.... חוץ מזה שהדהמתי אנשים בזה שאני אחותו כי הוא איש אחר ואני משו ההפך ממנו לגמרי..... אבל אני אוהבת אותו הכי בעולם!! ומי שהיה איתי בקורס יודע את זה, הוא המדמות לחיקוי שלי.... "הוא המלך שלי"!:)

go golan go

New member
וואלה נכון...

זה ממש מבאס להיות אח של... (רק שאצלי, התנועה זה המקום היחיד שבו אני לא אחות של...) בבצפר, ובקיבוץ ובהכל... זה ממש מתסכל. אפילו שהייתי בעצרת רבין, איזה רכז בנוער העובד בהה בי איזה חצי שעה, ואז שאל אותי אם אני אחות של... (אחותי היתה קומונרית בנוע"ל- לפני איזה 7 שנים...) זה יכול להיות לפעמים ממש ממש מבאס...

שרונה ...

לא לקחתנו את הדיון הזה לשיחה פרטית, אלא את דיברנו על המקרה הספציפי המדובר בהודעה הראשונית והשלכותיו. אין לי בעיה לדבר על זה פה. בלי קשר, הכוונה בדברים שהיא אמרה לא כמו שאני הבנתי אותם, וגם לא כמו שאתם הבנתם אותם. הכוונה שלה הייתה יותר בעניין של "פרוטקציות" בתנועה, ולא בעניין של קוראים לך ככה, או שואלים לשלומך. ברור שכל אחד הוא בן אדם יחיד ומיוחד,וכל אחד שונה מהשני,לטובה ולרעה, אבל תמיד, ולא רק במסגרת התנועתית, לאן שתלכו שמישהו ממשפחתכם היה שם לפניכם הגיוני שיכירו אתכם כ"אחים של". ביחס לשאר דברייך אני מסכים לגמרי.

למעלה