אחים שלי!

תצ1

New member
מסכימה איתך!!!

ומוסיפה... להיות "אח של" זה יכול להיות הרבה יותר קשה מלבוא לתנועה בפני עצמך! כי אנשים מצפים ממך. או לפחות אתה מצפה מעצמך להגיע לפחות לרמה של אח שלך!!! ואם כמה שאתה מעריץ את אח שלך (כן או לא) אתה לא כמוהו ולא משנה כמה תנסה. לדעתי גם לא צריך לנסות אבל כן צריך לעמוד בציפיות!! וברגע שאתה נחשב כ"אח של" כנראה שהציפיות הן גבוהות... אני מקווה שאני יוכל לעמוד בציפיות שיש לאנשים ממני.. בינתיים אני מעודדת את כולנו!!! אנחנו נצליח... נכון?

אולי כן...

ואולי לא... אתם יודעים מה בכלל אבסורדי? שזה קורה לאח הגדול שלך- כלומר, שקודם מכירים אותך ורק אז אותו, ופונים אליו :"היי, אתה לא אח של..." זה הרבה יותר מצחיק ומעצבן...

תצ1

New member
וואי נכון

זה יכול להיות פשוט נוראי!!!! אם יעשו את זה לאחותי היא תשנא אותי במשך כל ימי חייה!!!! (חחח גם כך אני נכנסת לתנועה שלה והכל אז...)

חחחח... לאח שלי..

לאח שלי עשו את זה (בצחוק כמובן).. אחרי הטיול פסח שהכרתי כמה גרעינרים (בזכות הגרעינר שלי שהפיץ את השמוע שאני אח של ניר...) הוא כמעט הרג אותי אחרי זה..... זה היה מצחיק!!

THE sky angel

New member
היי!! איזה הוצאת דיבה!!!!!!

זה שאתה גדול ממני לא אומר שאתה הקמת את זה!! זה היה רעיון שלי!!!!!!! מלכתחילה להקים מועדון תמיכת "האחים של"!!!! איזו חוצפה!!!! שי מותק רוצה משו מצחיק??? כשהלכתי לבקר בהכנה למסע חוף אז איזה אישה באה אליי ואומרת לי "היי הנה אחות של אורן!!" אז אמרתי לה לא... אז היא אומרת מה את לא אחות של אורן??? אז אמרתי לא.. אני מור!! זו הייתה מישהי מבגרעין של אחי.... חיחיחיחי.... כמו אתמול שהיינו בהכנה לפלמ"ח אז איזה אישה עושה לי שוב "היי הנה אחות של אורן" אז אמרתי לה לא נכון אני מור... חחחחחח דיי זה כבר לא מצחיק... :)

שקסי

New member
הן לא ילדות..!! הן נערות שעברו כבר

את גיל ההתבגרות!! (19+!!!)

THE sky angel

New member
זו הייתה הודעה ממני... :)))

אמממ ולמי שלא הבין, כששאלתי על זה שדיברו עליי זו הייתי אני (מור'וש) ולא שקס!!

אבל הן גם לא נשים!!!!

וחוצמזה גמני ילדה! בגלל זה קראתי להן ילדות אולי הייתי צריכה לקרוא להן נערות....

חבל שנעדרתי...

במהלך הסוף שבוע לא היה לי אינטרנט ועכשיו תיקנו אותו... אבל דווקא זה היה שירשור מעניין!!!!!! ודרך אגב אני לא אח של ניר! ניר הוא אח שלי ברור???

מור-שתי עובדות לתשומת ליב:!!!!!!!!!

אחי יותר גדול מאחיך, והיה בתנועה מלפניו. אני יותר גדול ממך והייתי בתנוה מלפנייך. אז זה אומר שאותי הכירו התנועה כ"אח של" מלפנייך". אם מישהו שגדול ממני יטען שהוא ייסד מלפני השכבה שלי את המועדון הזה(אם לעמרי היה אח גדול תנועתי למשל...) אז אני הודה שטעיתי...

קשתונה

New member
נראה לי שאח שלי עקף אותך בסיבוב...

אח שלי גם היה אח של.... (והוא בשכבה של אריק...והאח הגדול שלי בן 25 עכשיו...אז...) אבל בטח גם האחים הגדולים שלך היו אחים של:)

מה אתם רבים...

אני האח של הכי צעיר פה אני חושב וטוב לי עם זה..............!! ועוד כמה שנים גם אח שלי יהיה אח של....

הי גם אני במועדון!

יש לך כרטיס? עד היום מזהים אותי לפי אחותי, למרות שהיא עזבה כבר לפני 3 שנים! (טוב, אולי כי אנחנו דומות, אז הם חושבים שהיא אף פעם לא עזבה...)

רגע רגע רגע

זה אומר שגם אחותי הקטנה תהיה אחות של? או שאני אמורה לעשות משהו גדול וחשוב כדי שהיא תזכה לכינוי הזה?

kedeman

New member
את הולכת לגרעין

את נמצאת בפורום זה מספיק כדי שאחותך תהיה אחות של זתאמרת.. אם היא מגיעה אלינו בשנה שנתיים הקרובות

כנראה ששנה הבאה היא תגיע לפורום....

אבל רק אחרי שאני אתחיל את הגרעין- כל עוד אני פה היא לא:) סתאאאאם היא פשוט בח' שנה הבאה היא בט' אז אני אתחיל לטפטף לה להיכנס:)

למעלה