אחים שלי, דחוף!!!!

אחים שלי, דחוף!!!!

יש לי אקוסטית אוביישן( מלפני שבוע) ואני צריך לקנות את המגבר השבוע עכשיו הבעיה שלי היא זאת אני מתלבט בין מגבר של סילבר הד אקוסטי 30 ואט ממרום כלי מוזיקה בקריית ביאליק לבין מרשל רגיל 40 ואט מחלילית במגדל הנביאים אני לא יודע אם שיקרו לי או לא אבל המוכר בחלילית במגדל הנביאים - הכרמל אמר לי שלא מומלץ להשתמש במגברים רגילים לאקוסטיות כי זה הורס את הפיק אפים ממש חשוב לי שתענו לי מהר כי אני חייב לקנות אותו השבוע(אל תשאלו למה) דרך אגב : לכל אלא מבינכם שרוצים להציע לי מגברים אחרים אז תעזבו כבר מספיק שברתי את הראש בחיפושים של מגבר ובסוף הגעתי למסקנה שאלא ה-2 המועדפים עליי אני ממש רוצה שתענו לי על זה מהר אמירוזן נ.ב. מנהל הפורום - הבנתי מההודעות שלך שאתה גם מאיזורחיפה מאיפה בדיוק?

The Exorcist

New member
הייתי לוקח את המרשל

ועד היום לא קרה לי שחיברתי אקוסטית למגבר רגיל ונהרס משהו... סילבר הד היא חברה גרועה... כרמיאל

DrunkGoat

New member
לא נראה לי ממש הגיוני...

דרך הכבל שיוצא מגיטרה חשמלית או אקוסטית מוגברת זורמים אותות חשמל לכיוון אחד בלבד - וזה לכיוון המגבר. הפיקאפים "שולחים" את הצליל למגבר והמגבר לא מחזיר כלום, ככה שלא נראה לי שיש סיכוי שהם יפגמו. (בדיוק כמו שגיטרה באס לא נהרסת כשמחברים אותה למגבר רגיל, אלא להפך)

GCENTER

New member
בשביל להקפיץ..

צריכים לכתוב מעל 10 תווים בתוכן ההודעה לדוגמא: נושא כלשהו 1234567891

pif

New member
יש לי גם שאלה.

למה אתה צריך את המגבר בעצם???

גילדורי

New member
אני מסכים עם עומר

חוצמזה שמרשל זו חברה יותר טובה, אתה גם מנגן עם הרכב כך שעדיף 40W על 30W

תודה לכולכם!

בסוף קניתי היום מרשל מפוצל שבנוי משני רמקולים בתוך מגבר אחד כל רמקול הוא של 15 ואטוהוא ממש פיצוץ חוץ מזה הוא היה מתצוגה אז הוא היה בהנחה הוא עלה לי 1660

למעלה