אחיי העיראקים...

kapoya

New member
באמת?

"לבנאדם הזה מגיע הרבה יותר סבל מ8 שניות מסכנות וזהו, הבנאדם הזה צריך לסבול עד שהוא יתחנן שיתלו אותו, ויצטער על כל שניה שהוא נושם"..... אם לא עינוי פיזי אז איזה עינוי? GROW UP

LizArD g

New member
אם הוא היה יושב בכלא כל החיים שלו

הוא היה סובל הרבה יותר מהסבל הזה של ה-5 וחצי שניות .

hcsneB

New member
לא לקחת לו את החיים הכיפים בארמון

ודחפת אותו לתא מסריח בגודל מטר על מטר?

LizArD g

New member
אוקיי

הוא אחראי על זה והוא ידע שהוא יקבל עונש, הוא לקח בחשבון את העובדה שהוא ישב בכלא , זה בהחלט מגיע לו אבל שוב, יש הבדל בין ענישה חמורה כמו לשבת בכלא -שזה משהו שמגיע לבנאדם שפל כמו סדאם- לבין מוות "חוקי" שלא מגיע לשום בנאדם .

Schizo Haji

New member
ת'אמת לא

אני לא רואה שום סיבה שעיראקי ינהג לפי החוק האמריקאי ולא העיראקי. בישראל, ארה"ב ועוד מדינות מה שהוא עשה היה נגד החוק אבל אם נתעמק קצת יש הרבה דברים בחוק הישראלי שאינם חוקיים בארה"ב אז בתור אזרחי ישראל, לפי איזה חוק ננהג? כנ"ל בעיראק.

LizArD g

New member
זה כבר ראש קטן

אתה אומר שהוא לא לקח בחשבון שאם יתפסו אותו הוא יענש בצורה קשה? בגלל זה הוא הסתתר בתוך האדמה ?

Schizo Haji

New member
לא

אני אומר שאת כל מה שהוא עשה זה היה לפני שהאמריקאים נכנסו. ולכן כשהוא התחפר כבר היה קצת מאוחר מידי בשבילו. לא יודע מה איתך, אבל הדבר הכי גרוע שעשיתי זה לחצות באור אדום ואם יש צבא בחוץ שרוצה לתלות אותי אני מתחפר כ"כ עמוק שאני יוכל להקפיץ טקילה עם השטן.

LizArD g

New member
סליחה ?! אתה משווה ?!

פה זה הגזמה ברגע שאתה חוצה באור אדום אתה לא פוגע באף אחד ידע לא ידע- הגיע לו לשבת בכלא אבל מפה ועד ללקחת חיים ?!

Schizo Haji

New member
בטח שאני משווה

אני יודע שזו תפיסה לא מציאותית אבל נועדה להוכחת פואנטה גרידא. ואני מסתכל על הנושא מנק' מבט אובייקטיבית. סובייקטיבית, בטח...שירקב, שייתלה, מה שבא לכם.

Pootie Tang

New member
חוק בינלאומי או משהו בסגנון

אוסר על הדברים האלה. הוא תקף לגבי כולם...

kapoya

New member
hey! women!

take your ass to the kitchen, and make me some pie! אחד המשפטים הגדולים של קרטמן. תיישמי.

LizArD g

New member
כמו שכבר אמרתי ..

לך תפליץ במים רותחים . ויפה שעה אחת קודם .

K C

New member
אני איתך

לאף אדם אין זכות לקחת את חיים של אדם אחר. ואם רצח נעשה, מערכת צדק חכמה מוצאת את העונש המתאים. מוות קל כזה הוא לא עונש צודק לאדם שעשה כל כך רע. המעשה הזה עובר על אחד מעשרת החוקים הבסיסיים ביותר באמונה שלנו ושל רוב העולם. אל תרצח. ולמרות זאת, אין סימפטיה כאן.

למעלה