אחיי העיראקים...

kapoya

New member
אם היית חיה בתקופת המלחמה

תאמיני לי שלא היית בוכה. תפני להורייך לקבלת פרטים נוספים וסיפורים מה עבר עלינו, ילדונת.

LizArD g

New member
אהמ

זה לא מי זה, זה עצם העובדה שמוציאים בנאדם להורג. גועל נפש..

kodman

New member
סאדם אחד החלאות: סיפור אמיתי

שיר שלי (הוקלט ב 2004 וישוחרר מתישהו) - בו אני מספר איך סאדם הצעיר "גמל" לסבא שלי בעירק אחרי שסבי ומשפחתו עזרו לסאדם כשלא היה לו ולמשפחתו מה לאכול..

kapoya

New member
תחסוך מאיתנו את השיר

ופשוט ספר לנו את הסיפור, ינשוף

kodman

New member
בגדול

המצב של סאדם בילדותו לא היה משהו. לא ממש הייתה לו משפחה שלמה שדאגה לו וכדומה. סבי ומשפחתו שגרו בשכנות אליו בשלב מסויים עזרו לו ב"עזרה סוציאלית": אוכל, תמיכה וכו'.. לאחר כמה זמן סבא שלי כנער היה במחתרת יהודית בעיראק - וסאדם הצעיר הלשין על סבי והסגיר אותו (וקיבל על כך תמורה כמובן) - ולאחר מכן סבי "בילה" במאסר. עד כאן אדון תנשמת!

TheTIKIMAN

New member
לסבא שלי יש סיפורים יותר מגניבים.

ובקצרה- הרבה עראק ומסיבות טבע מוזרות מחוץ לבגדד.

KarenTheGoddess

New member
מה, אתם רציניים?

דעתם של מי שלא תומך בהוצאה להורג לא לגיטימית? זה נחשב ילדותי? עוד מעט תתמכו גם במשטר דיקטטורי בישראל.

kapoya

New member
../images/Emo45.gifרק דיקטטור יעשה פה סדר

כן, מי שלא תומך בהוצאתו להורג של אייכמן הוא לא נחשב ולא רלוונטי והוא כאבק.

Schizo Haji

New member
וגם אני חושב שאסור לנו לתלות אנשים

אלא לכלוא אותם לכל החיים. אם "לכל החיים" יתקצר בצורה משמעותית כי חלק מהאסירים ישלחו למקלחת הלא נכונה, אפשר להבליג.

hcsneB

New member
יש אנשים שצריכים למות, אין מה לעשות

וכן, לצעוק "זכויות אדם!" זה ילדותי באופן מסויים

LizArD g

New member
לא צעקתי שום דבר יקירי

אני רואה בהוצאה להורג דבר שלילי מ-2 סיבות 1. לבנאדם הזה מגיע הרבה יותר סבל מ8 שניות מסכנות וזהו הבנאדם הזה צריך לסבול עד שהוא יתחנן שיתלו אותו, ויצטער על כל שניה שהוא נושם 2. לאף אחד אין זכות לקחת חיים של בן אדם. עם כל הכבוד [המעט שנשאר..], המדינה היא לא אלוהים בשביל להחליט את מי להרוג ואת מי לא. אגב יקירי, כנראה שיש לך בעיה חמורה אם אתה לא מסוגל לקבל דעות שנוגדות את שלך .

hcsneB

New member
למדינה אסור להרוג אותו, אבל מותר לה

לענות אותו עד שהוא יתחנן למוות?

Psycho BuZZ

New member
עד ההודעה הזאת

חשבתי שיש עוד סיכוי, חשבתי שיש איזו אידיאלוגיה מבוססת מאחורי העמדה שלך... מעדיפה לענות את הבנאדם מאשר להרוג אותו? מדינה? אלוהים? עשי טובה, לכי לערוך את השולחן, בקרוב noviy god.

למעלה