אחיי העיראקים...

Pootie Tang

New member
../images/Emo45.gif

שם צדקניות ושום בטיח. אף בנאדם לא יכול לקחת חיים למישהו בכוונה תחילה, ועוד אחרי שנתפס הבנאדם והוא כבר לא מהווה שום סכנה לאף אחד. סדאם היה צריך להכנס לכלא לאיזה 75 שנה, ככה שיהיה בטוח שהוא כבר לא יראה אור יום. זייני שכל, שימו לב טוב- יש הבדל מהותי בין להוציא מישהו להורג לבין לתת לו למות בכלא. אמנם לא ממש מבחינת המוצא להורג, אבל כן מבחינת המוציא להורג.

LizArD g

New member
חביבי

זה בדיוק מה שאמרתי, ואם רק היית נותן לעצמך את האופציה לקבל גם דיעות של אחרים- אולי היית שם לב, אבל אתה היית עסוק בלהציג את העמדה שלך .

Pootie Tang

New member
ת'אמת, שע"פ הנקודה הראשונה שהעלית

מקודם, את יותר מתייחסת לעיניין מנקודת מבט של המוצא להורג והרצון להאריך את הסבל שלו. אני מסתכל מנקודת מבט של המוציא להורג. אבל לא משנה, העיקר שלא יוציאו אנשים להורג.

כמה שאני חושבת

שלאף בן אדם אין זכות לשחק את אלוהים ולהחליט מי יחייה ומי ימות - יש אנשים שהעולם יהיה יותר טוב בלעדיהם ועונש מוות זה עונש קליל בשבילם. וחבל שאין ענש מוות גם בישראל, לאנשים כמו בני סלע מגיע כזה עונש.

LizArD g

New member
גם, למעלה ציינתי אחרת .

אני מסתכלת על זה משתי נקודות מבט, גם של המוציא וגם של המוצא . בכל מקרה, אתה סיכמת בדיוק את מה שאני חושבת.

Peach on rocks

New member
תאכלס

איזה מסכן הוא נכון? גרם למלחמות, טבח באנשים חיים מפשע, ניהל משטר דיקטטורי, זה הכל הייה לטובת הכלל! זה הייה מטוב לב!!!! זה גועל נפש שהוציאו אותו להורג- אפילו לא ניסו להבין אותו.... אישית אני חושבת שאת יותר חכמה כשאת שותקת. בהצלחה. אה ודבר אחרון- טוב שהוא מת וחבל שהוא לא לקח איתו את כל החברים שלו.

Psycho BuZZ

New member
נעשה עוול גדול!

האיכות ממש גרועה, זה בלתי אפשרי לראות משהו. זה הכי טוב שמישהו הצליח לצלם?! זה לא שכל יום מוציאים להורג את סאדאם חוסיין.

למעלה