אחח ... ה"הופעה" ...

אחח ... ה"הופעה" ... ../images/Emo99.gif

ההופעה הייתה מדהימה ! פשוט מ ד ה י מ ה ישבתי שורה שניה, בכיסאות, שתי שורות מאחוריי ישבו מילכה, שירי ויונתן. (וידוי ! אני רוצה להתחתן עם יונתן !!! הוא כזה מתוק ... הוא פשוט מדהים, ילד מדהים) מיכל (החברה) עמדה בצד וצפתה על ההופעה, וגם בןבן היה שם (עם החברה שלו), ישב בצד על המדרגות, ובאיזשהו שלב נעלם לי מהעין (למרות שהמשכתי לחפש) שלמה היה מדהים. והקהל גם כן, אולי אני קצת צעירה, הייתי ב 7 הופעות. אבל זאת בהחלט היתה הכי הכי. הרגשתי שאני במסיבה פרטית עם שלמה, חצי הופעה עמדנו על הכיסאות ורקדנו. ושוב, שלמה היה מדהים :) שיחק אותה במבטא צרפתי, הוריד נעליים (צודק, יותר נוח) והלהיב אותנו (כרגיל :) ) אין מילה אחרת לתאר את זה חוץ מ- מדהים
כל כך נהניתי, זה היה התגשמות של חלום קטן לעמוד על הכיסאות ששלמה בכיסא ליד וכולנו רוקדים ושרים וצורחיםםםםם אז שלמה היה מתוקי, הוא באמת היה יוצא מן הכלל (טוב הוא תמיד, אבל עכשיו יותר ! טוב אבל הוא תמיד מדהים ! ... אני אפסיק להתווכח עם עצמי) המשפוחה שלו גם נהנתה, בקיצור, כולם נהנו ואני פגשתי את שני, גיל ודפי בפעם הראשונה. היה ממש כיף לפגוש אתכם
ואת רוני כמובן .. :) שמזמן לא נפגשנו אז היה כיף לחזור לשגע אחת את השניה שוב. ובאותה הזדמנות, למרות שלרוני אין מחשב ------> נו ? רואים טוב משורה 12 ???
מתה עלייך מותק. היה
. שלמה, מזמן לא נהניתי ככה. מילאת לי את המצברים להחזיק עוד חצי שנה בצבא :) טוב, אבל אולי בכל זאת אני אגיע לעוד הופעה בקסריה וגם בר"ג ועוד איזה כמה בצוותא, רק ליתר ביטחון
בהחלט העביר לגמרי את שביזות יום א´ , והמבין יבין. דבר כזה לא כל אחד יכול לעשות ......
אז יש עוד הופעה בספטמבר ?

שייני

New member
דנדה!! ../images/Emo9.gif

היי גם אותך היה כייף לפגוש! אני חייבת לציין שיונתן באמת מתוק אמיתי. שאלתי אותו אם אפשר לצלם אותו כי הוא חמוד מדי והוא לא הסכים

אמ... דנה../images/Emo11.gif

יונתן... אמ... איך ננסח את זה בעדינות... אמ... קצת קטין מדי... לא????

תראה.. , תשמע .. ../images/Emo9.gif ../images/Emo98.gif

קטין קטין אבל מה שלמה ? לא בגיל של אבא שלי ? הוא כן, אז הפרש של 34 שנים פחות נורא משל 7 (בן כמה יהונתן)? לא פחות נורא אז אמרתי שאני רוצה להתחתן גם עם שלמה ? לא אמרתי ... טוב שתקתי :) אבל הם שניהם כאלה מתוקים ! אוף , די
אני הולכת לפינה

למעלה