אחחחחח...

יערית

New member
חחחחחחחח

הצחקת אותי
ללא משוא פנים?לא נטרה?לא נקטה באפלייה?חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח תגיד לי,אתה באמת מסתכל רק על תמונה קטנה ולא גדולה? ביום שהצטרפה שומרת לניהול יחד עם אביטל נשמתי לרווחה,עד אז הרגשתי שנוקמים בי מתחת מעל ומהצדדים
לונלי יקירי-יש הרבה דברים שלא ידועים לך,לא רוצה להעלות את העבר בפני אנשים שלא מכירים את העבר,אבל תאמין לי שיושר מופתי לא היה!(לגבי ניהול) לא מדברת על האדם עצמו-כבודה מונח במקומו.הניהול היה מבולבל ובכל פעם נטה לכיוון אחר, מי מימינו מי משמאלו,תוהו ווהו. אבל חכה אני עוד אפתיע אותך

תיראי...

ייתכן שהדברים לא היו ברורים לי אז , כי לא היה לי את הוותק שיש לי. יתכן שהייתי ( ובטוח שעודני ) תמים. ובכל זאת, התמונה שנחקקה במוחי, של הניהול ההוא, לעומת הניהול הזה, היא של אידיאל ( יחסי ) מול מציאות בלתי נסבלת. וגם היום, גם אם לא תסכימי איתי, אני רואה את אביטל, כבעלת שיעור קומה.

יערית

New member
אחת כבר

שרה לך את זה "זה בראש שלך וזה רק נדמה לך" :)) שיעור קומה ללא ספק כל אחד בחייו האישיים,ניהול גרוע באופן כללי והכל בתמונה גדולה ולא קטנה ופרטנית. מבחינתי עד כה, כמה שנים אני גולשת כאן?חחחח מי סופר כבר(אסור גם )האחת והיחידה שהוסיפה חן,חכמה,הושיטה יד על אמת,חביבה ביותר,אחת כמו כולם ולא רק כחולה, מוכיחה שהיא לא רק בצבע כחול ויודעת לומר "טעיתי" כשהיא טועה,זו רק קטי!! ואני תמיד אבל תמיד אשמור מקום לשומרת היקרה שלי,אם היית שם אותה היום בתבנית הזו,היה פה גם יותר שמח :)))

אוקיי...

זו דעתך. לגבי שומרת, איני מוכן להיכנס לדיון, כי אני זוכר שעה של חסד שלה. לגבי קטי, אני ממש לא מסכים איתך, לפחות לא כמו שזה מתבטא בפורום. אם דינה עומדת ולוחצת לה אקדח לרקה... מי יודע. אוהב להיכנס עם הראש בקיר, כבר אמרתי ?

יערית

New member
את האמת?

ואני אוהבת לשחק כאחות רחמנייה
בכל פעם שתכנס עם הראש בקיר,אני אבוא אליך עם "תחבושת" נעימה ואטפל לך "בסדק"

אם את כל כך מקורבת לקטי...

תידאגי שישחררו לי את שני הניקים החסומים שלי. לא שאהפוך בגלל זה למעריץ שלה, אבל אולי אנסה לנקוט בגישה פוזיטיבית יותר, ואת ההערות והצעות הייעול שלי, לעשות מאחרי הקלעים. כל עוד שני הניקים חסומים, אין לך, לה, וגם לא לאלוהים, עם מי לדבר.

Rinattt

New member
אני מקורבת אליה יותר.

ואני בהחלט חושבת שלחסום זה שטותי כי ניתן לפתוח ניק חדש, ואם כבר לחסום אז זמן מוגבל כמו חודש מקסימום. ואני גם יודעת שגם אם אני כחברה טובה שלה אחרוג מהחוקים אני אחסם\אמחק\אשתרשר לOFF אתה יודע, מנהל טוב, או מארגן אירועים למשל, אפ'עם לא יכול לגרום לכל המשתתפים לשביעות רצון, גם אם ממש יתאמץ ויעשה הכל כמו שצריך תמיד יהיה אחד או שניים שלא מרוצים.

אוקיי...

אין לי התנגדות שאת תהיי זו, שתידאג לך שהניקים ישוחררו. Chivalrous חסום כארבעה חודשים. Lonely In Blue חסום כשנה ושלושה חודשים. וזה הרבה יותר מחודש. ואת הניקים האלה אקבל חזרה, בקומה זקופה, או שלא אקבל אותם כלל. אבל אם לא אקבל אותם חזרה, תהיה לי עוד סיבה מצויינת לחשוף את כל מחדלי הניהול הניגלים לעיניי. אם אקבל אותם חזרה, ייתכן שלא אראה מול עיניי ניהול אטום, שאינו שועה לרחשי לב, אלא ניהול עלוב, שזקוק לעיצות.

By the way

אין לי בעיה להביא לינקים להודעות של מקורבות אליה, שמצדיקות בהחלט חסימה. בשלב זה, איני רואה צורך בכך.

Rinattt

New member
By the way

יש אנשים שנלחמים על חייהם יש אנשים רעבים ללחם יש אנשים ששמחים בחלקם יש אנשים שמתקדמים בחייהם יש אנשים שמחים ומאושרים יש אנשים שמתעסקים בעיקר ולא בטפל ויש אנשים [קטנוניים משו] שמתעסקים בהבל הבלים. כולללללללה דף אינטרנט אמרה יערית... וצדקה.

Rinattt

New member
אני???

אל תפיל עלי מטלות, בוא נגיד שקטי יודעת את דעתי על חסימות, מעבר לכך אני לא אדון איתה עלייך או על אחר, אנחנו בדר"כ ולרוב מעדיפות לדבר אחת על השניה, על משפחה ועל דא והא ולא קשור לפורום. הבעתי דעתי כדי להבהיר לך שלא יערית או אפילו אני יכולות לגרום להן לשנות החלטה שהחליטו. הסברתי לך על כך שמנהל לא יכול להגיע לכל אחד ואחת, תמיד יהיה מי שלא מרוצה, ז"א שאם אביטל תחזור לניהול או מישהי אחרת שתהיה לשביעות רצונך בטוח יקום אחר\ת שלא יהיה מרוצה ויקים עצומה. לא ממש בא לך להקשיב לי או לכל אחד\ת אחר\ת לפי מה שקראתי, אתה במלחמה [ראש בקיר-בעצמך אמרת] ולא מעניין אותך כלום. וחבל, ממש כך. קריפטוגרמה כתב לך "אנשים מקבלים בדיוק מה הם רוצים" ואתה מותק מחפש רק ריב ומדון, לא יותר! כל כך שקוף. בריאות ואושר מותק.

חושבת שניסתה להיות הטוב ביותר שיכלה

לא כל כך זוכרת שלא היו "מקורבים"..אבל זוכרת שבאמת נילחמה על הפורום. שהיתה כאן. שהשקיעה בסיכומי סוף שבוע שניהלה. היא היתה כאן. זוכרת שברגע שאם נאמרו דברים בניגוד לנהלים (כמו כמה הודעות ברוטאליות) אנשים היו מקבלים אזהרות..והבהרות. חושבת שעשה כמיטב יכולתה ..ויחסית היתה ממש בסדר. לא יכולה להגיד מאה אחוז כי שנה אחרי שאני הגעתי היא עזבה.

את צודקת...

ואני יודע , שדברייך נאמרו מתוך חיבה אליי. וחסד נעורים, הרי עודנו מונח לפנינו, לא כן ? טוב...נו.... אולי כבר איני נער, אבל את בטוח עדיין נערה. ובכל זאת, מאז ומעולם, הייתי מאלה שהולכים עם הראש בקיר. כנראה שאין זה ממש בשליטתי. זה פשוט אני, לטוב ולרע.

לא יודעת מה בהורסקופ שלך

יודעת שמזל בתולה זה מין כזה מזל. מחפש את היושר והצדק.. ואין לזה שליטה..ואללה.. אז אומרת לך שוב.. אני לא מאלו שמרימות ידיים..אבל במקרה הנ"ל אחרי שנה שאתה מדיר את רגליך..אחרי שנחסמת..אחרי שאמרו לך שמחלקה סגורה עדיפה..מה לאיפה אתה רוצה להגיע עם זה..כי אתה יודע..אין לאן. חשבתי הרבה על השירשורים הקודמים שלי. ודווקא מעריכה שתי כותבות שאיתם היה לי את ההתכסחות. לא אוהבת את הציטוטיאדה שלהן..אבל יש גרופיס לעיניין..ואין מי שיעצור.. אז כניראה שאין מה לעשות..וכיוון שהפורום זה אנחנו וכולנו יחדיו, צריך לקבל גם את ולשתוק או להעלם כמו אחרים. שאלו אם אני רוצה להיות דון קישוט. לא אני לא רוצה. אתה רוצה?

לא, אני לא רוצה...

אבל כנראה שיש דברים שהבן-אדם "יועד" להם. הגידי, אם לא היה דון קישוט, הוא לא היה חסר לך, ככה קצת ? ולוא מן הבחינה הזאת, שלא היה לך את מי להביא כדי להשוות אותי אליו ?

היו עוד אנשים שדברו בקול רם

אילנה-שחוץ מהסגנון, צדקה במאה אחוז בהמן דברים. לחייך אילנה.
שחר באמת אלו שניים שעולים לי בראש עכשיו. חושבת וויתרו. מבחינת היעד..האם היעד שווה את זה?

יערית

New member
קישקושים

אילנה מרבית הזמן קישקשה בזנב ולא עשתה הרבה, שחר שהיה בעבר ענבר 31,31,33 עשה המון בתחילת דרכו והיום זה "דור" אחר לגמריי. אז לא להכניס דבר בדבר,כי אילנה בדרכה נבחה ונבחה ונחסמה, גם למהפכה יש דרך,גם לפרובוקציות יש סוף,גם להעברת מסר מסויים יש גישה וחן בשיא האסרטיביות הנחישות העמוד השידרה. בינתיים תפנימו-זה דף אינטרנט!!!

תראי לא מדובר על שינויים

מדובר על אנשים שניסו לומר ביושר ובקול רם את דעתם לגבי מה שקורה בפורום. כמובן כמו תמיד הם יוצאי דופן. לא אוהבים יוצאי דופן, נכון? זה מפריע לזרום. היו עוד אחרים הם לא כאן היום אילנה נחסמה לונלי נחסם אחרים נעלמו ומהפיכה בטח לא קרתה. לא תקרה ועולם כמנהגו ימשיך.חבל.

יערית

New member
אני יודעת../images/Emo9.gif

יודעת למי כתבתי תגובה,מכירה כבר את הראש שהולך ראש בראש
תמיד מתוך חיבה

למעלה