אחחחחח...

אחחחחח...

אם רק היה זה פורום אינטרנטי תומך... אם רק, היה אפשר להחשף, בלי לקבל תגובות, כמו כאלו שאתם כבר מכירים. אילו רק, יכולתי לחשוף, מה באמת מציק לי. אבל זה רק אינטרנט ( כמו שאומר "Noam גורדון" , הזכור לרע ). ובפורום הזה, במיוחד, בו הטסטוסטרון קורא תיגר על האסטרוגן, אין הרבה מה לחפש תמיכה. למזלי... יש לי, את מה שיש לי. אבל מה עם כל אלה, שעדיין נמצאים בדרך ? מה עם כל אלה, שנמצאים, היכן שהייתי שם, פעם ? האם לא מגיע להם משהו טוב יותר ?

פעם...

כולם ידעו למה כלה נכנסת לחופתה... אבל, פעם... היה חשוב גם, מה קורה עם נשמתם. והכתוב כאן, נכתב ע"י אתיאיסט.

d a n i e l s 5

New member
נוסטלגיה לא עושה לי את זה....

מה גם שיש לאנשים נטייה לזכור רק את הדברים היפים ולהתעלם מהרעים ....שזה נחמד ולגמרי לא פסול בעיני :) כתבת "למזלי יש לי את מה שיש לי " .....ו"מה עם כל אלה שנמצאים היכן שהייתי שם פעם?"...... אני אומרת...שבמקום להתעסק במה שהיה ...... בוא...תן לאלה שנמצאים היכן שאתה היית פעם , את מה שיש לך היום .....ותראה להם את הדרך שהובילה אותך למה שאתה היום. בימים האחרונים מאז הופעת כאן "כילד כוכבית" לא ראיתי אף תגובת תמיכה שלך באף שרשור ...... למעט הלנות על מה שהיה בעבר ...... וחכמים ממני אמרו ..... מה שהיה היה ...מה שעכשיו הוא שיהיה ! בוא נלך עם המה שעכשיו . ערב טוב גם לך מיסטר לונלי .

חוסר ההשתתפות שלי, בשירשורים אחרים

היא כתוצאה מכך, שאיני רואה עצמי כחלק מן הפורום. כל מטרתי, היא לשנות את פניו. להחזיר עטרה ליושנה. ואין זאת אומרת, שאם תוחזר עטרה ליושנה, אהיה חלק פעיל מן הפורום. כי הנהר אינו אותו נהר, והאדם אינו אותו אדם. אבל אם אדע, שהפורום הזה מופקד בידיים טובות, אתן כבר ל"אל" לעשות את שלו. המצב הקיים היום, פשוט מקפיץ לי את הפיוזים.

d a n i e l s 5

New member
"זה בראש שלך וזה רק נדמה לך "

המצב הקיים היום , זה שמקפיץ לך את הפיוזים ....... אני דווקא כן קראתי לינקים כחולים שהבאת פה ושם ...וכן רציתי לראות את אותה "עטרה" .... סורי לא ראיתי אותה...... או לחילופין .... ראיתי בדיוק מה שאני רואה היום :) הנהר הוא אותו נהר .......והאדם הוא אותו אדם ....... ולכן ....... זה רק בראש שלך וזה רק נדמה לך :) ומילה טוב.......על המשפט "שאיני רואה עצמי כחלק מן הפורום. כל מטרתי, היא לשנות את פניו." על זה אני אומרת...... יפה לך פזור :))))))))))))))))

את יודעת...

שראייה, מאוד תלויה ברואה. דבורים, למשל, רואות רק בשחור ולבן. מצד שני, לשיבחן יש להגיד, שהן חרוצות. כן... ראייה היא סלקטיבית. הצגתי את נקודת המבט שלי. אינך חייבת לחלוק בה. אבל זו נקודת המבט שלי, ולאורה אני פועל.

אז

קודם כל לונלי [אאוטינג זה בסדר?], דע לך שיש כאן ניקים שהם בעלי רשיון מקצועי להחליט מי צריך טיפול פסכיאטרי ומי צריך תרופות וכמובן יכולים לקטלג אותך ואותי ואחרים שאינם מסכימים אם מה שקורה כאן..כזכיזופרנים.לכן. למה להלין. צריך לשתוק. צריך להתקפל. אסור לומר מה שמציק. רצוי לא לומר כלום. כי אלו שמציקים מקבלים לגיטימציה ע"י חוסר העשייה של הניהול כאן. זה הכל. אפשר כבר לפתוח מחלקה סגורה? אולי כמה סינורים שכופתים וקצת תרופות..? שאלה אחת לא מזמן..מה זה גן ילדים. כן זה גן ילדים . זה גן שצריך מנהלות שיעמדו על קצה האצבעות רוב הזמן. עבודה סזיפית עבודה כפויית טובה עבודה שאין בה שום סיפוק. צריך להבין שאין עם מי לדבר. להרים ידיים? צריכה לחשוב על זה. אולי גם אתה. כי כבר יותר משנה אתה אומר את הדברים וכלום לא קורה..שמת לב?

את הדברים, אני אומר זמן רב

ובכלל... כשיוצא לי להצטרך לעיין בארכיון של הפורום, אני מוצא, שאני ממש עיקבי. אין זו נקודת זכות לכשעצמה, כי אפשר להיות עיקבי גם בדרך לגהינום. ומן הנאום המפורסם של חיים רמון, על הלוויתנים המתרסקים אל החוף, נותר רק "חוק בריאות ממלכתי", עם כל הנזק שהוא הביא, וכתב אישום בגין הטרדה מינית. איני יודע אם סיזיפוס, או פרומתיאוס... אני יודע רק, שאת שיש לי להגיד, אני אומָר בקול רם.

אפשר להגיד בקול רם

אך אפ אחד לא רוצה לשמוע. אף אחד גם לא מעניין אותו עד שזה פוגע בדלת אמותיו. לאף אחד לא מעניין וכניראה זה דרכו של עולם. וכמובן הודעות כמו מהסוג של: אתה זכיסופרן..או זקוק לטיפול..וכיוצא בזה..שפוגעות באדם אינן נמחקות אלא נשארות יותר מיום על מנת שכל העולם ואחותו יוכלו לקרא. וזו רק דוגמא קטנה. איך אמרתי עולם כמנהגו נוהג.

זה שאני מתייחסת לתגובה שלך

זו השטות הכי גדולה. אבל טוב..נתחייחס לתגובה המזלזלת שלך ולא פעם ראשונה, שאת יורדת לפסים אישיים. לא מכירה אותך את לדעתי האישית די חדשה כאן כן..את בהחלט גרופית. לא ראיתי תחת הניק שלך דיעה אחת משלך. לכן גם לא מייחסת חשיבות לתגובות שלך. לידעתך לונלי הוא כותב ותיק בפורום ..לא כמוך אני די ותיקה יודעת מה היה לפני. אז תשקלי מילים שאת רוצה להתייחס ..לנושא..בכבוד ולא לרדת לאדם באופן אישי.

"לונלי הוא כותב ותיק...לא כמוך..."

אז אולי כדאי שאת ואדון לונלי תפנימו כבר שמדובר בפ ו ר ו ם שפתוח לכולם ומן הסתם הוא דינמי ... אנשים משתנים, מנהלים מתחלפים... וכן צודקת ...שכחתי שיש לי עסק עם מישהי בעלת וותק רב שנים פה בפורום...שיכולה להסביר וללמד את כולנו איך פורום צריך להתנהל... מי צריך לנהל אותו...ומה צריכה להיות המדיניות.... אפשר ממש לשמוע מגרונך את קולו של משה רבנו כשאת מטיפה פה לכולם כמו מסיונר נגוע בקדחת

מיכלי...

תודה על האהדה שהבעת. לא הייתי רוצה לראות אותך מסתבכת גם. לדעתי אינך צריכה לטרוח להשיב לסביונית. העליתי את הענין, והעליתי אותו בצורה כזו, שאין אפשרות למחוק, ואין אפשרות לחסום ( כי אחרת יצטרכו להסביר את שאינם יכולים להסביר )... נסתפק בכך.

זה יהיה מאוד מעניין

אם אחסם..כי לא חושבת שירדתי לרמה אישית יותר מידי מלבד פה ושם שאנשים פשוט ירדו לחיי..אבל לפי איך שזה ניראה קח לדוגמא שירשור ה HELP ותראה מי עוקב אחרי כדי להציק. עדיין אם יחסמו אותי זו תהייה הוכחה סבירה למקורבות לצלחת? חושבת שיש לך טעות אחת. דינה מזמן התיישרה. היא רק לא כאן. למעשה את מי שרואים זו קטי. אז אם יש למי לפנות כרגע..זו היא.

הניהול כרגע...

נתון בידיהן של דינה וקטי. ולשתיהן אחריות שווה בענין. גם אם מי שמופיעה בשירשורי ה-"בוקר טוב" היא קטי.

יערית

New member
אתה יודע מה לונלי

יכולתי לכתוב כאן דפים על גבי דפים בכדי לנסות להזיז לך כמה תאים מדהים בראש האינטיליגנטי שלך,לנסות להזיז אותך מהעמדה שבה אתה נוקט מזה תקופה ארוכה,אבל למה לי? רק משהו אחד רוצה לחדד לך,לא אהבתי מעולם את הניהול שהיה פה!!!!!! זה היה ניהול בין חברות,ניהול של מי קרוב לצלחת,ניהול שכשל והועבר בכל פעם לידי החברה הטובה... היום אני מוצאת את הרגיעה בפורום,את היכולת להתבטא בלי סתימת פיות(כמובן בהתאם לחוקי הפורום) אין לי את הכוח להביא לך הוכחות מעשיות לכך שהפורום נוהל בצורה מתחת לכל ביקורת בעבר,מאז שגם אני הוצאתי "נשמתי" על "איך הפורום מנוהל" אני רגועה היום יותר מתמיד,אני אוהבת את ההתערבות של קטי בניהול,לא אהבתי כשדינה ניצחה לבד על השרביט,היום יש "קול מאוזן",יש קול אחר בפורום,יש משהו צביון אחר לניהול וכדאי שלא תראה רק את התמונה מכיוונך אלא באופן כללי. כתבת שלא תרפה עד שתראה את הפורום מחזיר את עטרתו,אין מה להחזיר עטרה ליושנה, אנשים באים,נכנסים ,או שנחים ל"רגע" או שנתקעים כי כבר לא מחפשים משענת לבעיות שלהם.אפילו תפוז לא "נלחם" כמוך על צביון של משהו שהוא שולי לגמריי(בעיניי), אתה כבר במקום אחר,תאחז במקום האחר הזה ותלמד להרפות-כי שום דבר שתעשה בדרך שאתה עושה לא יסלול את המטרה. בתכ'לס זה רק דף אינטרנט אם תרצה להודות בזה א לא. ~דעתי~ והערכתי הרבה לך ולזוגתך
(אני תמיד זוכרת לך "חסד נעורים"
) נ.ב סאמקקקקקקקקק בכל זאת כתבתי הרבה!

הסברת יפה

אפילו שכתבת הרבה. דווקא מבינה את אי היכולת של מנהלות הפורום להיות כאן 24X7, זה בילתי אפשרי. הדבר היחידי שאינו מנוהל נכון זה המחיקות שאינן מתבצעות כמו שצריך. החסימות שלא תמיד במקום יש מקום לשיפור. חושבת דווקא שמבחינה זו ..דווקא באמת השתפר. לונלי כבר מדבר הרבה זמן. המון זמן. דרך אגב מה זה עטרה ליושנה? מה זכור לך שהיה טוב יותר נגיד תחת ניהולה של אביטל? [חוץ מסיכומי השבוע המדהימים שהיתה באמת משקיעה בהם]

אני מבין...

שאת בעצם שואלת אותי. מה שהיה טוב, תחת הניהול של אביטל, היה, שהיא היתה ללא משוא פנים. על אף שהרגזתי אותה לא מעט, היא לא נטרה לי על כך, ולא נקטה באפלייה לרעה כלפיי. והכי חשוב אצל אביטל, שהיה לה סדר יום שהיא האמינה בו. היא באמת האמינה בחשיבות של הפורום הזה, ונלחמה עליו. לעניות דעתי, לא היה אצלה ענין של "מקורבים". היושרה שלה, היתה חשובה יותר. במידה רבה, אני חושב שהמנהלת הנוכחית של פרק ב' דומה לה. אבל איני יכול לתת ערבויות שלא תטעה. כולנו בשר ודם.

למעלה