אחחחחח...

אפשר...

? או להסתפק ב-
?

שחרר

אל תדשדש בעבר תביט קדימה אל תנסה לתקן את העולם הוא רק יקלקל לך קבל דברים כמות שהם(ועדיף באהבה וחיוך) ואם יש לך קצת נסיון חיים אז אתה בטח יודע "הצדק מנצח" הוא רק צריך את הזמן שלו

בפסוקו של יום...

אנשים מקבלים בדיוק מה רוצים...ולא במקרה או משום מנהל,נראים הדברים כמו שמרגישים.

אנשים...

זו הגדרה רחבה, מכילה הרבה. לא אתקשה לתת רשימה של אנשים, אשר מבלי שדיברתי איתם, ומבלי ששאלתי אותם, ניתן לנחש, בסבירות גבוהה או גבוהה מאוד, שאינם מתלהבים ( בלשון המעטה ), מאופיו וצורתו הנוכחית של הפורום. אבל אם אתה מתכוון לקבוצה מסויימת של אנשים, אשר השתלטו על הפורום ועושים בו כבתוך שלהם, וקופצים בהתלהבות יתירה להגן בחירוף נפש על הניהול הקיים, לגביהם אתה כנראה צודק. הם קיבלו בדיוק את מה שהם רוצים. שבת שלום

אנשים אינם מגינים על ההנהלה...

הרי ברור שאופי הפורום , התכנים, ובכלל האוירה הכללית...(בכל פורום) ניקבעת ע"י הכותבים ולא ההנהלה....אתה באמת חושבת שאם שושנה או ברכה יינהלו את הפורום הוא יראה שונה? אני חושבת שאתה טועה ולכן בשורה התחתונה הטענות שלך הם בעצם נגד האנשים הכותבים פה.... ילד סולמית יקר....אתה חייב להבין שאין לך אפשרות לגרש מפה את הכותבים......כותבים מיתחלפים... .לא מכירה את אביטל...והאמת לא מכירה אף אחת מהמנהלות (ואף אחד מהכותבים)...אבל הפורום כמו שהוא....פורום תמיכה-חברתי לגו"ג (כשהדגש הוא על חברתי) דווקא עושה את העבודה כמו שצריך....יש את פורום פרק ב' ששם לדעתי יש בדיוק את מה שאתה מחפש... בלי האקסטרות שיש פה (שלדעתי אגב זהו הערך המוסף של הפורום הזה...) לגבי החסימות (באופן כללי)...ביננו...זה באמת משנה לך? אחרי אתה אותו כותב...וכולם יודעים את זה...אתה יכול להמשיך ולהפיץ את הגיגיך ...מה זה משנה הניק?..לדעתי לקחת את זה רחוק מידי קשה מידי ואישי מידי. אני רוצה לומר לך...שבכל פורוום אחר בו אני פעילה..ברור לכולם שהלנות כלפי ההנהלה יועברו במסרים בלבד... הודעה כזאת לא הייתה שורדת דקה....אז יחסית די גמישים פה המלצה שלי- תמשיך לכתוב כמו שנהגת בעבר(האמת היא שאני די חדשה לכן לא מכירה את כתיבתך)...אבל תנסה לשנות פוזיציה.....ואולי אפילו תהנה...צא מעמדת הכועס.... ואם בעבר כולם נהנו מכתיבתך..נשמח גם אנחנו. בוקר שימשי לך. וזו תהייה תגובתי (הרצינית)היחידה בנושא.

ובכן...

שאלה ראשונה לי... מה פתאום נזכרתן ,להציב רף מוסרי לפורום ? הר זה לא ממש הטריד אתכן בחודשים האחרונים...

ולמען גילוי נאות...

הודעה זאת באה, לאחר מסר, שנתן תקווה מסויימת, שאולי-אולי יהיה שינוי כלשהו. אבל... הים אותו הים... ואלה שחושבות שיצליחו להטביע... הן אותן אלה שהיו בעבר. אילו רציתי להטביע את הפורום, הייתי מחליף ניקים סדרתי, כזה שאי-אפשר להילחם בו. הייתי מופיע בניקים שאתם רובכם מכירים, ככאלה שמשוייכים לטרולים. והייתי נחסם שוב ושוב, ופותח ניקים חדשים לאין-ספור. וכלל לא נלחם, על הניקים שעליהם אני נלחם. איני טרול. אין כוונתי להרוס. הניהול הקיים, הוא זה שהורס את הפורום.

גם אם השירשור הזה ישוחר מהנעיצה....

יש לו עדיין יומיים "לחיות"... ( ואחר כך, יהיה לו מקום מכובד בארכיון הפורום ) כן..,,,,,,,,, השירשור הזה, דווקא מוצא חן בעיני. אחלה שירשור.

למעלה