אחותי

little beetle

New member
אחותי

את פה, ואני רואה אותך, לפחות דמות שאני יודעת שהייתה את פעם. איך היית אחות ואמא וחברה הכי טובה.. איך היית חיוך ואור וזוהר. כמה קינאתי בך לפעמים, וכמה כעסתי על כך שלא יכלתי לשנוא אותך. אף פעם. כי היית את. כל כך יפה ומוצלחת ונהדרת ואהובה. ולא הייתה לי בעיה עם זה. הסכמתי להישאר האחות שיושבת בצל, כי היית כל האור. ואיך בכל פעם שהרגשתי שרגליי כבדות והדרך ארוכה וקשה מידי, רק את הצלחת להפיח בי מוטיביציה ורצון להמשיך. שנאתי את עצמי, ואת כל כך אהבת אותי. אני זוכרת. וכלכ ך הערכת אותי. וזה כל כך עזר לי להמשיך. וכמה שאהבתי אותך. היית הדבר הטוב ביותר בחיים שלי. והבאת עליי את הגרוע ביותר. אחותי, איך נעלמת? איך נפלת ככה? שנה עברה ואני מתגעגעת. ואני לפעמים אפילו לא זוכרת. האדם הכי חשוב ויומיומי ויקר לי בעולם, ואני לא זוכרת. איך נשמע הקול שלך? השארת לי את אמא והיא לא מפסיקה לבכות. איך אהבתי אותך. כמה אני צריכה אותך עכשיו כאן לידי.כמה היא צריכה אותך. אני לא מסוגלת למלא את החלל הזה שהשארת. אני כועסת אילו רק יכלתי להחזיר את הגלגל אחורה. הייתי נותנת את חיי, בלבד שלא תמותי לי ככה. כדי שלא תמותי לאמא ככה. אנחנו מותשים פה בלעדייך. ואין אותך כדי שתפיחי לנו רוח במפרשים. את בעולם משלך. את יושבת פה בכסא הגלגלים הארור הזה שלך. הם מתלהבים מאיך שאת מחייכת או נושמת או בולעת בעצמך. הם לא יודעים כמה חכמה ומדהימה היית. את שם ואני כאן. ביננו הדמעות

miss_t

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif../images/Emo39.gif

לא מוצאת את המילים.....

ה מוזה

New member
היא שם ואת כאן ....

ובינכן ים של אהבה ...ואהבה לא נתונה בגוף או במקום היא חוצה גבולות של מגבלות פיזיות , היא ואת חיבור של אהבה העטיפה שלנו ,הגוף ..הוא מיכל להכיל בו אהבה זה שהגוף קורס לא אומר שאותה אהבה ואותה הנפש איננה שם היא שם - אוהבת אותך באותה המידה, מדהימה באותה המידה קשה לראות אדם כל כך קרוב ואהוב ..כלוא בתוך גוף אל תאבדי תקווה .. היא לא מתה , הנפש שבה קיימת וזקוקה לאהבה תהיי חזקה .. שולחת לך מעומק הלב איחולים לרפואה שלמה לאחותך ולך ..שתהא שנית לצידך קרוב ככל האפשר אותה אחות אהובה
ברוכה הבאה

little beetle

New member
תודה

האהבה העצומה הזאת שהיתה פעם כל כך ברורה מאליה מאויימת ע"י שכחה.. וכן ,היא מתה בשבילי. ונולדה אחת אחרת, לא לרוחי אך אני חייבת להסתדר עם מה שיש.. בכל מקרה, מוזה, תודה רבה לך. ולמי שהגה את הרעיון הגאוני הזה לפתיחת הפורום המיוחד הזה.. אני חייבת להודות אמנם בפורום עצמו לא הבעתי אחוז מהרגשות או המחשבות שלי אבל כבר מלאתי דפים מאז בהשראת הפורום, במכתבים שכל כך הייתי רוצה לשלוח אבל המציאות מונעת בעדי.. תודה רבה רבה רבה על הכל.

ה מוזה

New member
תודה לך ....

מקווה שעצם הכתיבה תקל עליך ( בעצם אני יודעת שהיא מקלה ..) מכתבי הלב הן דרך קסומה לומר את מה שאולי לעולם היה נאמר אילולא..הדף הריק..

למעלה