אחותי מתחתנת

אסתי2002

New member
ושוב תודה....

אשתדל לקבל וליישם, אבל אני חייבת לומר- אני זקוקה להמון המון אומץ לא יודעת אם יש לי ומאיפה לקחת

מאיפה?

גשי לחממה של יורה דעה ויהיה פסדר... ושוב אני חוזרת על הצעתי - תעשי חזרה גנרלית לפני. בהצלחה בכל מקרה!
>פ.ב.<

מזל טוב

שלום לך אסתי קראתי את השאלות שעוררת וגם את התשובות שקיבלת מחברי הפורום אני באמת מציעה לך להשתמש בפורום הזה כדי לקבל עצות, לפי עניות דעתי קיבלת כמה מאד מאד חכמות- שווה לך לאמץ אותן, מהכרותי האישית עם חלק מהכותבים פה- הם עברו דברים מאד דומים, ואיך אמרו גדולים וחכמים ממני? אין חכם כבעל ניסיון. כך שגם אם היה לי מה לומר לך בנושא- חטפו לי אתכל העצות................ אז שיהיה בהצלחה רינה הל"ל ירושלים

אסתי2002

New member
תודה../images/Emo51.gif

הבטחתי לעדכן....... רציתי להודות לכולכם על העצות- והעצה שקיבלתי- לבוא עם חברה ממש נראית לי, אפילו אמרתי את זה לאחותי ששמחה, יתכן שלצורך החתונה .. יש בדיוק שבוע מהיום- אעשה כמה "הנחות" בתסרוקת- אחזור לצבע המקורי (רק לכמה ימים ) ואבריש חזק חזק כדי להעלים את הקוצים, אתלבש צנוע כמו כל בת ישראל כשרה (בתולה כמובן), החברה שלי מתעקשת להגיע כאשה נשואה(זאת מסוגלת לבוא גם בתחפושת של חתול עם צריך...) ואני מבטיחה לעדכן אחרי... כן שכחתי- אני אעמוד עם מחשבון ואדווח כמה "בקרוב אצלך " אקבל.......

ברוריה2

New member
למה זה היה בדיוק קשור?

מי לסביות? בסוף של מה? למי יתברר? איך? מה את רוצה? ומה רע בלסביות? >ברוריה התעוררה לפתע
<

Le Fay

New member
תהני כהוגן!

מותר לך לענות "בקרוב אצלך" גם לנשואות?

למעלה