אחותי המופלאה

DREAM111

New member
אחותי המופלאה ../images/Emo9.gif

לפני שלושה חודשיים עברתי תאונת עבודה ומאז לצערי יש לי הרבה בעיות עם הרגלים. היום אחרי שכבר מאתמול שוב היו כאבים היא החליטה היא מפנקת אותי. זה התחיל בבוקר בפינוק בבית ומשם היא הלכה עם הגמד היקר שלנו לטיול בשוק לקנות דברים לילדים (טוב נו חורף מתקרב ואין כמו הבגדים של השוק לילדים וגם לנו מתברר). אז היא חזרה מקניות ועם הרבה חבילות שכללו דברים יפיפיים בשבילי. לפני כשבועיים לערך רכשתי בשוק של ראש העין חולצות מהבד הדקיק והנעים הזה (וואלה אין לי מושג איך קוראים לו) היא ראתה את אותה חולצה בעוד צבעים והיא רכשה לי אותן, כמו כן היא קנתה לי אחת כזו עם שרוול ארוך כדי שיהיה לבדיקה ואכן הן טובות אז זה אומר שצריך לקפוץ שוב לשוק בראשון או לקפוץ לראש העין. היא מצאה לי גם מכנסים קצרות ענקיות שזה משהו שאני ממש אוהבת מכנס קצר אוורירי,נושם מספיק רחב הפעם היא מצאה אותו עם כיסים והם אחלה של מכנסים היא קנתה לי שניים ואני פשוט מאושרת. אחותי אח"כ המשיכה לפנק אותי עם ארוחת צהריים למיטה (טוב אמרו מעכשיו רגלים למעלה אז הן שם) ומנוחה טובה. כן ירבו האחיות המדהימות. אוהבת אותך אחותי

DREAM111

New member
להלה ../images/Emo51.gif אודליוש יש לי בעיה

אין לי מצלמה והמצלמה של המחשב אחרי הטיפול של טאז אני לא מוצאת את הדיסקט כדי לחבר אותה שוב. תאמיני לי ממש אחלה שוק בראש העין יש מלאן דברים ומבחר גדול. במידה שלך את תוכלי למצוא בדוכן של רמי-לי ואריסטו שמט.

o r i t 2 8

New member
../images/Emo12.gif

אולי, אולי, אולי, זה בטעות אצלינו? אולי.... מבטיחה לבוא הביתה ולבדוק את הנושא.... אם האבדה תימצא... המוצר יוחזר

DREAM111

New member
אוריתוש

קודם כל לא נראה לי שזה אצלכם כי בכלל לא הבאתי איתי אז את המצלמה אבל אני חושבת שאחרי שהכל סודר צריך להגדיר אותה מחדש לא
אז זה בטוח אצלי אבל השאלה היא אאאאאאאאאאאאאאיפה.

micpri

New member
דוכן של אריסטו שמט?

בשוק? במחירי שוק או במחירים רגילים? יש עוד דוכנים למידות 48+-?

DREAM111

New member
מחירי שוק כמובן

כן יש עוד דוכנים עם מידות גדולות וגדולות מאוד.

silvey

New member
../images/Emo140.gifלילך, תרגישי טוב ותבריאי מהר

ותתחדשי

DREAM111

New member
../images/Emo51.gif סילבי לצערי כנראה זה ארוך

ממה שאני תכננתי אבל אני אופטימית שיהיה בסדר.

hagith1

New member
../images/Emo39.gif|חיבולילך, קודם כל החלמה מהירה

אבל בכל רע יש גם משהו טוב, ובמקרה שלך אלו הפינוקים, אז כפי שאמרת הרימי הרגליים למעלה ותני לחברים/משפחה לפנק אותך. החלמה מהירה מכל הלב, חגית

DREAM111

New member
חגית את צודקת הפינוק שווה את

ההרגשה האיכסית, הבעיה שלי היא מקום העבודה שלא מקבל זאת בעין יפה ואף מעיר הערות ציניות ורעות.

7נתי7

New member
הייתי שולחת את אחותי ללמוד...

אבל יש דברים שאי אפשר ללמד.........וללמוד.

DREAM111

New member
נתי את צודקת אבל יכולה להעיד

שגם באחותי חל שינוי היא לא היתה תמיד כזו ואחרי שהיא ראתה מה אני עושה (וזה לא בתמורה למשהו) היא למדה שגם היא יכולה בדברים קטנים לגרום אושר ולגעת בבפנים של הסובבים אותה. יכולה בגאווה רבה להעיד שזה עובד לה נפלא היא דואגת לי מפנקת והיא האחות הכי הכי שיש בעולם.

7נתי7

New member
לא לפורום הזה אבל.............

אני הגדולה שתמיד מפנקת עוזרת מקשיבה ופותרת את כל הבעיות. והיא,היא הלוקחת והלא מחזירה בד"כ. לעיתים נדירות יש איזה ניצוץ של הבנה למה שעובר עלי,אבל כנראה שממי הלך לה מההתחלה הכל כמו שרצתה קשה לקבל הבנה ועזרה . יש לי אחות סוציומטית וזו עובדה (אפילו בצבא כמעט העיפו אותה מקורס קצינות בגלל זה) ואני משתדלת לחיות איתה בשלום ומבינה שזה לא רוע,פשוט אופי....... מפרגנת לך על האחות ובטוחה שאצליכן זה הדדי

DREAM111

New member
את יודעת מה היום זה ככה

אבל כן היא גם היתה דיי דומה לאחותך (אותה לא כמעט העיפו אלא נהפוך הוא העריצו בצבא), אבל היא תמיד היתה טיפוס אגואיסט רק היא היא והיא. אני לא יודעת אם השינוי זה מאז שיש ילדים או מאז שאנחנו פשוט נהיינו כל כך קרובות אבל היא אחרת היא פשוט מדהימה. אולי זה עוד יקרה גם לאחותך.

7נתי7

New member
אולי,אבל אני לא אצפה בכליון עיניים.

יש לה ילדה,אני בהריון אחרי טיפולים והפלה. לא קיבלתי אמפטיה כל הזמן הזה,האמת שגם לא שיתפתי ולא ציפיתי. ורק עכשיו כשההריון ב"ה מתקדם לו(שבוע 27 טפו טפו טפו חמסה חמסה חמסה מיים מלח) היא מרשה לעצמה להכין לי רשימת קניות,לומר מה נותנת לי,ולעקוב אחרי ההריון שלי. לא שקל לי עם זה,אבל אני זורמת. כמו שזרמתי עם ההריון שלה,בחרתי שם לתינוקת,עשיתי ביביסיטר,טיפלתי בה כשהיתה על סף דיכאון לידה. מקווה לטוב אבל לא בונה עליה. למזלי ישלי גיסה שגרה קרוב מאד,לה יש ילד בן שנתיים ואנחנו קרובות יותר. זכיתי בבעל מדהים עם אחות שהיא כבר יותר אחותי מאחותו ומאחותי. קצת נסחפתי,מצטערת.....זה לא הפרום המתאים אני יודעת אבל נמשכתי בלשון..

למעלה