...אחורה בזמן...

love d animals

New member
איך אפשר לשכוח את

הגזרה הגבוהה.. ואת צער גידול בנות וכמובן את-בוורלי הילס?!?!

ItSnowsDownHere

New member
למי שחשב לרגע שמדובר בספינה ...

בבקבוק .. אז לא ... הלוואי - למישהו יש לתת לי 580 שקל לקנות אחת? סתם סירה כזו מעץ שנמצאת בתוך מסגרת של תמונה ... ולא בדיוק שטוחה , יש לה עובי כזה .... אני אצלם אותה פעם ואצרף לפה ...

Stillwater

New member
אם באופנה עסקנו אז...

פרט לג'ינסים המשופשפים והקרועים בתחילת שנות ה90 ("גראנג' דייז, תור הזהב של הרוק בשנות ה90) היו גם את חולצות הפלאנל המשובצות והשיער הארוך שהשתחל פנימה אל משנות ה80, עד בערך אמצע העשור ואז הגיעו הקוצים הערסים-יאק!

ענק...

הנה בית החרג'וקים ואנחנו כאן, ג'יפה, נבו, אמא לבנה ואבא חנן. זו לא שכונת פאר ולא שכונה של עוני וכאן משפחת החרג'וקים גרה , זה האיזור מתחת לכיור מתחת לכיור של שרה, עושים שלום בטוח, פתוחחחחחח
אני זוכרת את כל השירים, הקלטתי וניסיתי לחקות ... לא ממש הלך לי...

שנות ה-90 בשבילי זה...

מוזיקה כזאת אחרת, אלקטרונית... צבע כסף, חייזרים, ווינדוס... שנות ה-90 בשבילי זה רצח רבין, 5 ראשי ממשלה,מערכות בחירות קשות... שנות ה-90 זה אליפויות של מכבי חיפה, אליפות של גליל עליון... שנות ה-90 זה גשמים היסטריים לצד בצורות קשות... שנות ה-90 זה חגיגות היובל (אח... מי שזוכרת את פרשת בת שבע) שנות ה-90 בשבילי זה "ירח" ו"שניים"

Ez sLeeP

New member
שנות ה-90.. פשש...

רחוק לי. טוב, כמו כל דבר אחר בחיי, אני אתחיל מהתחום הטלויזיוני. מאחר ושכונתי קרובה ביותר למת"ב (היכן שהם השתקעו תחילה) בחיפה, התחברנו בין הראשונים בכל העיר. 91-92 שכזה, ילד פעוט כבן 5-6, ועולם ומלואו נחשף בפניו. שנות ה-90 זה בברלי. זה קלי והמקטורנים הבוהקים והטייץ. זה הפוני של ברנדה. זה משקפי העולים-חדשים של אנדריאה. זה חוסר אופנה בהתגלמותו, כיאה לשנות ה-90. שנות ה-90 זה ילדות ותמימות. לפחות בהתחלה. זה נילס, ומרקו, והמומינים, ופלפלת, ו.. ו.. ו.. שנות ה-90 זה מוזיקת פופ טיפשית. זה מועדנים של ילדים בכיתה ו' שהאטראקציה המרכזית היא דיאט-קולה במחיר מופרז, וחותמות מזעזעות שלא יורדות מהידיים גם אם שוטפים ממש חזק. שנות ה-90 זה תקופת הזוהר של באדי, לפי השתלטות יוטבתה על כל הארץ. שנות ה-90 זה מכנסיים בגזרה גבוהה, ותחת ענקי. לא! יותר טוב. שנות ה-90 זה החור בג'ינס, אבל לשם הצניעות, פיסת הבד השקוף שספק-מכסה את החור. מה שנקרא "מגלה טפח, מכסה טפחיים". זהו. תמו האסוציאציות. אני צריך להתחיל להיזכר בתקופה ההיא ולרשום דברים. אולי יצא מזה ספר.

Stillwater

New member
שנות התשעים בטלווזיה זה גם...

"הכיתה המעופפת", כדור פורח, המחסן של כאילו, גינת ההפתעות ועוד תוכניות איכות של ערוץ הילדים. זה גם... ממיר כזה, שחור, קטן עם שלט קטן ופחות ערוצים. זה גם... עוד קצת זמן בלי פירסומות בטלווזיה (למי שעדין זוכר את החיים עם ערוץ 1).

*superstar*

New member
אני עדיין עם הממיר הזה../images/Emo11.gif

זוכרים את מנשנש ואביגלגליג? (מיהל קשה
)

SaMaRa 18

New member
שנות ה90 בשבילי

זה ערוץ הילדים הישן והטוב!! איפה המחסן של כאילו וגינת ההפתעות?? איפה תוכניות האיכות כמו הסופגניה המועפפת ?איך הרסו לנו אותו?? - עוד ערוץ שנהרס..אמ.טי.וי איפה עדן איפה??? עוד שנות 90 - להקות בנים מלוקקים..למרות שגם היום יש אבל אז זה פשוט שטף אותנו!! (כן אני מודה!! הערצתי להקת בנים בעבר!) לא עולה לי עוד לראש...אני אנסה לחשוב על זה.

MoOsHoN17

New member
צבעוניות, המון אקשן

כלכלה חופשית התפוררות הקומוניזם דהירת הגלובליזציה לכל מקום, יותר מודעות לסביבה... קידמה טכנולוגית מסחררת, בכל הקשור לאלקטרוניקה, ממסר וביולוגיה כמובן... בקיצור עשור מדהים כמו כן, שבירת מוסכמות חברתיות שעוד נותרו משנות ה60 וה70 והכי חשוב בריחה מכל החרא הזה של שנות ה80 אז שאומרים לי שנות ה90...אני חושב על קפיטליזם

painapple

New member
אמממ...

דבר ראשון, הפופ היה טוב. והיה את לא כולל שירות!!! וכל התוכניות המצויירות הכי שוות בעולם!! (כוח ווידאו
) ובטח כבר חזרתי ב2 האלה על מה שכבר אמרו, אז אני אחסוך מעצמי עוד.

למעלה