...אחורה בזמן...

Stillwater

New member
...אחורה בזמן...

סתם בשוטטתי בפורומים של תפוז גילתי שפתחו פורום שנות התשעים והצעתי שם לעשות רשימה של "מזה זה שנות ה90 בשבילי" ואז אמרתי לעצמי: למה שלא נביא את זה גם לפה? הרי אנחנו ילדי 1986, גדלנו אל תוך שנות ה90, בואו תצטרפו! מה הדבר הראשון (אפשר גם יותר מאחד) שעולה לכם בראש כשאתם שומעים "שנות ה90" אני אתחיל...

Stillwater

New member
2. גראנג' או...

אחים גדולים ששומעים מוסיקת רוק והולכים עם ג'נסים קרועים! (ומסתבר שזה גנטי)

Stillwater

New member
3.

הקומדי סטור! זה נראה כאילו זה היה הדבר הכי מצחיק בטלווזיה. (אפשר להיזכר בזה בערוץ ביפ כל יום)

or 343

New member
6

משחקי פלטפורמה במחשב -"טרולים" , "סופר מריו" וכל המשחקים שיש יצור שקופץ והולך בתוך מקום עם עצים וחיות שמנסות לטרוף אותו...והוא זוכה בכוכבים ולבבות...
- בקיצור, בעידן שעוד לא היה ממש ווינדוס...

7. קלטות וידאו

נקראות גם קסטות ..יש אפילו שקוראים להן קלטה או קסטת -ואם כבר קלטות וידאו, אז שיהיו של צבי הנינג'ה או החתולים הסמוראים.

8. מוזיקה

כל מיני אוספים למיניהם.. שהיו מאוד פופולארים.. "היט מן" ( היט מן 7 במיוחד- עם המקרנה..) "וואוו" "בואיז אנד גירלז" חחחח... ספייז גירלז בקסטריט בוייז.. ( אחח.. איך אהבתי אותם..) היי פייב

ItSnowsDownHere

New member
8. הדבר שיש כמעט לכל אחד היום....

והדבר הזה הוא ה
לא היו סלולריים עד 1995 בערך וברגע שהם הופיעו , טוב המילה מנגו אומרת משהו למישהו ?

Ez sLeeP

New member
לא.

היה לאחותי מנגו. אמא שלי היתה בטוחה שאבא הולך לקנות לאחותי פירות ליומולדת 18. אני הייתי נטול פלאפון עד לפני 7 חודשים בערך. ועוד תלמיד בביצפר קפיטליסטי כשלי. יש לציין שאני לא האחרון בלי הפלאפון. עדיין יש אצלינו כמה מחוסרי טכנולוגיה סלולרית. בושה.

פוסטרים של GNR של אחותי, בחדר שלנו

היה לנו חדר משותף, והיא, האחות הגדולה, שמעה גאנז כל הזמן והיו פוסטרים של אקסל רוז עם החבילה שלו בכל החדר...ובצד השני, בצד שלי, היו בובות ודברים מפגרים של ילדות קטנות חחח

אחח.. פוגים פוגים..

אחר כך היו גם פליקים!! ובהשראת הקומדי סטור היו גם "ז'וז'וים" מישהו זוכר.?? חחחח...

ItSnowsDownHere

New member
אני לא חושב שהיו לי פוסטרים בחדר ..

חח בעצם היה משהו אחד ... לפני המון זמן, כשלכבלים קראו "תבל" היה לי "פוסטר" שלהם - מין כדור ארץ כזה בהגדלה ... משהו יפה ... כיום בזבל ... עכשיו מפת עולם וספינה מעץ בתוך מסגרת ... (באמת - מן ספינה כזו שעשויה מעץ - בעובי של מקל ארטיק מכוסה זכוכית ... )

Stillwater

New member
מלחמת המפרץ!

ותשדירי שרות מכוערים של פיקוד העורף לבוא לרענן מסכות, הכי שנות ה90!

למעלה