אחוז החסימה

alinacooper

New member
הנה ציטוט שהגיע לידי מהפורום הפנימי

משהו מלפני שבוע מפי אחד מהמובילים את הקבוצה החדשה שהשתלטה על שינוי. ================================================================= אנחנו צריכים להתגייס לקמפיין שהוא אולי החשוב ביותר להבטחת עתידה והצלחתה של שינוי כמפלגה היחידה שמייצגת את אזרחי ישראל הציוניים שוחרי הדמוקרטיה והליברליזם המאמינים בחוק וסדר. בואו נשים בצד את המושג "חילוני" כדי שלא ימשיכו להאשים אותנו בשנאת חרדים ודתיים ונתמקד בתחום האזרחי שמכסה את כל האוכלוסיה שנייצג. ============== כל מילה מיותרת

sheketz

New member
יש לא מעט דתיים שמסכימים

עם העקרונות הליברליים של שינוי כמו למשל הפרדת הדת מהמדינה, ואינם חושבים שרבנים צריכים לנהל את המדינה, או שצריכה להיות חקיקה דתית.

mishauli

New member
נכון, "שינוי" אינה חילונית (יש חבר-

ים דתיים), והעיקר - אינה נגד החרדים, אלא נגד טפילותם ונגד התחמקותם מחובות כלפי המדינה.

אשרת

New member
חבל שאינך מביאה את שם הכותב

מאיפה לנו לדעת שאת לא ממציאה זאת? אה? כי אצל קבוצת הנוטשים, האלוהים כבר מזמן מת, וכל דבר הוא כשר על מנת לשים רגלים לקבוצה החדשה, שקבילה את המנדט. כולי תקווה שתהיה לך את טיפת ההגינות על מנת להביא את שם הכותב. וגם לא ברור לי, למה את מוציאה דברים מהפורום הפנימי לפורום חיצוני, זה מותר בכלל?!

alinacooper

New member
אני לא חברה, הדברים הוצאו אלי

כבר שנים שיש הדלפות שיטתיות מהפורום. זה היה מנהג של לוינטל וחבורתו לאורך שנים - כך התוודעתי לקיומו של הפורופ הפנימי - מקריאת ההדלפות. דווקא זה נשלח אלי מחבר/ה שמצדד/ת בהנהגה החדשה כדי להראות שפועלים ועובדים בנחישות. הציטוט אותנטי והוא חלק מטקסט ארוך יותר מכיוון שאין הכותב נבחר ציבור אינני נוקבת בשמו, אבל הוא בהחלט נמנה על הפלג החדש והחדשני, ואינו קוטל קנים ביניהם. ההטייה שלך זועקת מכל פינה. את הרי יודעת שהשאירו להנהגה החדשה את המפלגה, השם, המוסדות, המשרדים, הכל. מה את רוצה? שילכו לדרכם.

אשרת

New member
ההטייה שלי זועקת מכל פינה?

ןשלך לא זועקת מכל פינה ומכל מילה? אני לא רוצה שום דבר. רק רוצה שמי שנשאר במפלגה , שיתרום להצלחת המפלגה, ולא שיתחיל להשמיץ בפומבי את כל האנשים.

alinacooper

New member
אפשר להישאר ולא להסכים ואני לא חברה

הייתי מאוד אוהדת ושיכנעתי בעבר הרבה אנשים. דוקא רציתי להירתם גם עכשיו כי חשבתי שהמצב היה מאוד קשה. רק שבמקום להיות פסיבית הצחלתי לקרוא וללמוד. מה שאני רואה כעת שלח אותי חזרה למקומות מהם באתי. ואני גם השתגעתי מדברים רבים שלפיד עשה. בעיני אסור להצביע לשינוי הפעם. נראה איך יהיו בפעם הבאה. אז נחליט. די לקרוא את הפורום הזה ולדעת שאין בזבוז גדול יותר מפתק יש. וכן את ממש מוטית, אולי ממומנת ואולי לא אינני מכירה אותך ואינני יודעת דבר, אבל המהירות והסחרור בהם החלפתם אדונים מזעזעת. ושום מילת ביקורת? ושום תודה לאף אחד מהחכים? זה אומר דרשני. כאילו כל מה שעושים המנהיגים החדשים תקין ושריר ובריר וקיים וכל היתר - כעפרא דארעא.

אשרת

New member
ממומנת ע"י מי בדיוק?

על ידי תפוז?
ניהול הפורום , יקירתי, הוא בהתנדבות. ואותי , אישית, אף אחד לא מכיר אותי בשינוי, גם לא האוביים שלך, יקירתי.

SilentMike

New member
מצדי.

מצדי כל זמן שהם בעד סדר יום אזרחי של הפרדת דת ממדינה, קיצוץ בקצבאות ילדים, נישואים אזרחיים, השקעה בחינוך והפסקת המימון האבסורדי של הישיבות הם יכולים לקרוא לזה איך שמתחשק להם. אם זה לא הקטע, הם יכולים לקרוא לעצמם חילונים, אתאיסטים, אפיקורסים, כופרים וזוללי טריפות להכעיס, וקול הם לא יקבלו ממני. חופש מדת, היום!

רומן הקול שלך לא יעלם

סקרים עשויים להטעות. למשל סקרי סוף השבוע אינם תואמים זה את זה, בנוסף לכך אם תבחר בשינוי יהיה להם קול נוסף וזה יגדיל את כוחם. אני מכיר אנשים נוספים שכמוני יבחרו בשינוי ואני סבור שיש אנשים שאני לא מכיר שיבחרו. אני מייעץ לך לבחור בשינוי שלפחות תדע שעשית את המוטל עליך

rigoletto111

New member
שינוי תמכה בהעלאת אחוז החסימה

http://www.miki.org.il/miki/article.asp?newsid=1076 באמצעות ח"כ רשף חן - בתקופה שבו שינוי לא חששה מירידה בכוחה. ראו בקישור למעלה. עוד אחת ממיליון האירוניות הקשורות למצבה של שינוי - שינוי העלתה את אחוז החסימה והקטינה מאד את סיכוייה להכנס לכנסת הבאה, שינוי הציגה את עצמה כדמוקרטית אך כשתוצאות ההצבעה הדמוקרטית לא היו לטעמם של לפיד ופורז הם בעטו בהן, וכן הלאה...

eitangn

New member
קצת הבנה על דמוקרטיה

הזכות לפרוש אינה שונה מהזכות להתמודד. אין חובה לקבל תוצאות הצבעה באם המשמעות היא פרישה. יש חובה לקבל תוצאות הצבעה כאשר נשארים חלק מהארגון.

לאחוז החסימה - בטח ידעו

כי מרצ כן תיכנס לכנסת והיא תספר לכלם, למי שירצה לשמוע וגם למי שלא כל כך ירצה, על הצורך בהפרדת הדת מהמדינה, על הצורך בכלכלה חופשית (חופשית גם ממתנות של מיליארדים לבעלי היכולת) ועל הדרך שבה אפשר להגיע להסדר שפוי עם הפלסטינאים. רק מה? כדי שהתהודה לדברים תהיה חזקה יותר, כדאי שגם אתה תצביע ...מרצ.

אשרת

New member
../images/Emo6.gif

התכוונת למור שמרצ-יחד תשמיע בעיקר עד כמה הצד הישראלי הוא איכסי פיכסי וכי אסור להחלחם בטרור, וגם כאשר יש נרצחים ישראלים, ישראל היא תמיד אשמה. את התהדוה שלה על יחסי דת ומדינה - כבר שמענו, או יותר נכון- אופס לא שמנעו. זה מה שקורה שיש לכם את זהבה גלאון בפנים.

למעלה