אחוזי שומן

אש התום

New member
אסתטיקה

אסתטיקה היא מושג פילוסופי. בכל הנוגע לטעם וריח-יש מקום לויכוח. החיטוב שלו בשרירי החזה, הבטן והגב יפה מאוד בעיני. אבל הישבן שלו זה כבר סיפור אחר...:)

oxide

New member
מממ..למה בצד ימין יש לו 3 שרירים

ובצד שמאל שריר אחד?

1Unicorn1

New member
../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif

Rossi46 ®

New member
כולם פה זורקים מספרים,

6, 8, 9 , מי מכם באמת יודע כמה היה ברוס לי ? באמת נראה לכם שעין בלתי מזוינת מסוגלת לאמוד אחוזי שומן ככה ? זו בדיקה קפדנית שצריך לדעת איך לבצע אותה. ברוס לי הוא בגדר השערה. והאחוזי השומן שאתה רואה אצל מפתחי גוף, זה דבר לא נורמלי בכלל. הם גם משתמשים בחומרים שברוס לי לא השתמש מן הסתם

URLove

New member
אני יברר אני רק צריך שמישו יתחבר

לקבל תשובה אמיתית ומדיוקת... הוא מעריץ ענק של ברוס לי הוא יודע עליו הכל.... אם אני זוכר נכון זה היה מתחת ל5 ואני אישית מכיר אחד שהוא על 6 אחוז שומן לפחות זה מה שיצא לו בהרבה בדיקות בקלאפרים....

קטריס

New member
עידו, ע"פ מה שופטים מתחרים בתחרויות

של פיתוח גוף? מלבד גודל כמובן, מהם הקריטריונים האחרים?

קטריס

New member
אני חייב לציין את סלידתי בכמה

נושאים. חשוב ששיער הספורטאי יהיה אסוף? שיהיה מגולח? שלא יהיו לו פצעים? מיותר לחלוטין לדעתי

באמת? מדוע?

כל הספורט הזה מבוסס על אסתטיקה של הגוף. ספורטאי מדובלל עם זיפים בני יומיים וחטטים לא בדיוק עונה להגדרה הזאת.

קטריס

New member
זה *ספורט* שמבוסס על אסתטיקה

לא תחרות יופי שמבוססת על אסתטיקה. דהיינו - הישגים *ספורטיבים* בנושא האסתטיקה צריכים להישפט. זה שהבנאדם אוהב להסתובב עם זיפים, לא אוסף את הקוקו יש עליו כמה צלקות, לא צריך להשפיע בגרוש על הערכת ההישגים האסתטים *הספורטיביים* שלו.

עניין של הגדרה

לדעתך האסתטיקה מסתיימת בקו הצוואר ומתחת לפני העור, לדעת מארגני התחרויות היא מסתיימת מעל הראש ומעל פני העור. כלומר הם מסתכלים על כל הגוף ואתה רק על חלק ממנו. אתה יכול לא להסכים, אבל יש הגיון במה שהם קבעו.

Malcolm X

New member
הנה עוד דוגמה לאחוזי שומן נמוכים

ח"כ ענבל גבריאלי
(ענבלי זה בצחוק, לא לתבוע/לחסל/להעלים אותי, אני מתנצל מראש)

קטריס

New member
אם הייתי יכול לבחור רק מאפיין אחד

מגוף שלו שיעבור אלי - הייתי בוחר את המותניים!

GothicAngel

New member
נצל"ש

בערך.. מה האחוזי שומן הממוצעים לאישה ונערה? האם נערה (נגיד בסיום ההתפתחות) יכולה להוריד בצורה משמעותית אחוזי שומן כשהיא אוכלת נכון ומתאמנת נכון?

למעלה