אחה"צ-ערב טוב

מה שאומר שר השיכון מזכיר לי את זה:

"אנחנו תלויים אחד בשני או שנהיה תלויים אחד ליד השני."...

dibablas

New member
שת"פ עם מי?

האזרחים משוועים לדיור זה לא סעד שזורקים כתרומה

הנה הציטוט שהזכיר לי את המשפט

"צפו בשר השיכון בראיון מיוחד על מחירי הדירות בארץ: "אין לנו אופציה לא להצליח; אם לא נוריד את מחירי הדירות, ייתלו את רה"מ, שר האוצר ואותי, הציבור ישפוט אותנו""

dibablas

New member
אא אוקיי עכשיו זה מסתדר

מה ממאיס יותר את התכניות האלה, האוכל עצמו

או הפרסומות הסמויות והגלויות במרבית התכניות האלה וכל הפוזות והצעקנות והרברבנות?

אישית, אני נהנה מתכניות בישול בתנאי שהן מתנהלות בנינוחות, ובלי לדחוף לי מול העינים ולתוך האוזן פירמות של תנורים ומיקסרים ושמנים לטיגון וסכינים במחירים מופקעים.

את ישראל אהרוני, למשל, הפסקתי לראות לגמרי.

dibablas

New member
לגבי

חזרה אינסופית על אותו עניין.
מבשלים. אוקיי ו...מה מעניין בכך?
אני לא מצליח להבין.
אני חושב שצריך יותר יצירתיות ולמצוא רעיונות חדשים לתוכניות אם מתמקדים כ"כ ברעיון הזה של תוכניות אוכל מבחינתי קצת כמו למלא חלל ריק באוויר...

אני נהנה בעיקר מהבנת העקרונות שמלמדים שם

אישית, בלאו הכי אני מתקשה לבשל ע''פ מתכון.

אבל ככל שאני זוכר את עצמי, גם כילד אהבתי להסתכל על אמא שלי מבשלת, אז נראה שלא השתנה כלום...

dibablas

New member
שמתי לב בהצצות שלי

לתוכניות לומדים מתוכניות הריאלטי האחרות עם הסיפורים המרגשים של המתמודדים...מה דעתך על כך?זה מוסיף או גורע?

מצטער... אני לא רואה שום תכנית ריאליטי משום

סוג. אתה מתכוון ודאי לכוכב נולד ובנותיה, נכון? מהמעט שראיתי, לא אהבתי את התנהלות השופטים אבל על סיפורי החיים רק קראתי.

מכיוון שהתרשמתי שיש שם מניפולציה חריפה של ההפקה, אני מניח שלא הייתי מאמין ולא הייתי אוהב את הסיפורים האלה, אבל מנגד אני רגשן כל כך נוראי שבטח הייתי בוכה ושונא אותם בו זמנית.

dibablas

New member
אני תוהה

האם תוכנית כמו מאסטר שף אינה תוכנית ריאלטי?אני נוטה לומר שהיא אכן מוגדרת ככזו וכן משחקי השף שהצצתי בה בערך 3 דקות אתמול.
בשתיהן אינך צופה?כי טענת שאינך צופה בשום ריאלטי משום סוג...
התכוונתי גם לכוכב נולד, גם לאח הגדול, גם ליפה והחנון-העקרון של המסכן שמעורר את רחמי הקהל היא עקרון שחוזר על עצמו בכל אלה ובתוכניות נוספות מהסוגה המדוברת

אף אחד מאלה. אני, תן לי את חיים כהן מסתלבט

עם מישהו במטבח, או גברי בנאי הולך לאיזה זקנה כורדית להציץ מה יש על הפתיליה, או שרי אנסקי עושה עינים ויוצא לה פשטידה, או את ארז קומרובסקי מרצה בבריטון על נפלאות הסופלקי. זה הז'אנר שלי.

כשמתחילים עם משתתפים שפוטים, אני עובר לחפש איזה סרט טוב.

dibablas

New member
בטח אהבת את שום פלפל ושמן זית

זה והתוכנית של אהרוני וגברי בנאי שהלכו לאנשים לבשל ולאכול היו טובות, היום זה כבר התרחק מהמקום הזה והפך לריאלטי האוכל הפך לאיזו תוספת בין כל ה"מסביב".
ולא שאז לא היה מסביב, אבל אחרת...

נכון, נכון, אהרוני ובנאי יחד... תמיד צחקתי

לאן הולכים הבוכרי והכורדי האלה משכונת בית ישראל או מחנה יהודה, כבר לא זוכר, בדיוק למטבחים שהכי אהובים עלי. שם הם היו מקסימים, אצל הזקנות האלה. נתקפתי געגועים לסבתא שלי ולמאכליה.

ורק מהמילים שום פלפל ושמן זית יורד לי ריר. קניתי אתמול שמן זית שאני לא מכיר - בחיי, מתאים לשתיה יותר מאשר לתיבול... - ואני אוכל שיני שום כמו במבה. הם מעורבים אצלי בתערובת הזיתים משוק נתניה.

מזל שכבר אכלתי צהרים.

X יו יו S

New member
היי

מצאתי הודעה ישנה שלך באחד הפורומים
ושמחתי לדעת שגם אתה אוהב דה קילינג אתה עדיין מרוצה מתוכנית נכון?

למעלה