אחה"צ טובים לכולן :)

Jeanne D Arc

New member
עונה

מה אתן עושות כשהחבר בצבא כדי להעביר את הזמן ? במחשב, עם חברות או בעבודה
מה קורה כשאתן בדיכאון והחבר לא יכול לדבר איתך אבל את ממש רוצה לשמוע את הקול שלו?
שומעת מוזיקה שמזכירה לי אותו, ובסופו של דבר נכנסת לדיכאון עוד יותר גדול..
מה עושים כשהחבר בשטח שבוע והוא בלי הפלאפון ואת מרגישה כאילו שבוע אין לך חבר בכלל? זה מה שקורה לי השבוע
ואפילו בבוקר הוא ניסה להתקשר אליי אבל כבר הייתי בשיעור
ואני מקווה שהשבוע יעבור מהר כי גם ככה קשה לי בלעדיו
ואיך החבר מפצה אותכן אח"כ? בסוף שבוע שאני מעבירה אצלו (אני מקווה :/ או שהוא סוגר 21 אז אני אראה אותו רק בסוף שבוע הבאה )
וכמובן האם זה שווה את זה בשבילכן, וכיצד זה מתבטא? בטח ששווה, אני מעדיפה לחקות לו מאשר להיות בלעדיו

גמני רוצה לענות P:

מה אתן עושות כשהחבר בצבא כדי להעביר את הזמן ?
ממ עם חברות, עבודה, בית ספר, ישנה :] מה קורה כשאתן בדיכאון והחבר לא יכול לדבר איתך אבל את ממש רוצה לשמוע את הקול שלו?
שולחת לו הודעה ומתקשרת מלא פעמים..מה..אולי הוא יוכל לענות פתאום?חח סתם רצה לטלפון בכל פעם שהוא מצלצל בתקווה שזה הוא... :\ מה עושים כשהחבר בשטח שבוע והוא בלי הפלאפון ואת מרגישה כאילו שבוע אין לך חבר בכלל?
וואי..עכשיו הוא בשטח..בעיקרון מתבאסת..מתבכיינת לחברות חח.. ואיך החבר מפצה אותכן אח"כ?
מה שאני רוצה.. D: האם זה שווה את זה בשבילכן, וכיצד זה מתבטא?
זה הכי שווה בעולם..כשהוא חוזרר הוא גורם לי אושרר שאי אפשר להסביר במילים..

MirkuSH

New member
עונה :)

מה אתן עושות כשהחבר בצבא כדי להעביר את הזמן ? אני רוב הזמן בבית הספר... אז מדברים בפלא.. סמסים מה קורה כשאתן בדיכאון והחבר לא יכול לדבר איתך אבל את ממש רוצה לשמוע את הקול שלו? אני לא בנאדם דיכאוני... מה עושים כשהחבר בשטח שבוע והוא בלי הפלאפון ואת מרגישה כאילו שבוע אין לך חבר בכלל? אממ אין שטח אין בלגאנים.. הוא עוד מעט מסיים! :) ואיך החבר מפצה אותכן אח"כ? בכללי אם הוא שכח/הבטיח ולא קיים/ וכו' בהברבה מילים מתוקות פוצי מוצי וכל היוצא מכך. שוקולדים ומתנות עדיין לא קיבלתי :p:p:p אמממ וזהו.... :)

jenngirl

New member
[:../images/Emo82.gif

מה אתן עושות כשהחבר בצבא כדי להעביר את הזמן?האמת שאני בעצמי מתגייסת עוד שבועיים אז לא כזה משעמם לי,כל יום אני עושה משהו אחר[נגיד מחר,אני נוסעת ל-3 ימים לאילת והוא יהיה 4 ימים בשטח ככה שלא יצא לי לדבר איתו בכלל]וזה לא שבלעדיו אני אשתעמם,אני פשוט אתגעגע להיות איתו. מה קורה כשאתן בדיכאון והחבר לא יכול לדבר איתך אבל את ממש רוצה לשמוע את הקול שלו?הממ מחכה לשעת ט"ש ומקטרת לאנשים אחריםP: מה עושים כשהחבר בשטח שבוע והוא בלי הפלאפון ואת מרגישה כאילו שבוע אין לך חבר בכלל?אוקיי,זה מה שהולך לקרות השבוע,זה היה שבוע שעבר ליומיים וזה היה נוראי.עכשיו הוא אמור להיות בשטח מהיום עד יום חמישי.פשוט נוראי
ואיך החבר מפצה אתכן אח"כ?הממ לא יודעת,לא משהו מיוחד.האמת היא שאני לא חושבת שהוא צריך לפצות אותי על זה,אני צריכה לפצות אותו על החרא שהוא אוכל בצבאD:

nothingness

New member
יאמי!

מה אתן עושות כשהחבר בצבא כדי להעביר את הזמן ? בבקרים אני עובדת, ובכלליות מנסה להעביר את הזמן עם תחביבים, חברות, טלויזיה, שינה.
מה קורה כשאתן בדיכאון והחבר לא יכול לדבר איתך אבל את ממש רוצה לשמוע את הקול שלו? מתקשרת אליו אין סוף פעמים, חח.. זה אשכרה גורם לי להרגיש יותר טוב. ומתבכיינת לחברות. אה ושוקולד! שוקולד תמיד מעודד אותי :)
מה עושים כשהחבר בשטח שבוע והוא בלי הפלאפון ואת מרגישה כאילו שבוע אין לך חבר בכלל? כנ"ל.. מנסה להעביר את הזמן, ואחר כל מתבכיינת לו על כמה שהיה לי קשה והוא מנחם אותי..
ואיך החבר מפצה אותכן אח"כ? הרבה חיבוקים, מתנות, ארוחות רומנטיות, ובכלליות מרעיף אהבה :)
וכמובן האם זה שווה את זה בשבילכן, וכיצד זה מתבטא? תמיד שווה. בעיקר כשהוא מגיע (-:

גם אני רוצה../images/Emo3.gif

מה אתן עושות כשהחבר בצבא כדי להעביר את הזמן? עכשיו מתחילה לי תקופת הבגרויות אז אני אשקיע את עצמי בלימודים כמה שאפשר... ובעיקרון אני משתדלת להיות עסוקה ולצאת הרבה עם חברות וזה.
מה קורה כשאתן בדיכאון והחבר לא יכול לדבר איתך אבל את ממש רוצה לשמוע את הקול שלו? אני מתבכיינת לחברות שלי, הן עושות לי פרצופים של "תפסיקי לקטר כבר!", אני מפסיקה, מתבאסת יותר, ואוכלת שוקולד
חח סתם, אבל אין הרבה מה לעשות.. מתבאסת בשקט ומחכה שהוא יוכל להתקשר
.
מה עושים כשהחבר בשטח שבוע והוא בלי הפלאפון ואת מרגישה כאילו שבוע אין לך חבר בכלל? זה היה אמור לקרות השבוע ובסוף לא
, אז זה קרה לי רק פעם אחת.. די התבאסתי כי הוא בעצמו לא ידע שזה הולך לקרות ולא יכל להודיע לי, אז לא ידעתי ונורא דאגתי לא
. קיצר, לא יודעת מה אני עושה, פשוט מנסה להעביר את הזמן כמה שאפשר, להיות הרבה עם חברות...
ואיך החבר מפצה אותכן אח"כ? מפצה? לא נראה לי שהוא צריך לפצות. הוא הרי לא אשם בכלום. אני פשוט מאושרת לראות אותו אחרי שבועיים שלא ראיתי, מחבקת אותו חזק חזק חזק, מנשקת כמו שבחיים לא נישקתי (כל פעם מחדש...
). לדעתי זה מספיק
.
וכמובן האם זה שווה את זה בשבילכן, וכיצד זה מתבטא? בטח שזה שווה! הוא כזה בנאדם מיוחד, לא הייתי מוותרת עליו בשום מצב. נכון, זה קשה, אבל הוא בהחלט שווה את זה...

devilz

New member
גמני עונה..

מה אתן עושות כשהחבר בצבא כדי להעביר את הזמן ? נמנמ ביצפר.. חורזת... משתעממת.. בוכה... חברות... מתבכיינת... דואגת לפורום שיהיה בו איפה להתבכיין...
מה קורה כשאתן בדיכאון והחבר לא יכול לדבר איתך אבל את ממש רוצה לשמוע את הקול שלו? נמנמ... בוכה... שולחת SMSים שולחת לו הודעות לICQ... אני תלותית קצת
זה לא ממש בריא
אבל בדרך כלל הוא יכול לדבר..חוץ ממתי שהוא במשמרת.. וזה בדרך כלל בשעות שבהן אני לא ערנית במיוחד....
מה עושים כשהחבר בשטח שבוע והוא בלי הפלאפון ואת מרגישה כאילו שבוע אין לך חבר בכלל? יאה.. חבר שלי במ.צ... שבוע שטח זה לא משו שקורה
ואיך החבר מפצה אותכן אח"כ?
הוא סתם שם.... הוא לא באמת צריך לעשות משו.. אני לא צריכה פיצוי... רק הנוכחות שלו.. בשבילי זה... זה כל מה שאני צריכה....
וכמובן האם זה שווה את זה בשבילכן, וכיצד זה מתבטא? ברור ששווה.. אם זה לא היה שווה לא הייתי נישארת
... נמנמ.. אני אוהבת אותו כמו שמעולם לא אהבתי.. והייתי בהרבה קשרים.. רובם ככולם הרבה יותר קלים.... ואיתו אני מרגישה שבאמת אוהבים אותי...

למעלה