גם אני רוצה../images/Emo3.gif
מה אתן עושות כשהחבר בצבא כדי להעביר את הזמן? עכשיו מתחילה לי תקופת הבגרויות אז אני אשקיע את עצמי בלימודים כמה שאפשר... ובעיקרון אני משתדלת להיות עסוקה ולצאת הרבה עם חברות וזה.
מה קורה כשאתן בדיכאון והחבר לא יכול לדבר איתך אבל את ממש רוצה לשמוע את הקול שלו? אני מתבכיינת לחברות שלי, הן עושות לי פרצופים של "תפסיקי לקטר כבר!", אני מפסיקה, מתבאסת יותר, ואוכלת שוקולד
חח סתם, אבל אין הרבה מה לעשות.. מתבאסת בשקט ומחכה שהוא יוכל להתקשר
.
מה עושים כשהחבר בשטח שבוע והוא בלי הפלאפון ואת מרגישה כאילו שבוע אין לך חבר בכלל? זה היה אמור לקרות השבוע ובסוף לא
, אז זה קרה לי רק פעם אחת.. די התבאסתי כי הוא בעצמו לא ידע שזה הולך לקרות ולא יכל להודיע לי, אז לא ידעתי ונורא דאגתי לא
. קיצר, לא יודעת מה אני עושה, פשוט מנסה להעביר את הזמן כמה שאפשר, להיות הרבה עם חברות...
ואיך החבר מפצה אותכן אח"כ? מפצה? לא נראה לי שהוא צריך לפצות. הוא הרי לא אשם בכלום. אני פשוט מאושרת לראות אותו אחרי שבועיים שלא ראיתי, מחבקת אותו חזק חזק חזק, מנשקת כמו שבחיים לא נישקתי (כל פעם מחדש...
). לדעתי זה מספיק
.
וכמובן האם זה שווה את זה בשבילכן, וכיצד זה מתבטא? בטח שזה שווה! הוא כזה בנאדם מיוחד, לא הייתי מוותרת עליו בשום מצב. נכון, זה קשה, אבל הוא בהחלט שווה את זה...