אחה"צ טובים לכולן :)

B o o o o M

New member
אחה"צ טובים לכולן :)

חשבתי לפתוח שרשור נחמד שכל אחת תוכל לספר גם קצת על עצמה ומה קורה איתה בזמן שהיא בלי החבר ועל דרכי התמודדות עם המצב ...
אני אשמח גם לטיפים כי לי בעצמי זה די חדש כל העניין הזה..
מה אתן עושות כשהחבר בצבא כדי להעביר את הזמן ?
מה קורה כשאתן בדיכאון והחבר לא יכול לדבר איתך אבל את ממש רוצה לשמוע את הקול שלו?
מה עושים כשהחבר בשטח שבוע והוא בלי הפלאפון ואת מרגישה כאילו שבוע אין לך חבר בכלל?
ואיך החבר מפצה אותכן אח"כ?
וכמובן האם זה שווה את זה בשבילכן, וכיצד זה מתבטא?

sweet devil16

New member
עונהה...

אנחנו לא חברים הרבה זמן אבל אני ינסה לענות מה אתן עושות כשהחבר בצבא כדי להעביר את הזמן ?? מנסה להעביר תזמן בכל מיני פעילויות שונות כמו להתנחל אצל חברות, לראות סרטים, ללמוד קצתת חח ועכשיו יש חבר בצבא שדואג לכך שאני ילמד..D: ועוד כל מיני דבריםם..| מה קורה כשאתן בדיכאון והחבר לא יכול לדבר איתך אבל את ממש רוצה לשמוע את הקול שלו?? מבלה את רוב הזמן בלשבת ולבהות בפלאפון עד שכן יוכל לדבר איתי ושישתקשר...=/ ו מה עושים כשהחבר בשטח שבוע והוא בלי הפלאפון ואת מרגישה כאילו שבוע אין לך חבר בכלל??לא קרה לי..
ואיך החבר מפצה אותכן אח"כ? וכמובן האם זה שווה את זה בשבילכן, וכיצד זה מתבטא? בטח שזה שווה,קודם כל חבר חייל זה יותר טוב מחבר שאינו חייל כי מתגעגעים אחד לשני הרבה יותררר וזה מתבטא בפגישות שמלאות תשומת לב ואהבה וזה כ"כ כייףף שהחבר רוצה לחבר הביתה במיוחד בשבילך ושום דבר לא מעניין אותו

lia2sh

New member
אממ... אוקיי...

מה אתן עושות כשהחבר בצבא כדי להעביר את הזמן ? בית ספר ממלא 90% מהזמן... אז גם זה זמני... אז עבודה... חברות... והרבה פעמים אני מכינה לו כל מיני דברים כדי לשים לו בתוך התיק עם הבגדים שכשהוא יפתח אותו בבסיס זה יעשה לו טוב... מה קורה כשאתן בדיכאון והחבר לא יכול לדבר איתך אבל את ממש רוצה לשמוע את הקול שלו? אין מה לעשות... מחכים שהוא ייתקשר.... אהה וחבר שלי הכין לי סרט קצר לבעיות האלה חח... צילמתי אותו אומר לי שהוא אוהב אותי ושאני הדבר הכי טוב שקרה לו...
מה עושים כשהחבר בשטח שבוע והוא בלי הפלאפון ואת מרגישה כאילו שבוע אין לך חבר בכלל? לא קרה האמת... ואיך החבר מפצה אותכן אח"כ? אחרי שבועיים בבסיס אנחנו קבוע הולכים לארוחת ערב ביום חמישי... או שהוא מכין או שיוצאים למסעדה (מזל שיש אותו כי אני... את המטבח שורפת!) וכמובן האם זה שווה את זה בשבילכן, וכיצד זה מתבטא? ברורררר שזה שווה! אני מצאתי את האהבה שלי! אני לא אוותר על זה כי זה קצת קשה... הבן אדם הזה פשוט עוטף אותי בטונות של אהבה... איך אפשר לוותר?!

יאללה עונה...:) לא לקנא יותר מדי

*מה אתן עושות כשהחבר בצבא כדי להעביר את הזמן ? החבר בצבא מהבוקר עד 5 בצהריים, אז אני בינתיים באוניברסיטה, ובערב מדברים במסנג'ר, וגם במשך היום הוא מתקשר אליי מהצבא חינם :). *מה קורה כשאתן בדיכאון והחבר לא יכול לדבר איתך אבל את ממש רוצה לשמוע את הקול שלו? כשאני נורא רוצה לדבר איתו אני שולחת לו הודעה שיתקשר אליי, זה אם הוא בצבא ויש שיחות חינם, אם הוא בעבודה אסור להפריע, אם אין את הבוס באיזור אז גם מדברים במסנג'ר או בפלא, יש לו מירס, 11 אגורות לדקה :), בלימודים כמובן אסור להפריע, ואם הוא בבית אז יש סקייפ ומתקשרים משם :). בקיצור כמעט ואין מצבים שאני מאוד רוצה לדבר ולא יכולה להתקשר. *מה עושים כשהחבר בשטח שבוע והוא בלי הפלאפון ואת מרגישה כאילו שבוע אין לך חבר בכלל? לא קרה תודה לאל, היו כמה ימים של פעילויות בקורס קצינים ובכל מיני קורסים אחרים, הכנה, השלמה חילית, קורס מהנדסים, שלא יכולנו לדבר בבוקר, אבל הוא תמיד התקשר בשעת ט"ש. *ואיך החבר מפצה אותכן אח"כ? מגיע אליי לסוף שבוע חלומי *וכמובן האם זה שווה את זה בשבילכן, וכיצד זה מתבטא? בטח שווה, הוא גר רחוק אז זה שהוא בבית כל יום לא עוזר לנו להיפגש, אז מתגעגעים כל השבוע ואז הסופ"ש נראה דבר שכל כך מחכים שיגיע.

פיונה3

New member
../images/Emo41.gif

שהחבר בצבא .. בעיקר לומדת לבגרויות, ישנה, עם חברות .. מנצלים את הזמן ..
עוד לא קרה לי שהייתי בדיכאון והוא לא יכל לדבר איתי .. חח
אין שום שטח .. טירונות ולא קרבי ..
הוא לא צריך לפצות על שומדבר, אבל סתם כדי לעשות שמח .. מסעדות, פרחים, שוקולד .. כל דבר שהוא יודע שיעלה לי חיוך ..
בטח שזה שווה (:) .. הצבא גורם לגעגועים (נו שבוע בשבילי זה הרבה!) .. וזה הבנאדם שאני הכי אוהבת בעולם .. הוא שווה את הכל !

B o o o o M

New member
חבר שלי כרגע בשטח

ועד יום חמישי אין עליו פלאפון :(((( חח סעמק אני אשמח לשמוע עוד תגובות
תודה לכולן

frolic

New member
גם אני גם אני..

אויש, חבר בצבא זה כל כך קשה, אבל אין ברירה.. צריך להתמודד.. והנה התשובות שלי:
בינתיים היה לי בית ספר, אבל עכשיו הוא נגמר ויש לי בגרויות ומתכונות בשביל להעביר את הזמן, וכשגם זה לא נמצא? משתדלת לצאת כמה שיותר עם החברות הטובות כדי לא להתגעגע יותר מידי.. {וואו, כמה נדוש}.
אני מתבאסת רצח!!! אבל אני שולחת לו הודעה וברגע שהוא יכול הוא מתקשר להגיד לי שהוא אוהב אותי.. עד אז? אני ישנה.
יצא לי שוהא לא יכול היה להתקשר כמה ימים אבל לא שבוע, בכל אופן.. אין ברירה, צבא זה צבא והוא דורש דברים מסויימים.. משתדלים לחשוב על דברים אחרים, נו.. כמו שאמרתי כבר, אין ברירה..
אנחנו עושים כל מיני דברים ששנינו אוהבים, אבל בעיקר אנחנו אחד עם השני.. {ועוד דברים שהם מעל גיל 18 ולא יאה לכתוב פה..}
פאק כן!!! בחיים לא הייתי מוותרת עליו, הוא עושה לי רק טוב והעובדה שאנחנו נפגשים פעם בשבועיים.. זה רק מחזק את הקשר כי הגעגועים.. הם עושים הכל!

צריך להקים עוד פורום...

בתגובה למשפט הנ"ל : "אנחנו עושים כל מיני דברים ששנינו אוהבים, אבל בעיקר אנחנו אחד עם השני.. {ועוד דברים שהם מעל גיל 18 ולא יאה לכתוב פה..}" והפורום החדש הוא: חברות של חיילים 18+

frolic

New member
חחח...

רק חבל שאני לא אוכל להשתתף בפורום.. אני רק בת 17 וחצי!!!!!

אוי וייזמיר...../images/Emo2.gif

אמא יודעת שאת עושה דברים כאלה...??? אוי ואבוי...
בואי אני אסתיר אותך...

frolic

New member
אמא יודעת

אני בהכחשה שהיא יודעת ^_^ סיפרתי לה שאני לא בתולה, לא סיפרתי מי, מה, מתי, איך ולמה, אבל.. סיפרתי! {הייתי גיבורה!} מאז היא אמרה שכשאני ארצה אני אפנה אליה והיא תלך איתי לרופא נשים כדי שכשאני אתחיל שוב אז אני אקח גלולות. למען האמת? אף פעם לא הפסקתי.. אז הלכתי לרופא לבד

animfanatic

New member
אני מסכימה איתך../images/Emo45.gif

אני למשל בת 24 (שם המשתמש הוא של אחותי), ויש לי כל כך הרבה לפרוק על החייל שלי (איש הקבע שלי...מאמי).

jenngirl

New member
באמת הגעגועים עושים הכל../images/Emo82.gif

אני יכולה להגיד שמבחינה רגשית[לפחות אצלי,לא יודעת אם אצלו],זה שהוא התגייס דיי גרם לי להתגעגע אליו ולרצות להיות איתו יותר.

למעלה