אחד- מי יודע?

I מ י ר ב I

New member
אפרופו גליה..

בשעה 16 היא והלהקה שהיא חברה בה-פאניק אנסמבל יופיע בערוץ 24 באולפן השקוף.

כפרעלייה ועל העיניים היפות שלה

קרן אתמול הרגה אותי עם מה שאמרה לי. אבל היה כיף לשמוע את זה

I מ י ר ב I

New member
פשוט מדהים../images/Emo70.gif

כמה תמונות באלבום,וואוו כל תנועה של קרן מתועדת שם,תודה לכל הצלמים!

veredmp

New member
ככה נראית קרן בפרופיל כשהמיקרופון של גליה לא

מסתיר אותה

מצטרפת לכותרת של ורד!../images/Emo103.gif

וגם לתוכן
הופעה מדהימה! ביצועים אחד אחד
והשיר החדש... כל זמן שהיא שרה היה מרוח לי חיוך כה מטומטם על הפרצוף! פשוט שיר מקסימקסים
התמונות יצאו לי מדהימות! כפרעל המצלמה החדשה שלי
אני רק צריכה להקטין אותן, ואעלה כמה תמונות נבחרות. באמת שבא לי שוב
צריך לוח הופעות חדש!

I מ י ר ב I

New member
פשוט וואווו

איזו הופעה ענקית זו היתה.כמעט שעתיים חלומיות.קרן היתה נסיכה בלבן. קרן היתה מצויינת והביצועים מעולים! היה קטע בסקס עם האקס בסוף לפני שקרן עושה את הסולו השקט קטע רוקיסטי של מנגינה שהמשיך איזו דקה,היה פשוט מעולה. גם ברכבת באירופה לדעתי היה קטע ארוך יותר של מוזיקה וגם הפתיחה של שיהיה לנו בית עם הפסנתר
3 השירים החדשים שרובנו כבר מכירים,רגל על רגל מפעם לפעם נהיה יותר טוב ממש מדבק. והשיר החדש,אני הייתי בהלם,בהתחלה לא הבנתי מה קרן שרה,הייתי בטוחה שיר באנגלית ואז שקלטתי כולי הייתי בהלם-מדהים!!!! כמובן הבדיחות על הבמה ומיקי שתמיד מוסיף היו גם הפעם. תום כהן ממש מיוחד,מקווה שהוא גם יכנס לאלבום החדש שמיד מתחילים להקליט אותו-שיהיה בהצלחה! היה כיף כ"כ כ"כ וקרן כ"כ כפרעליה

../images/Emo9.gifאין מילים

כל הופעה משתפרת מפעם לפעם. וההופעה הזו - פשוט אין מילים לתאר
של הופעה. קרן עלתה במין שמלה לבנה /חולצה שגנבה מתומר
אבל אל דאגה- היו לה גרביונים מתחת.
כך שלא ראינו לה את התחתונים. קרן תמיד מצחיקה, אבל הפעם אף יותר. היה קטע עם הבקבוקי מים שמישהו בשורה הראשונה דרג שתתחשמל אז היא זרקה אותם בתגובה - במציאות זה היה מצחיק. מיקי היה קורע מתמיד-איך אומרים מירי מסיקה, תתחילי לשיר כבר וכו'. תום כהן הוא תוספת מבורכת... קרן ביקשה לקבל על גבי הבמה הזמנה למימונה מאודי שמחון ושחר חזיזה. קרן נראתה מאושרת על הבמה, זזה, מתנועעת, קופצת, רגע פה ורגע שם והשיר החדש- איזה שיר, אילו מילים,
קרן עם גיטרה
איך התבלבלה עם איזה חלק של הגיטרה - זה לא גבסו

למעלה