אחד- מי יודע?

אחד- מי יודע?

13 מעלות יותר מידי
12 דקות של מחשבה מה לכתוב במספר 12
11 מספר המזל של ורד (הדבר היחידי שהיה לי..)
10 דיווחי תנועה
9 ימים מאז האולפן השקוף
8 ימי צפייה
7 ימים בלי חמץ
6 שעות פתיחת דלתות
5 נגנים על הבמה
4 כוסות יין
3 בקבוקי מים מינרלים עם החום המטורף הזה
2 ערבי חג
1 הופעה של קרן היום בערב
אז מי מתכנן הגעה?

לא אני:/

מזמן לא הייתי בהופעה אני חייבת ללכת בקרוב
ודווקא אני אהיה היום בבית של סבתא שלי מרחק 5 דקות נסיעה מהזאפה.. תהנו

/tapuzforum/images/emo31.gif;-(

ההורים שלי לא מרשים לי. עכשיו היה לי ריב נוסף איתם שבסופו המ החליטו שעד האלבום הבא אני לא הולכת יותר להופעות, בטענה ש`את לא צריכה להיות שפוטה או אובססיבית. זה לא בריא`. מי ישמע אני מכורה לסמים.. קיצר אין לי כבר כח אליהם. חבל שלא נשארתי בצבא וזהו.. בכל אופן, תהנו המון, גם בשבילי./tapuzforum/images/emo24.gif ד`ש חם לקרן. (אין רווחים בין השורות כי אני באינטרנט בפלאפון..)

Rony 05

New member
יעלי ../images/Emo24.gif

יהיה בסדר את תראי.... (את מוזמנת ליצור קשר, ואז אני אוכל להרחיב...)

רוני ועדי חיבוק בחזרה../images/Emo24.gif

אמא שלי ואני ניהלנו שיחת קרן והכל בסדר עכשיו.
קלטתי אותה רואה שיחת נפש עם קרן אז זרקתי לאוויר 'למה את רואה אם את לא אוהבת אותה?' אז אח'כ כשזה נגמר היא באה אליי ואמרה כמה שהיא צנועה מקסימה עדינה ומדהימה, ואמרה 'אני מתה עליה, סתם זה היה נראה לי מוגזם שתלכי לעוד הופעה.. באמת אני אוהבת אותה ואת יודעת שגם אני אוהבת ללכת להופעות שלה' [היא היתה ב3] קיצר דיברנו קצת והיא חפרה על זה שלא צריך להיות מעריץ עיוור [שיהיהO.ם] ושצריך רווח בין הופעות. אחרי שהיא שמעה שזו אחת ההופעות האחרונות לסבב הזה היא שאלה למה לא אמרתי קודם, והיא אמרה שאפילו היא הייתה באה שוב><.. יופי, מאוחר מידי אמא. העיק שהכל בסדר עכשיו ואם תהיה הופעה בקרוב בדוק אני אבוא
... אה ובסוף היא שאלה אם אנחנו [המשפחה והפורום
] מוזמנים לחתונה. ואטפפפ חיה בסרט.:) שמחה שנהנתם, באמת נשמע מדהים מדהים מדהים אוהבתתת

veredmp

New member
ועל זה נאמר - אין דברים כאלה../images/Emo70.gif

היתה הופעה פצצה. היא שרה, בנוסף לפלייליסט הרגיל, את 3 השירים החדשים שאנחנו כבר מכירים ושיר חדש דנדש (שאין לי מושג איך קוראים לו, אז אקרא לו סאני), רק היא והגיטרה. שיר אהבה מהמם לתומר, בסוף השיר פשוט עמדו לי דמעות בעיניים. הוא גם כ"כ התקשר למה שהיא אמרה עליו ועל הזוגיות שלהם ב"שיחת נפש", היא באמת לא יכלה לשיר לנו את השיר בטיימינג טוב יותר. תמונות מחר

למעלה