אחד אחד המצעד הרשמי של ישראל השעה השניה!
R RJlake New member 8/3/07 #40 ../images/Emo222.gifמקום חמישי בינלאומי The Fray - How To Save A Life שיר טווווב אני ממש אוהבת את הבינלאומי של המצעד הקטן
../images/Emo222.gifמקום חמישי בינלאומי The Fray - How To Save A Life שיר טווווב אני ממש אוהבת את הבינלאומי של המצעד הקטן
R RJlake New member 8/3/07 #41 ../images/Emo104.gifמקום חמישי ישראלי יודית רביץ- כשתבוא אהבה היא טובה יודית
R RJlake New member 8/3/07 #43 היה היה../images/Emo221.gif במקום הראשון ב-8 במרץ 1983 היה השיר:<טםטםטםטםטםטםםטםט> Change -Tears For Fears
היה היה../images/Emo221.gif במקום הראשון ב-8 במרץ 1983 היה השיר:<טםטםטםטםטםטםםטםט> Change -Tears For Fears
R RJlake New member 8/3/07 #44 ../images/Emo222.gifמקום רביעי בינלאומי Beyonce - Irreplaceable או בשפת העם, השמאל השמאל
R RJlake New member 8/3/07 #47 ../images/Emo104.gifמקום רביעי ישראלי 9 שבועות במצעד הקטן בועז שרעבי-אם את עדיין אוהבת אותי כה יפה השיר הזה
../images/Emo104.gifמקום רביעי ישראלי 9 שבועות במצעד הקטן בועז שרעבי-אם את עדיין אוהבת אותי כה יפה השיר הזה
R RJlake New member 8/3/07 #50 ../images/Emo222.gifמקום שלישי בינלאומי Nelly Furtado - Say It Right גורו גורו ודי לשחק עם הווליום זה מציק
../images/Emo222.gifמקום שלישי בינלאומי Nelly Furtado - Say It Right גורו גורו ודי לשחק עם הווליום זה מציק
M me123 New member 8/3/07 #51 מהההההההה?????????????????????????? זה המקום השלישי??????????????????????????? איך??????????????????????????????????????
מהההההההה?????????????????????????? זה המקום השלישי??????????????????????????? איך??????????????????????????????????????
M me123 New member 8/3/07 #55 שלא תחשוב... אני אוהב את השיר הזה... למרות שזה השיר הכי פחות מוצלח שלה...
M me123 New member 8/3/07 #53 רק עכשיו אני קולט... famous last words הם או במקום השני או הראשון!!!!!!!!!!!!!!!! (אני מקווה שבראשון...)
רק עכשיו אני קולט... famous last words הם או במקום השני או הראשון!!!!!!!!!!!!!!!! (אני מקווה שבראשון...)
R RJlake New member 8/3/07 #54 ../images/Emo104.gifמקום שלישי ישראלי סינרגיה - אשם!!!! או ישן!!! או משו אחר!!