אז...
...מה היה לנו היום? פול מוכיח, בפעם ה - 7,632,914 בערך, עד כמה פיקח וערני הוא כאשר הוא מסכים, בחוסר ברירה, להיגרר אחר ויקטוריה לביתו של קרטר. באמת, נו - למה שיחשוב על הגעה ליעד אליו ביקש ריאן להגיע לפני שנעלם כמו בלעה אותו האדמה? מיותר, באמת. עוד צל"ש אלייך, דיטקטיב!
ובכלל, הצחיק אותי עניין הסלולרי. יושבים להם מכונסים הניומנ'ז עם הבלש המבריק, תוהים היכן יכול ריאן להיות. ותוהים. ותוהים. ותוהים. אאוריקה!!! אולי ננסה לתפוס אותו בנייד - מציעה ויקטוריה ברגע יקר-ערך של גאונות גרידא? אוליביה היקרה - יש לי חדשות בעבורך. הדרך הנכונה לשמור על החולה רגוע ושלוו היא אינה בהכרח להותיר אותו בחשיכה מוחלטת לגבי הסיבה בגינה הוא מאושפז תוך כדי מתן הסבר חינני על צינורות הדם, מכונת הדיאליזה, צינורות ההנשמה וכיו"ב ("אז מה, דוקטור - הכול מאה אחוז - eh?") - מה בדיוק חשבה לומר לו? "ראול, יקירי, האמת היא שחששנו מהחלדת מכונת הדיאליזה שנמצאת ברשותנו כבר זמן רב. כדי לוודא את יעילותה, החלטנו להוציא אותה מהבוידעם ולראות אם תצליח לסנן את הדם היוצא מהכליות שלך. או-לה-לה, אני רואה שהיא עוד בכושר!" - ?!
אני מכריזה בזאת באופן רשמי על אוליביה כמתמודדת על פרס ה - "עד-כמה-מטומטם-אפשר-להיות?" מול יריבה קשה - שרון. זה עומד להיות קרב צמוד! וג'ון. במקביל לאשלי, גם אני התחלתי לחשוד שג'ון-ole'-boy אינו במיטבו. וכאן את נכנסת, שפי, עם בקשה לספויילר: מה עובר על ג'ון אבוט?
...מה היה לנו היום? פול מוכיח, בפעם ה - 7,632,914 בערך, עד כמה פיקח וערני הוא כאשר הוא מסכים, בחוסר ברירה, להיגרר אחר ויקטוריה לביתו של קרטר. באמת, נו - למה שיחשוב על הגעה ליעד אליו ביקש ריאן להגיע לפני שנעלם כמו בלעה אותו האדמה? מיותר, באמת. עוד צל"ש אלייך, דיטקטיב!