אז...

pumiki25

New member
אז...

...מה היה לנו היום? פול מוכיח, בפעם ה - 7,632,914 בערך, עד כמה פיקח וערני הוא כאשר הוא מסכים, בחוסר ברירה, להיגרר אחר ויקטוריה לביתו של קרטר. באמת, נו - למה שיחשוב על הגעה ליעד אליו ביקש ריאן להגיע לפני שנעלם כמו בלעה אותו האדמה? מיותר, באמת. עוד צל"ש אלייך, דיטקטיב!
ובכלל, הצחיק אותי עניין הסלולרי. יושבים להם מכונסים הניומנ'ז עם הבלש המבריק, תוהים היכן יכול ריאן להיות. ותוהים. ותוהים. ותוהים. אאוריקה!!! אולי ננסה לתפוס אותו בנייד - מציעה ויקטוריה ברגע יקר-ערך של גאונות גרידא? אוליביה היקרה - יש לי חדשות בעבורך. הדרך הנכונה לשמור על החולה רגוע ושלוו היא אינה בהכרח להותיר אותו בחשיכה מוחלטת לגבי הסיבה בגינה הוא מאושפז תוך כדי מתן הסבר חינני על צינורות הדם, מכונת הדיאליזה, צינורות ההנשמה וכיו"ב ("אז מה, דוקטור - הכול מאה אחוז - eh?") - מה בדיוק חשבה לומר לו? "ראול, יקירי, האמת היא שחששנו מהחלדת מכונת הדיאליזה שנמצאת ברשותנו כבר זמן רב. כדי לוודא את יעילותה, החלטנו להוציא אותה מהבוידעם ולראות אם תצליח לסנן את הדם היוצא מהכליות שלך. או-לה-לה, אני רואה שהיא עוד בכושר!" - ?!
אני מכריזה בזאת באופן רשמי על אוליביה כמתמודדת על פרס ה - "עד-כמה-מטומטם-אפשר-להיות?" מול יריבה קשה - שרון. זה עומד להיות קרב צמוד! וג'ון. במקביל לאשלי, גם אני התחלתי לחשוד שג'ון-ole'-boy אינו במיטבו. וכאן את נכנסת, שפי, עם בקשה לספויילר: מה עובר על ג'ון אבוט?

splashy

New member
הוצאת לי את המילים מהמקלדת ../images/Emo6.gif

פול באמת צריך להתבייש לו, מזל שויקטוריה יותר חכמה ממנו
. כרגיל, מישהו אחר צריך לראות את הדברים שהוא אמור לדעת מתפקידו ממילא.. גם אני שמתי לב שמשהו מוזר בהתנהגות של ג'ון אבוט! מעניין מה קורה איתו. אוליביה - טוב זו אוליביה, עם כל ה-quirks שלה למיניהן, אבל מה, היא לא ציפתה שראול ירצה לדעת מה הבעיה אצלו? אם משאירים אותו באפילה זה רק ילחיץ אותו יותר. וורטון חזר למוטב, איזה כיף
ממש מרענן לראות אותו ככה. לדעתי פרק מוצלח.. הייתי על סיכות במהלך כל הפרק מהמתח.. זה כנראה כבר אומר שהם עשו משהו כמו שצריך
וסתם לא קשור.. צילום תקריב על הסלולרי של שרון... כמה דרמטי
נראה לי שכל "הצעירים" משתמשים באותה נוקיה ענתיקה..

The Abbott Girl

New member
אני עדין לא קולטת ../images/Emo72.gif

איך לעזאזל פול הוא בעמדת הבלש, כבסופו של דבר תמיד הניומנים הם אלה שאומרים לו לאן ללכת ומה לעשות... כאילו מה לעזאזל הוא עושה?! ריאן הגיע לכתובת ולמספר של טרישה לבד, וורטון היה צריך לספר לניק שקרטר הוא מאט קלארק, ואפילו ויקטור כבר הגיע למסקנה הזאת - רק פול לא בל נשכח מי פתר את תעלומת גרי הסטוקר - למרות הכבוד הגדול שנתנו לו זה לא היה פול... אז מה הוא עושה לעזאל?! כבר לין יותר טובה ממנו!!!! ואגב לגבי ג'ון הייתי מנחשת אלצהיימר? אין לי מושג, אבל
[לא רציני] ראיתי פרקים מתקדמים יותר של צחמ שג'ון היה נראה במצב טוב אז אלצהיימר נשמע לי פחות הגיוני, לא יודעת

קרטר מילס הוא מאט קלארק!

מאט קלארק! מאט קלארק!!!!!!! ההד הזה עם הצמרמורת שנילוותה אליו לא עוזבים אותי גם שעתיים וחצי אחרי שידור הפרק...וואו, זה היה גדול! את וורטון שנאתי בגלל המראה הזה שלו, של העבריין שלא מעניין אותו גורל האנשים שנקרים בדרכו, אבל הבת שלי כל הזמן העירה את תשומת ליבי וחיקתה אותו בהליכה וב"היי ברואווווווו" (יענו, היי אחי-המקבילה העברית
) וכששמתי לב למניירות האלה די התחלתי לחבב אותו והיום הוא התעלה על עצמו, הקשיחות הזו שהוא עוטה על עצמו, לעומת הרכות וה"כניעה" משהו אחרי פגישה מרגשת עם קאסי, הבלילה הזו מראה פן נוסף שבו, וגם אי אפשר להתעלם מניק שלוחץ כל הזמן על הנקודות הרגישות, אומר את המילים הנכונות (שרון לא רצתה לצייר אותך כמפלצת כדי לא להפחיד את קאסי) ואז ללחוץ שוב על עקב האכילס ולהזכיר לו את אביו ... עד שהוא נשבר סופית וצורח "קרטר מילס הוא מאט קלארק! מאט קלארק! מאט קלארק!!!! בריטני&ג'יי- טי נו כבר! מתי תפסיקי עם השטויות שלך? נמאס לטחון את זה כבר! תשכב איתה, תפיץ שמועה, תשכב איתה, שמועה, לשכב..וחוזר חלילה! .. אוליביה-אין מילים בפי להביע את תדהמתי מההתייחסות שלה לראול, כמו ילד בן 6, בכזו "רגישות" וואווווו.... ראול- שמתם לב כמה כינויים היו לו היום? נתחיל בזה שהוא אמר "אני אלביס פרסלי" ודי חיכיתי שיגיד "ואני נמצא באחוזת גרייסלנד עם הרופאה האישית שלי", כאילו, סליחה, גם אם הוא לא יודע איפה הוא נמצא, מה אוליביה עושה מעל הראש שלו, אם הוא לא בבית חולים, ולא חולם חלום בלהה?... ואז הוא נהיה קרמיט, ואיש הברזל...יחי ראול.
ג'ון- זו תחילתה של שיכחה, עדיין לא הגעתי לחשיפת ה"מחלה" אבל הוא שוכח דברים, מפוזר קצת ומן הסתם זה מה שיוביל את קולין נכדתו להשאר בעיר.. היא תגיע יחד עם טרייסי ל"זמן קצר" כמו במקרה של בילי, זוכרים? ומן הסתם תאלץ להשאר בעיר בגלל מחלתו של ג'ון. (לא סגורה על זה-סתם השערה נוספת) וואו!! כמה דיברתי היום!!

ים כחול

New member
צטערת לומר לכם אבל ראול נראה כמו

אחוז דיבוק עם האיפור הזה !!! בררררררררר..... כמו מתוך סרט - מגרש השדים
בוווווווווווו......
בנוסף קולו החלוד משהו - השלים תמונה של סרט אימה
וכן כן גם אוליביה תרמה לא מעט לאוירה
וספילברג יכל לעשות עוד מליונים אם היה מביים להם
......

pumiki25

New member
שפי - תיארתי לעצמי שמשהו כזה!

כמו שאמר אדר (בשרשור אחר, נדמה לי) - גם אני ראיתי ניצוצות מג'ון אבוט ה"עכשווי", כלומר, בפרקיי ארה"ב - והוא נראה לי בסדר גמור. ועדיין - ידעתי שהשיחות המוזרות וחסרות הטעם-למראה הללו בינו לבין אשלי מובילות לאנשהוא...
!

Kalla

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo45.gif ועוד:

שמישהו יסביר לי למה, כשכבר ימים מחפשים את טרישה בנרות, אחרי שפול סוף סוף שומע את החדשה המרעישה שלין איתרה את הכתובת ושריאן ככל הנראה בדרכו לשם, הוא לא טורח לרוץ לשם מיד ומחכה לריאן כאילו שלא ברור שאם ריאן לא מתקשר, הוא כנראה בסכנה? ואפילו אם הוא רוצה לחכות לריאן, למה לא להגיע לקרבת הדירה של טרישה ולהמתין לו שם כדי לחסוך זמן ולהיכנס ברגע הראשון שזה יתאפשר? מדוע כל כך חשוב להמתין לטלפון במשרדי ניומן כאילו שאי אפשר פשוט לתפוס אותו ואת ויקטוריה בנייד? מה, שוב נגמרה לו הסוללה? ואחרי שהוא רואה שריאן לא מחזיר צלצול ובעצמו מודאג מכך, מדוע הוא עדיין לא ממהר ללכת וויקטוריה מוציאה אותו משם בכוח? פשוט חלם!

למעלה