novemberain
New member
אז
מסיבת סופשנה במקום השירות שלי הולכת וקרבה, והבטחתי לעצמי שאת הבחורה-הזרוקה-מטעמי-נוחות במקום שירות, הם לא יראו במסיבת סופשנה - אני הולכת לדפוק הופעה!
[מישהו אמר נחבאת אל הכלים?
] אז החלטתי ואני די סגורה על חצאית, זו פנטזיה כמוסה כבר די הרבה שנים. חצאית לא לבשתי מגיל 7 בערך ובתור שכזו, אני לא יודעת מה יחמיא לי. הנתונים הם כדלקמן: די נמוכה [אתפלא אם משפשפת את ה-160], בעייתיות מסויימת באזור האגן [מידה 48], מתניים צרות וחזה נפלא
[אלו החלקים שהייתי רוצה להדגיש]. עכשיו, חצאית באיזו גיזרה תתאים לי, אם בכלל? חצאית שתצליח לטשטש [בבקשה, לא להרחיב] את האגן, אבל חלק עליון שיבליט את הדברים הטובים [אין לי בעיה ללכת עם חולצות צמודות קמעא בתנאי שהחלק התחתון מטושטש]. יש חיה כזו? או שאני חיה באשליות ואאלץ לדפוק הופעה עם מכנסיים?
ואם ונמצאה המיועדת [החצאית, כמובן], איזו נעל תתאים איתה? [עם נעליים, אני לא בעייתית. מידה 36-37, רק אל תשלחו אותי לחפש עקבים
]. חשבתי על נעל בובה או נעל שנקשרת במעלה השוק. מה מתאים? מה הולם? מה הולך עם מה? ובבקשה, לא לשכוח שמדובר בגברת צעירה [בת 20].
מראש לעוזרות ולילה/בוקר טוב
מסיבת סופשנה במקום השירות שלי הולכת וקרבה, והבטחתי לעצמי שאת הבחורה-הזרוקה-מטעמי-נוחות במקום שירות, הם לא יראו במסיבת סופשנה - אני הולכת לדפוק הופעה!